Çıldıracak derecede kıskançlık, sizde kıskanç mısınız?

guvercinkafesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
37
17
3
30
Arkadaşımın üyeliğinden yazmak durumunda kaldım problemimi..

Kızlar ben çok kıskanç bir insanım. Sevgilimle dışarıya çıktığımızda bir kıza gözü kaydığı an içten içe çıldırıyorum, tüm moralim bozuluyor tüm gün suratsız dolaşıyorum. O yüzden buluşmak bile artık bana işkence..önceden heveslenirdim hazırlanırdım ne güzel, şimdi burnumdan geliyor. Ki yaz ayındayız öyle güzel fizikli hatunlar var ki vallahi ben bile bazen bakıp duruyorum, imreniyorum..Benim görünüşüm ne çirkin ne çok güzel.. Genelde bana "çok tatlısın, tam mıncırmalıksın" diyorlar, güzelsin diye iltifat eden çok nadirdir sadece gözlerimi beğenirler..Belki de kendime özgüvenim hiç yok anlayamıyorum..

Arkadaşlarıyla çıktığında acaba bar tarzı yerlere gider mi acaba kızlara bakıyor mu iç geçiriyor mu diye evde perişan oluyorum o derece. Asla yanlış bir hareketini yakalamadım bu göz kayması haricinde. Uzun yıllardır birlikteyiz. Ergen hiç değiliz ama ben ergen gibiyim bu hareketlerden dolayı.

"beni çok sıkıyorsun, çok bunalttın kafesteki kuş gibiyim, biz evlenince sen bana zindan edersin" deyip haklı olarak sitem ediyor. Bugün ayrılığa kadar geldik, sonra yine sarıldı ben sensiz yapamam dedi.. Ayrılma durumuna gelince bi yusuf yusuf oldum tırsmadım değil.. Arkadaşlarıyla çıkınca bile geç dönünce kızıyorum abartıyor sabaha karşı geliyor bazen.. çıldırıyorum. Boş bir insanda değilim çok yoğun bir işte çalışıyorum..

Siz kıskanç mısınız? Nasıl davranmak gerekli bu erkeklere? Nasıl içime atabilirim?? Yakında yollar gözükecek bana o belli zaten.. Tüm samimiyetimle anlattım.. Lütfen beni yargılamadan tavsiyeler verebilir misiniz? Kendime de zehir ettim hayatı ona da.. Hep başka kızlara gözü gönlü kayacak diye düşünüyorum...

O zaman evin küçük odasını müstakbel eş için düzenlersiniz. Kapıyı kilitleyip arada su yemek verdiniz mi tamamdır.

Anlattığınız duygular normal değil. Siz de bunun farkındasınız. Lütfen hayatınıza giren insanların ayakları popolarına vura vura kaçmasını önlemek için acil uzman deSteğine başvurun.

valla evli olmadığınız için her an gitme korkusu oluyor sizde gayet haklısınız.ben hiç kullanmıyorum tapusu bende nasıl olsa

Aha eskiden ben böyleydim. Sonra bir baktım o kıskançlık değil kendime özgüven eksikliğiymiş. Bir zamanlar aldatılmış olmanın acısını şu an hayatımdaki insandan çıkarıyordum seneler önce. Sonra en sonunda bundan rahatsız olduğunu dile getirdi 1 ay kadar ayrılığımız oldu. Aklımı başıma topladım, toplamasaydım inanın bir daha başlamayacaktım çünkü hem ona hem kendime eziyet oluyordu dışarı çıkmak bile istemiyordum birlikte. Özetle, mutlaka bir sebebi vardır ya özgüvensizlik ya da geçmişte yaşanan bir güven sorunu (eski ilişkide ihanet vs, onur kırıcı laflar duymak gibi). Önce kendi içinizde yenmeye çalışın. Hayatınızdaki insan sizden kaçarak uzaklaşmadan son verin.

Ben eşimi yedi aylık yeğeninden kıskanıyorum neden bilmiyorum dudağında uçuk çıktıda bu hafta öpmediğine sevindim

Öf içim şişti. Patlamıyor musunuz bunları düşünürken ?

Adam haklı. Ben olsam seninle evlenip hayatımı zindan etmezdim.

Gözüne bant yapıştır.
Yahu böyle bir ömür geçer mi. Sana da yazık karşındakine de. Hadi o ayrılır kurtulur senden. Sen huyundan ne zaman ayrılıp kurtulacaksın. Hiç hayatında sevilmedin mi beğenilmedin mi bu ne öz güvensizlik böyle

Hayatı zindan ettiğinizi bilerek, işkenceye devam etmek sadistlik mazoşistlik değil mi?
Ne mutlu olursun ne mutlu edersin.
Karşındaki için değil kendin için destek almalısın.

Not: bir hesabı 2 kişinin kullanması yasak.

Bence bu degisken bi durum.Kendini degistirebilirsin.Ben eskiye gore hic kiskanc degilim mesela.Zamanla ona olan guvenim artinca hic kiskanmaz oldum.Kendime hep guvenirdim ama

Kiskanirim öyle çok rahat her konuda cool olabilen biri degilim ama cildiracak kadarda kiskanmiyorum sizinki cok fazla. Mesele güzellikse oturup kendinizle ugrasin, yeni seyler deneyin giyim, saç, makyaj... Kiskancligin bu boyutu cidden cekilmez. Tadini kacirmissiniz.

Yapmayın çocuklar yapmayın kendinize jilet atmayınn..

Biraz dene tatlım , engelle kendini tepki verme sonunda ohhh bee hiçbirşey olmuyormuş boşuna kendimi yıpratmışım diyeceksin. O kıskandığın tablo geçtiğinde yanında yine sevgilin olacak rahatlat kendini , üzme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…