Çıldıracağım!

memuraun neden eşinden bekliyorsun bazı şeyleri al arabanı ona minnet bile etme çünkü eşin belli ki seni umursamıyor sende aynısını ona yap ...

Sevgili Limonçiçeği;
Öncelikle vücudundaki bazı değişiklikler yan etki gibi dediğin gibi. Ama alerjik reaksiyonlar filan bunların esas nedeni bence senin psikolojin. Aslında çoğu fiziksel rahatsızlığımız altında ruhsal problemlerimiz yatar.

Evliliğin seni çok yormuş bu bariz belli. Ne yazık ki biz çalışan kadınları bir de evde sürekli iş yaptırmaya çalışan ataerkil bir toplumun evlatlarıyla beraberiz. Ve ne yazık ki bu evlatları anneleri nasıl yetiştirmişse bir işleri kendi başlarına yapamıyorlar. Yok ütüm yok yemeğim... Az ye de uşak tut diyesi geliyor insanın.

Öncelikli olarak aileni görecek olman güzel olmuş. Birazcık moral olur sana. Benim sana naçizane tavsiyem bir süre düşünmemeye çalış. Birazcık askıya al hayatını. sonrasında ise kendine birazcık alanlar aç. Özellikle kamuda memursun sabah 8 akşam 5 bir fiil çalışıyorsun yoğun bir şekilde. Sonra akşam yemek temizlik ütü filan bir insanın kaldırabileceği şeyler değil (Evet kadınlar olarak superwoman edası ile geziyoruz ama sonra bir yerden patlıyoruz). Biraz kafanı dinledikten ve antideprasan bırakmanın yan etkileri geçtikten sonra bu evde yapman gereken işler hakkında bir düşün. Ütüyü ver ütücüye senin sağlığından daha pahalı ya da değerli değil. Eğer evin temizliğini kendin yapıyorsan en azından ayda bir kez yardımcı al. Bu hayata bir kez geliyoruz ve kendileri hiçbir şey yapamayan erkeklerin kahrını çekmeye gelmiyoruz. Bu nedenle kendin bir rota oluştur. Paşam kendisini anne evinde sanıyor zannımca.

Ek olarak eğer hala elin ayağın titriyorsa ılık bir duş al. Duş alırken de eğer varsa evinde deniz tuzu ya da sirkeyi çok az duş alırken kafandan aşağı dök. Vücudun negatif enerjisini alıyor bir arkadaşım zamanında bana tavsiye etmişti işe yarıyor. Bir de eline al kalemi kağıdı içinden ne geliyorsa eşine karşı yaz. Yazdıktan sonra kağıdı yak. İçindeki kötü enerji gidecektir. Genelde ben de işe yarıyor. Kendine çok dikkat et. Çok değerli olduğunu ve sevildiğini hep hatırla.

E zaten calisiyormussunuz. Ev icin bir miktar ayirip Biriktirin maasinizi onun onayına ihtiyacınız yok ki. Ayrıca çok simartmissiniz. yıkasın çamaşırını yapsın utusunu.siz hem disarda hem evde calisiyorsunuz. Ağırlığınızi koyun ne kaybedeceksiniz ki zaten durum kötü

Back
X