Çıldıracağım!

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Zor günler geçiriyorum. Kullandığım antidepresanı bırakma sürecindeyim vücudumda elektrikler çarpıyor gibi oluyor, beynim zonkluyor, başım dönüyor. Üstüne bir de üst solunum yollarım berbat durumda. Burun deliklerim yanıyor alerjik bir durum var, farenjit, geniz akıntısı ve bir sürü şey.

Eşimden nasıl oldun? Neyin var? İyi oldun mu? gibi soruları beklemiyorum artık zaten. Memurum bugün eşimi aradım çok kötü olduğumu söyledim. Sağlık ocağına götüreyim dedi tamam dedim sonra arkadaşımın tavsiyesiyle hastaneye kulak burun boğaza gitmeye karar verdim. Gittik, yukarıda belirttiğim tanılar konuldu.

Bu arada yarın akşam 1 buçuk ay sonra ailemi görmeye gideceğiz farklı bir şehre. Dedim ki rapor alma durumum olursa sabahtan yola çıkar mıyız? (Sonuçta gideceğiz, her türlü kötüyüm bari erken gidip görüşeyim diye düşündüm bir de kardeşimin gösterisi var ona yetişiriz belki diye heyecanlandım.) Diyebilir dimi aşkım çok yoğunum seni kırmak istemem ama akşam gitsek daha iyi olur vs vs vs!!!!

Ama o ne yaptı biletimizi aldık promosyon bilet tarihi değiştiririz anca. Eee değiştirelim o zaman. Bunun gibi saçmasapan konuşmalar. Tamam dedim söylemedim say. Çok yüksek sesle bağırmaya başladı biz sizin gibi memur değiliz!!!!! Arabadan indim yürüdüm yürüdüm yürüdüm :KK43:(( Hala gelmedi artık arkadaşlarıyla hangi cehennemdeyse!
Çok sinirlerim bozuk. Kıyaslama yapmaktan hoşlanmam ama şu an yapacağım. İnsanların eşleri bakıyorum ne kadar hassas özenli davranıyor. Bizimse sanki ruhumuz yaşlanmış! Arabayı bile birkaç kez çizdim diye kullanamıyorum. Dolmuş nasılsa ağır gelmez herkes biniyormuş öyle dedi eşim. Mesele tabii ki dolmuşa binmek değil onun bana olan yaklaşımı. Etrafımdaki herkes eşi araba kullansın çabasında. Kadın ev hanımı, eşi işe yürüyerek gidiyor arabasını karısına veriyor. Bense sabahtan akşama kadar çalışıyorum eve gelince ütü yemek temizlik derken pilim bitiyor, bunu hak ediyorum demek diyorum.
Bana ister hak verin ister eleştirin. Çok sinirlerim bozuk. Herkesin şartları farklı beni kendi şartlarım altında değerlendirin. Yaşadıklarım bana ağır geliyor.
Kocam galiba şunu istiyor. O her yere arabayla gidecek forsu çizilmesin aman, ben zaten kadınım ne haddime !!!!!!!
Hem bana bir şey olmaz sadece mızmızlanıyorum ve ben abartıyorum aslında kötü değilim, geçer!!!!
Hem benim söylediklerim genelde boş şeyler ciddiyetle dinlemesine gerek yok!!!!
Hadi TV izleyelim!

Son düzenleme:
Zor günler geçiriyorum. Kullandığım antidepresanı bırakma sürecindeyim vücudumda elektrikler çarpıyor gibi oluyor, beynim zonkluyor, başım dönüyor. Üstüne bir de üst solunum yollarım berbat durumda. Burun deliklerim yanıyor alerjik bir durum var, farenjit, geniz akıntısı ve bir sürü şey.

Eşimden nasıl oldun? Neyin var? İyi oldun mu? gibi soruları beklemiyorum artık zaten. Memurum bugün eşimi aradım çok kötü olduğumu söyledim. Sağlık ocağına götüreyim dedi tamam dedim sonra arkadaşımın tavsiyesiyle hastaneye kulak burun boğaza gitmeye karar verdim. Gittik, yukarıda belirttiğim tanılar konuldu.

Bu arada yarın akşam 1 buçuk ay sonra ailemi görmeye gideceğiz farklı bir şehre. Dedim ki rapor alma durumum olursa sabahtan yola çıkar mıyız? (Sonuçta gideceğiz, her türlü kötüyüm bari erken gidip görüşeyim diye düşündüm bir de kardeşimin gösterisi var ona yetişiriz belki diye heyecanlandım.) Diyebilir dimi aşkım çok yoğunum seni kırmak istemem ama akşam gitsek daha iyi olur vs vs vs!!!!

