5.5 aylık bebeğim var. İlk üç ay maşallah pek güzel uyuyordu. Allah var çok zorlamayacak diye sevinirken 4.aya girmemizle her şey alt üst oldu. Gündüz uykuya geçişleri sakin ama kısa 40dk geçmiyor daha yeni yeni bir saati bulmaya başladı ondan da şüpheliyim zaten.
Gece uykusuna geçirmek tam bir olay. Saatlerce onu uyutmaya çalışıyoruz. Sürekli ağlıyor. Uyuyana kadar ağlıyor tam uyudu diyoruz on dk sonra yine uyanıyor başa sarıyoruz. Geceler allaha emanet saat başı uyanıyor meme vermeden uykuya dalamıyor ağlıyor son zamanlarda tek yaptığı ağlamak.
Uyku rutini oluşturdum ilk başta işe yaradı sonra onunda faydası olmadı
Büyüme atağı geçer dedim geçmedi
Diş çıkarıyor dedik bugün doktorumuzun demesi dişte yokmuş.
Artık sinir krizi geçiriyorum.
Şu an izindeyim ama bir hafta sonra işe başlayacağım böyle nasıl olacak bilmiyorum. Ne zaman düzelecek yoksa hep böyle mi gidiyor
Kafayı yiyeceğim artık
Gece uykusuna geçirmek tam bir olay. Saatlerce onu uyutmaya çalışıyoruz. Sürekli ağlıyor. Uyuyana kadar ağlıyor tam uyudu diyoruz on dk sonra yine uyanıyor başa sarıyoruz. Geceler allaha emanet saat başı uyanıyor meme vermeden uykuya dalamıyor ağlıyor son zamanlarda tek yaptığı ağlamak.
Uyku rutini oluşturdum ilk başta işe yaradı sonra onunda faydası olmadı
Büyüme atağı geçer dedim geçmedi
Diş çıkarıyor dedik bugün doktorumuzun demesi dişte yokmuş.
Artık sinir krizi geçiriyorum.
Şu an izindeyim ama bir hafta sonra işe başlayacağım böyle nasıl olacak bilmiyorum. Ne zaman düzelecek yoksa hep böyle mi gidiyor
Kafayı yiyeceğim artık