Çıldıracak derecede kıskançlık, sizde kıskanç mısınız?

Kaybetmekten korktugunuz icin elinizde tutatim diye sIktIkca adami bunaltiyorsunuz. Dunyanizin merkezine koymussunuz adami.

Kızlar hepinizin yorumlarını okuyorum çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim, zaten artık bunları da dinlemezsem bana tüm yollar bakırköy cidden kendinin bu kadar farkında olup yine de aynısını yapan bi ben varım herhalde

Sevgiliniz hangi şehirde yaşıyor ? Birde size göre tatlı kız ile güzel kız arasındaki fark nedir ? Özellikle erkekler her gelen geçene tatlı diyorda onlara göre güzellik nedir tartışılır

Aslında sizi çok iyi anlıyorum özellikle istanbulda kızlar çıplak dolanıyo ister istemez sevdiğimiz insan onları gördüğünde etkilenip etkilenmediğini düşünmüyor değiliz. Off bende senin gibiyim ((

Bu bi hastalık sanırım ya. Ben de kıskanıyorum ama şuna mı baktı buna mı diye yemiyorum kendimi. İlk bakışta zaten sıkıntı yok yani erkek kız ayrımı olmadan herhangi birine öylesine bakabilirsin sorun yok bunda ama dönüp dönüp bakmıyorsa süzmüyorsa benim için sıkıntı yok. Siz ilk bakıştan mı rahatsızsınız?

Bu hareketleriniz bence sadece kendini beğenmemekten kaynaklı değil sanki karşınızdakine de bi güvensizlik var. Çünkü ben de kendimi beğenirim tamam ama benden güzel çok kız vardır yani her anlamda. En güzelim mükemmelim diyemem.Yine de aldatılacağımı hiç düşünmedim.

Bir uyeligi birkac kisinin kullanmasi yasak. Arkadasiniz banlanacak bu yuzden.
Bu arada kiskanclik bir hastaliktir. Tedavi oneririm.

Bir uyeligi birkac kisinin kullanmasi yasak. Arkadasiniz banlanacak bu yuzden.
Bu arada kiskanclik bir hastaliktir. Tedavi oneririm.

Hiç bilmiyordum yasak olduğunu gerçekten. İnşallah arkadaşım dediğiniz gibi banlanmaz güvenip şifresini bile verdi çünkü

Ben eşimi yedi aylık yeğeninden kıskanıyorum neden bilmiyorum dudağında uçuk çıktıda bu hafta öpmediğine sevindim

Vov!! Benden de beteri varmış ben fenayım ama siz daha fenasınız. Benim sevgiliminde 1 yaşında yeğeni var, bir de 7 yaşında bir kız yeğeni.. ben bayılıyorum onların o sıcak ilişkisine, dayı yeğen ilişkisinin böyle olmasına çok mutlu oluyorum... siz neden rahatsız oluyorsunuz ki??

Birazdan sizi gormemezlikten gelir,bosuna yazdiniz cevap arkadas buralarda bu tarz degisik huylariyla ve isine gelmeyen yorumlarda bulunanlari gozardi etmesiyle unludur

Çoğu kadın kıskançtır diye tahmin ediyorum.
Kim kendisinde ne eksikse ona kıskançlığı daha fazladır mesela.
Düşük özsaygı/özgüvenden kaynaklanan bir problem şuan yaşadığınız durum.
17 yaşındaki erkek arkadaşımın beni aldatması.
18 yasındaki erkek arkadaşımın aylar sonra nişanlı olduğunu öğrenmem bunlar bendeki özgüven eksikliğini günyüzüne çıkartıp paranoyalarımı kudurtmuştu.
Hali hazırda 4 yılı askın süredir bir ilişkim var bu adamın çekmediği kalmadı son bir bucuk yıldır iyiyim ALLAH'tan.
Erkek arkadaşımla bu konuda sıkıntı yasadığım dönemde bana " Kimse aa kız hemen kafamı cevırmeliyim demez. Bastan asagı süzmüyorsam uzun uzuna bakmıyorsam bunda bir sorun yok sen hiç mi kimseye bakmıyorsun" demişti.
Uzun uzun düşündüm;
-Evet kimseye uzun uzuna bakmıyor bu Adam
-Bastan asagı süzmüyor
-Kalça göğüs gibi müstehcen yerlerede bakmıyor
-Asfalt nasıl dökülmüş? Bugun gökyüzü Nasıl diyede bakacak değil?
E ozaman dedim Leylalin sorun ne?
Döndüm içime içindeki korkulara bak kıskançlık değil korkular diyorum tekrar aynısını yasar mıyım?Yeniden aldatılır mıyım? Başkasına tercih mi edilirim? Bunlar benim korkularımdı.
Dedim ki; -korkmuyorum. Hali hazırda olan olmuş basıma öncesınde bişeyler gelmişkabul ettım ve geçti bitti hayatımdan şimdi baska bir insan ve baska bir hikayem var herşey daha iyi olacak dedim düşünerek gecnısını kapattım.
Adamın Ikı sanıyelik iyi niyet kötü niyet orasını Allah bilir bakmasını neden kendıme dert edeyim bütün günüm bunun kavgasıyla geçsin??
Bana ne katar?
Tecrübeyle sabittir katmıyor bişey gününün zehir olduğuyla kalıyorsun, sen ona öyle yaptıkça onun aklına 1ken 3 daha fazla bakmasını sokuyorsun.
Çünkü yasaklar cazip gelir ilgi çeker.
Bu sekılde sorun yaratmaya devam edersen yolcudur Abbas bağlasan durmaz deyip by by denilecek.
Adamın bilinçaltına bunları yükleme lütfen.

Ben bu kıskançlığı korkularımda yüzleşip rahat olduğum an yendim. Şu kadar söyleyeyim hatta bazen -Oha kadının kalçasına bak dediğim bile oluyor. Normalde ilgisini çekebilecek bişey ben söylediğim için ekşimiş dolma tadında olup bana direkt - Sen baya değiştin önceden olsa kavga bile çıkarırdın şimdi hiiiiiç diyor. - Şu sokağı gecınce kaybolacak bir görüntü için hiç canımı sıkamam valla hem gayette iyiydi diyorum gülüp devam ediyorum
Kendi üzerimden örneklerle az bucuk (kaç sayfa yazdım az bucuk diyorum ) anlatmaya çalıştım umarım çaresi olur. Ha bide en önemlisi yarattığın kurultuları sevme ıkı Adım gidince kaybolacak bedenler için ikinizin de gününü mahvetme,haberler bekliyoruz senden

Normal seviyede kıskancim hayatı kendimede onada ziyan edemem

Eşini adım adım takip eden tanıdıklarım var ben keyifle cayımi yudumlarken onlar ellerinde telefon aa şimdi şurada burada diye kendini yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…