Ama o ne yaptı biletimizi aldık promosyon bilet tarihi değiştiririz anca. Eee değiştirelim o zaman. Bunun gibi saçmasapan konuşmalar. Tamam dedim söylemedim say. Çok yüksek sesle bağırmaya başladı biz sizin gibi memur değiliz!!!!! Arabadan indim yürüdüm yürüdüm yürüdüm :KK43:(( Hala gelmedi artık arkadaşlarıyla hangi cehennemdeyse!
Çok sinirlerim bozuk. Kıyaslama yapmaktan hoşlanmam ama şu an yapacağım. İnsanların eşleri bakıyorum ne kadar hassas özenli davranıyor. Bizimse sanki ruhumuz yaşlanmış! Arabayı bile birkaç kez çizdim diye kullanamıyorum. Dolmuş nasılsa ağır gelmez herkes biniyormuş öyle dedi eşim. Mesele tabii ki dolmuşa binmek değil onun bana olan yaklaşımı. Etrafımdaki herkes eşi araba kullansın çabasında. Kadın ev hanımı, eşi işe yürüyerek gidiyor arabasını karısına veriyor. Bense sabahtan akşama kadar çalışıyorum eve gelince ütü yemek temizlik derken pilim bitiyor, bunu hak ediyorum demek diyorum.
Bana ister hak verin ister eleştirin. Çok sinirlerim bozuk. Herkesin şartları farklı beni kendi şartlarım altında değerlendirin. Yaşadıklarım bana ağır geliyor.
Kocam galiba şunu istiyor. O her yere arabayla gidecek forsu çizilmesin aman, ben zaten kadınım ne haddime !!!!!!!
Kendi kıymetini biraz da kendin belirleyeceksin.
Yorgun gelip ütü yapma mesela. Ya o yapsın ya ütü üye versin.

Kendi kıymetini biraz da kendin belirleyeceksin.
Yorgun gelip ütü yapma mesela. Ya o yapsın ya ütü üye versin.
Ütüye ver diyorum, karım varken nasıl vereyim diyor. Ayıp geliyor galiba! Ve gıcık gıcık onu yıkan mu bunu ütüledin mi diye sorup duruyor! Ya demiyor ki kıyamam yorgunsınun

Ütüye ver diyorum, karım varken nasıl vereyim diyor. Ayıp geliyor galiba! Ve gıcık gıcık onu yıkan mu bunu ütüledin mi diye sorup duruyor! Ya demiyor ki kıyamam yorgunsınun
Arkadasım yorgunsun yapmayacaksın. Gömlek sorarsa da gömlek orda ütü de burda diyeceksin. Cevap da verirse
O senin dediğin rezidans hizmetini ev kadınları bile veremiyor kaldı ki çalışan kadın verecek. dersin

Anlattiklariniza bakarsak ilacin dozunu fazla hizli indirmissiniz. Yan etkiler bunlar. Dogru oranda indirilse olmamasi lazim. Tekrar doktorunuza danisin

Sinirden yazamıyorum ya! Şu anda nerede acaba!!!

Böyle kocaya burnumdaki sümüğü bile vermem ben, kaldı ki beden-ruh sağlığımı vereceğim. Kocan hiçbir şeyi hak etmiyor. Bence bir an önce kendin için yaşamaya bak. Ütü de temizlik de yapma, yardımcı al, gerisini eşin düşünsün.

Sinirden yazamıyorum ya! Şu anda nerede acaba!!!
şuan da onu düşünmeyin.
siz kendinizin oldugu yeri mutlu mutsuz duygusundan hangisini yaşadıgınızı belirleyin.
yapın bir kahve miss gb bir kitap yada müzik sessizlikde dinlenin.
dolmuşa binmeyin taksi tutun masraf çok mu olur?
ozaman beyiniz daha iyi düşünür araba mı taksi mi diye.
ben olsam ezdirmem hayata bir defa gelicem bir defa ölücem her gün ölmek niye

Anlattiklariniza bakarsak ilacin dozunu fazla hizli indirmissiniz. Yan etkiler bunlar. Dogru oranda indirilse olmamasi lazim. Tekrar doktorunuza danisin

Yarı yarıya indirdik. Normalmiş bu yan etkiler... Destekçim olsaydı bu kadar ağır gelmeyebilirdi. Ama şu an yapayalnızım hasta halimle

Şu an yazılan mesajları okurken ağlıyorum çok duygulandım. Psikolojim bozuldu resmen, hayata bir kere geliyoruz haklısınız

