Çıldıracak derecede kıskançlık, sizde kıskanç mısınız?

Ben de yanında başka erkeklere bakarım. Zaten çok yakışıklı bir şey görünce benim de gözüm kayıyor. Onun tepkisine göre tepki veririm.

Hiç kıskanç değilim. Hatta nişanlıma beğendiğim kızları gösteririm.
Açık olma taraftarıyım. Ben olmayınca kızlara baktığını biliyorum.
Çünkü ben de bakıyorum güzele, yakışıklıya(gerçi çok yakışıklı birini asla görmedim)
Karşımdakini kendi malım gibi görmüyorum. Ve kendimi çok seviyorum.
İnan çekip gitse kanım akmaz. Kendime o derece saygı duyuyorum.
Kıskançlık dozunda olmazsa bir kadını çok sığ gösteriyor, sinsi, komik gösteriyor.
Neden kendimi o duruma düşüreyim? Milleti arkamdan güldüreyim ki?
Gerçekten insanlar bunun farkında ve inanılmaz dalga konusu oluyorsun ortamlarda.
İnsan bu kıskançlıkla hem kendini hem karşısındakini bitirir. Sonu çok acı olur.
Dışarıyı daha merak eder..
Bu hissin aşırısı da tedavi edilmeli. Önüne geçemiyorsanız bir psikolog size yol gösterir.
Ama temelde siz kendinizi sevin karşıya da saygı duyun.

Bakmak var bakmak var.. ivine duser gibi soyar gibi bakiyorsa tabii rahatsiz olurum.. haricinde sana nasil bakiyor o da onemli

Kendinize güvendiğinizi belli edin. Ben de kıskanç bir insanım ama "x baksana şu kızın elbisesi ne güzel olmuş" diye erkek arkadaşıma göstermekten çekinmem. Onun da bana her zaman söylediği şeydir,"senin kendine bu kadar güvenmene,güçlü olmana hayranım" der. Sokaktaki kızlar sevgilinizi kapmaz,relax olun. Siz ona o mesajı verin yani kendinize güvendiğinizi,hatta belki o kızlardan daha güzel olduğunuzu vs. Sonuçta siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşıdaki de onu referans alacaktır. Sürekli "şu benden güzel" derseniz bir süre sonra o da çıkıp "bak bu da senden güzel" diyecektir. Dengeyi kurmak lazım.

Açıkçası görümcemin samimiyetsizliği beni buna itiyor o ayda yılda bir arar abisini cuma için düğünde yaptığını net biliyoruz birde bir ara cumaları kayınvalideme geliyormuş eşim gittiği için görsün diye görmeyince çocuğu unutuyormuş falan sen abi bilde o dayı bilmesin yani resmen saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…