Çıldıracağım şimdi gerçekten!

Sevmemesinin sebebi ne? Mutlaka bi sebebi olmalı. İnsan durup dururken bi insana karşı böyle olamaz yani çok saçma.
Dedim ya dünya görüşünü beğenmiyormuş canım. Ya bundan önce kızı arayıp da eşimle konuşmayacaksın şöyle böyle demişti arkadaşım da hiç saygısızlık etmeden sinirlendiği halde o benim yakın arkadaşım ve buna saygı duymalısın demişti arkadaşımın suratına kapattı

Terbiyesiz bir eşiniz var ama suç sizde.
Benim eşim arkadaşlarıma laf söyleyemez. Kaç yaşında kadınım ve kiminle arkadaşlık kurup evime çağıracağıma da ben karar veririm.
Resmen terbiyesiz. Allah bilir kadında gözü mü var nedir!
Böyle bir insandan bunu beklerim ben.

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem
Böylesini allah düşman başına vermesin düşmanıma acırım ben olsam neden arkadaşımı sevmediğini istemediğini iyi araştırırım eşim kesin bir halt yiyor diye de şüphe duyarım

Eşini siyasi görüşünü peki radikalliğinide mi bilmiyordun?
Ya ben saygılı bir insanım nasıl söyleyeyim size eşime bu siyasi görüşü niye destekliyorsun diye sorduğumda bile bana annem babam desteklediği için diyen insan yani hiç böyle radikal bi şekilde olduğunu bilmiyordum belli etmedi

Dedim ya dünya görüşünü beğenmiyormuş canım. Ya bundan önce kızı arayıp da eşimle konuşmayacaksın şöyle böyle demişti arkadaşım da hiç saygısızlık etmeden sinirlendiği halde o benim yakın arkadaşım ve buna saygı duymalısın demişti arkadaşımın suratına kapattı
Saçmalığın daniskası. Hadi canım ordan derler adama. Yok ya,belki arkadaşınız da eşinizin dünya görüşünü siyasi görüşünü beğenmiyor. O da size onunla evlenme deseydi o zaman. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Ne kadar düşüncesizce bir davranış..

Ben de onun halasını sevmiyorum mesela evime geldi çatalıma kadar kusur buldu ağzımı açmadım misafir çünkü
Olması gereken de o değilmidir zaten. Hayatımızın her döneminde hoşlanmadığımız insanlara hoşgörülü olmak zorunda kalabiliyoruz. Zaten eşiniz evde bile değilmiş bu kadar büyütecek ne var. Kolay kolay böyle akıl vermem ama sakın taviz vermeyin bugün arkadaşınız yarın kuzeniniz öbür gün aileniz için aynısı söz konusu olur.

Benim 25 yıllık samimi arkadaşımdan da eşim hoşlanmaz ama arkadasım evime yatılı gelir, biz gideriz asla saygısızlık etmez.

Terbiyesiz bir eşiniz var ama suç sizde.
Benim eşim arkadaşlarıma laf söyleyemez. Kaç yaşında kadınım ve kiminle arkadaşlık kurup evime çağıracağıma da ben karar veririm.
Resmen terbiyesiz. Allah bilir kadında gözü mü var nedir!
Böyle bir insandan bunu beklerim ben.

Böylesini allah düşman başına vermesin düşmanıma acırım ben olsam neden arkadaşımı sevmediğini istemediğini iyi araştırırım eşim kesin bir halt yiyor diye de şüphe duyarım
O kız hakkında babamgili de doldurmuş bi dolu kıza iftira atmış annemle dertleşiyordum az önce annem Ömer bize dedi o sağlam bi yollu kız değilmiş dedi yalan söylemiş basbaya ! 16 senelik arkadasım o benim evlenmeden önce 1 gün bile ayrı kalmazdık öyle yakınlık

O kız hakkında babamgili de doldurmuş bi dolu kıza iftira atmış annemle dertleşiyordum az önce annem Ömer bize dedi o sağlam bi yollu kız değilmiş dedi yalan söylemiş basbaya ! 16 senelik arkadasım o benim evlenmeden önce 1 gün bile ayrı kalmazdık öyle yakınlık
Demekki eşin de o yollu dediği kadının yolundan geçmiş ki biliyor.
Kusura bakma da ben kimin yollu olup olmadığını bilmem işim düşmedikçe!
Terbiyesiz herif.

Saçmalığın daniskası. Hadi canım ordan derler adama. Yok ya,belki arkadaşınız da eşinizin dünya görüşünü siyasi görüşünü beğenmiyor. O da size onunla evlenme deseydi o zaman. Kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. Ne kadar düşüncesizce bir davranış..

Olması gereken de o değilmidir zaten. Hayatımızın her döneminde hoşlanmadığımız insanlara hoşgörülü olmak zorunda kalabiliyoruz. Zaten eşiniz evde bile değilmiş bu kadar büyütecek ne var. Kolay kolay böyle akıl vermem ama sakın taviz vermeyin bugün arkadaşınız yarın kuzeniniz öbür gün aileniz için aynısı söz konusu olur.