Yani ben çok yakınlarımdan biliyorum psikolojik tedavi görmek çok zor. Herşey üst üste gelmiş. Yeni mi evlisiniz bilemiyorum tabi ana nasıl başlarsa öyle gider. İki yada üç haftaya bir yardımcı alsanız ütü temizlik vs işleriniz hafifler. Emin olun nerdeyse tüm erkeklere bu durum abes kaçıyor ama zamanla alışıyorlar. Kendinize maaşınızla ufak bir araç alın. Ya da yorgunsunuz diyelim o gün taksiye binin

Bilemedim başka neler söylenir. Benim eşimde kendi arabasını kullanmamı istemez. Ama istediğim yere götürür. Benim işim onunkine göre çook uzak olmasına rağmen sırf bu sebeplerden senelerce arabayla gidip gelemedim. Kendime araç aldım. Vursamda çizsemde karışamaz şimdi

Yani ben çok yakınlarımdan biliyorum psikolojik tedavi görmek çok zor. Herşey üst üste gelmiş. Yeni mi evlisiniz bilemiyorum tabi ana nasıl başlarsa öyle gider. İki yada üç haftaya bir yardımcı alsanız ütü temizlik vs işleriniz hafifler. Emin olun nerdeyse tüm erkeklere bu durum abes kaçıyor ama zamanla alışıyorlar. Kendinize maaşınızla ufak bir araç alın. Ya da yorgunsunuz diyelim o gün taksiye binin

Bilemedim başka neler söylenir. Benim eşimde kendi arabasını kullanmamı istemez. Ama istediğim yere götürür. Benim işim onunkine göre çook uzak olmasına rağmen sırf bu sebeplerden senelerce arabayla gidip gelemedim. Kendime araç aldım. Vursamda çizsemde karışamaz şimdi

Ben de öyle küçük bir şey istiyorum. İnanın laf yiyorum diye harcamalarımdan kıstım. Ama mümkün değilmiş almamız. Kendisinde 80 binlik araba var af edersiniz. Kiradayız ev için birkim yapmalıymışız tabi ondan önce arabasının taksidi bitmeliymiş

O size değer vermiyorsa siz de ona hizmet etmeyi bırakın. Bişey derse de sen başımda iyi bir koca ol, bana değerli olduğumu hissettir, sevgini ver sonra benden özel hizmet bekle de. Valla şuan acaip sinirlerim boZuk karşı komşuma. Neyse çok asabi yazmamışımdır umarım

Fazla fedakarlık yapmışsınız bence..
Bu şekilde devam ederse işten ayrılmayı düşünmez misiniz , çalışıp kendinizi hırpalasanız da faydası yok nasılsa ,.

Hassasiyet göstermiyorsa sen net bir tavır sergile daha az üzülürsün.tabi sakin mi ne olur tavrına karşılıgı bilemiyorum.arabayı ben kullanıcam artık çok yoruluyorum ben de çalısanım desen sonuç ne olur.

Ben de öyle küçük bir şey istiyorum. İnanın laf yiyorum diye harcamalarımdan kıstım. Ama mümkün değilmiş almamız. Kendisinde 80 binlik araba var af edersiniz. Kiradayız ev için birkim yapmalıymışız tabi ondan önce arabasının taksidi bitmeliymiş

Tamam ev için birikimi yapsın paşa. Öyle artislenmekle olmuyor. Bende araba ararken öyle ufak alacam cart curt dedim. Bu arada ev almıştık onada araba almıştık. Beraber ödedik eşimle. Baktım evet hayatım sana da küçük bi araba alalım 1 senede ödeyelim bitsin dedi. Bak bak benim ufacık isteğim eşime tuhaf geldi. Halbuki ona araba alırken ben hiç öyle bişey demedim. Gittim beğendim 80000 lik bi araba. Bunu alcam sende benim maaşımı bi kaç sene unut dedim. Öyle böyle ödendi.

Biraz diş göstermek mi gerekiyor acaba. Eşler kendi isteklerini belirtirken iyide bizde kendi istediğimiz şeyler için uğraşsak mı mesela. Ya bu araba için şart değil. Bi arkadaşım odtü mühendislik mezunu seviyorum ona iyi geliyor diye makyaj kursuna gitti. Ufak tefek kendimiz için bişeyler yapsak. Boşverin eşi anneyi kayınvalideyi...

Kadınlar; biraz olsun fedakarlık yapıp, hoşgörü gösterdiklerinde artık bu onların görevi oluyor..

Eşiniz, "öyle alıştığı için" göreviniz olarak bakıyor yaptıklarınıza..

Çalışıyorsunuz yardımcı tutmak hakkınız..

İlaçları Dr. kontolünde bırakma yoluna gitmişsinizdir umarım..şu dönemde papatya vb. bitki çayları rahatlamanıza yardımcı olabilir..bu günler geçecek..Sevgiler.

Back
X