Benim 25 yıllık samimi arkadaşımdan da eşim hoşlanmaz ama arkadasım evime yatılı gelir, biz gideriz asla saygısızlık etmez.
Arkadaşım eşime şimdiye kadar 1 kere saygısız davranmadı ve hep eşim ona öyle yaklaştığında arada Helena var diyip yapıcı oldu. Bana bunca iyilik yapan insana ben sırt çeviremem.

Hanımefendi biz ne dersek diyelim kendi kendinize bir şeyler yazıyorsunuz kulak verin bize o adamdan koca olmaz bence arkadaşında da gözü var

Hanımefendi biz ne dersek diyelim kendi kendinize bir şeyler yazıyorsunuz kulak verin bize o adamdan koca olmaz bence arkadaşında da gözü var
İnanın aklıma geliyor artık bu dediğiniz şey.
Yavaş yavaş ümidimi kestim zaten.
En çok da anneme bozuldum gözlerinde süper koca olduğu için annem ne olacak görüşmeyiver diyor gerçekten bu kadar basit mi ya ?

Arkadaşım eşime şimdiye kadar 1 kere saygısız davranmadı ve hep eşim ona öyle yaklaştığında arada Helena var diyip yapıcı oldu. Bana bunca iyilik yapan insana ben sırt çeviremem.
Zaten tabiki sırt çevirmeyin ama eminim arkadaşınızın kalbi de kırılmıştır.Çok üzüldüm. Eşinize size değer veriyor sizi seviyorsa , sizin sevdiklerinize de -sevmese bile- en azından saygı duymayı öğretin. Yoksa daha çok sorun yaşarsınız. Allah korusun ya arkadaşınızdan olursunuz son raddede, ya evliliğinizden.

Çok çok sinirlendim çok soğudum yani.
Anlamıyorum eşim 1 haftadır sanki bişeyleri yıkmak ister gibi davranıyor
Şunu belirteyin arkadaşınızın siyasi duruşunu bilmiyorum ama kim radikalse ondan uzak durun
Radikal sabit fikirli insandan kaç kaçabildiğin kadar
Yobaz olurlar

Sevmeme sebebi ne arkadaşınızı.evlenmeden önce bişey söylüyor muydu.çok ayıp etmis evine gelen misafire.tavrınızı koymazsaniz ilerde ailenize de yapabilir.

Ben yüz vermedim o kendisi bu yüzü buldu zaten eve hiç benim misafirim gelmiyor ki hep onun çevresi evlendi evleneli 2 kere kendi tarafımdan misafir geldi çok üzüldüm gerçktn
Noluyor deseydiniz, burası benimde evim deseydiniz, gelen misafire ben yarım saat nasıl biçeyim deseydiniz yüz vermemiş olurdunuz. Gününüzü zehir edipte hiçbir şey yok gibi döndüğünde hemen yelkenleri indirmeseniz yüz vermemiş olurdunuz.

Bu ileride ailelere de sıçrar söyleyeyim. Ailenize 1 gidersiniz, onun ailesine 5. Onun ailesi 10 gelir, sizinkiler 1. Tavrınızı koyun.

Zaten tabiki sırt çevirmeyin ama eminim arkadaşınızın kalbi de kırılmıştır.Çok üzüldüm. Eşinize size değer veriyor sizi seviyorsa , sizin sevdiklerinize de -sevmese bile- en azından saygı duymayı öğretin. Yoksa daha çok sorun yaşarsınız. Allah korusun ya arkadaşınızdan olursunuz son raddede, ya evliliğinizden.

Şunu belirteyin arkadaşınızın siyasi duruşunu bilmiyorum ama kim radikalse ondan uzak durun
Radikal sabit fikirli insandan kaç kaçabildiğin kadar
Yobaz olurlar

Sevmeme sebebi ne arkadaşınızı.evlenmeden önce bişey söylüyor muydu.çok ayıp etmis evine gelen misafire.tavrınızı koymazsaniz ilerde ailenize de yapabilir.

Noluyor deseydiniz, burası benimde evim deseydiniz, gelen misafire ben yarım saat nasıl biçeyim deseydiniz yüz vermemiş olurdunuz. Gününüzü zehir edipte hiçbir şey yok gibi döndüğünde hemen yelkenleri indirmeseniz yüz vermemiş olurdunuz.

Bu ileride ailelere de sıçrar söyleyeyim. Ailenize 1 gidersiniz, onun ailesine 5. Onun ailesi 10 gelir, sizinkiler 1. Tavrınızı koyun.
Yapım gereği kavgacı değilim diye böyle oluyor zaten eziliyorum

bu davranışı yapmasına bu kadar basit bir ifade ile kabul mu ettiniz?
aileniz gelmiyorsa davet etmiyorsanız arkadaşınız geldiginde onunla degilde tlf msj yazarak hala eşinizde ilgileniyorsanız sizin kabahatinizdir bu.
eşinizle iki kişilik dünya kurma beceriniz sonuç vermiş.
evi parası olan bu adamların keşke ama keşke insanlık fıtratıda olsa

Ya o kızla ya da o kızın bir yakını ile ilişkisi varmış daha önceden, dünya görüşü vs. yüzünden kolay kolay erkekler yollu vs. demez. Erkekler genelde kendi pislikleri döküleceği zaman bu kadar saldırganlaşır.

Back
X