• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

tatlımm benim halım cıkmıs ya cok mutlu oldum cıdden, senin koltuklar koyu renk ondan tereddut ettım bul.mak.parlatıcısı için iyi bilen biri aydınlarsa cok ıyı olur bızı... gercı benım halımda bordo cıcekler vardı dırekt uzerıne dokmustum, onlara hıc zarar vermemıs pırıl pırıl duruyorlar valla...

bu arada bu bılgıyı veren arkadaslara da cok tşk edıyorum iyiki varsın kk:54:

İyi yaa en azindan senin ki cikmis canim sevindim

Iyi aksamlar canim senin kiz cok yaramaz belli :)))
Tatlım SAC SPREYI bunu hemen halledr.birde aspirin diye bi marka var ben hic kullanmadım ama arkadaslarim dan duydum onlar iyi diyor

Arkadaşlara katılıyorum bende aspirini tavsiye ediyorum bende forumda okumuştum marketten aldım ve evde artık bütün lekelerde aspirini kullanıyoruz leke ve izleri yok ediyor.

Iyi aksamlar canim senin kiz cok yaramaz belli :)))
Tatlım SAC SPREYI bunu hemen halledr.birde aspirin diye bi marka var ben hic kullanmadım ama arkadaslarim dan duydum onlar iyi diyor

Arkadaşlara katılıyorum bende aspirini tavsiye ediyorum bende forumda okumuştum marketten aldım ve evde artık bütün lekelerde aspirini kullanıyoruz leke ve izleri yok ediyor.

Tesekkurler kizlar sagolun

Yoprakaycim evet canim cok yaramaz
cocuk yalnizliktan kafayi yiyecek

tv izlemekte istemiyor artik.oda bikti

saga sola saldiriyo:26:

Bizdede aynı sorunlar var .7yıllık eşyalar ananene mobilyası gibi.yazın boya yaptırdık duvarlar pastel boya sildim ama çikmıyo herkes diyo eeeeeeeee dört çocuklu ev azbile:13:

Yok canim yaaa kiziyorum falan ama kiyamiyorumda birde beni gorunce o saskinligi ve sirineligini bi gorsen
ayyy yerim ben onun o minik ellerini :16::16:kızmayınn lütfen zaman o kadar çabuk geçiyorki bir bakmışsın evden uçmuşşş :16: her şeyin çaresi var ben şimdi çocuklarımın küçüklük hallerini özlüyorum yaaaa :5: hiç biyerim boyanmıyor çizilmiyor evim dağılmıyor ama tadı yok özlüyorum küçüklüklerini :emir_bebek::emir_bebek:

herkeze iyi geceler

yaa kizlar Allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor:43:
Hergun hergun duvar kapi ciflemekten biktim usandim valla

Ne kadar dikkat etsemde yapacagini yapiyor yine .
hele eline kalem gectimi canavara :20:burunuyor resmen
Cok dikkat ediyorum ortalikla ne kadar kalem falan varsa kaldirdim
ama nerden bulduysa cadi yine bulmus ve yapacagini yapmis

yaaa offf daha dun duvarlari cifledim

Duvarlari cekyatlari yazmasin diye gittim
boyama kitaplari aldim boya kalemleri aldim
ama o ne yapti kitaplari paramparca etti gitti duvarlari cekyatlari yazdi:47:

bu da bugun ki marifeti koli kalemi ile yazdi ne yapayim ne ile cikar
zaten koltuklari silecektim bahane oldu ama bu cikarmi ki:26:

ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:

amyway loc tan başkası temizlemez bunu.locu direk sür azıcık azıcık biraz bezle sürt sonra durulaman kuruması bekle.sonuca inanamayacaksın :))))) reklam gibi oldu

amyway loc tan başkası temizlemez bunu.locu direk sür azıcık azıcık biraz bezle sürt sonra durulaman kuruması bekle.sonuca inanamayacaksın :))))) reklam gibi oldu
Tsk ederim canimm
ayyy yerim ben onun o minik ellerini :16::16:kızmayınn lütfen zaman o kadar çabuk geçiyorki bir bakmışsın evden uçmuşşş :16: her şeyin çaresi var ben şimdi çocuklarımın küçüklük hallerini özlüyorum yaaaa :5: hiç biyerim boyanmıyor çizilmiyor evim dağılmıyor ama tadı yok özlüyorum küçüklüklerini :emir_bebek::emir_bebek:

Bizim kizi yolliyim biraz sana ablam:1:
Yanliz birsey diyicem :nazar:masallah:25 yillik evlilik
ablam yanlis anlamazsan eger yasini merak ettim!

Gecsn gun yine bir yorumunun altinda gorunce sok okdum
Cogu 3 yillik 5yillik yada 3-5 aylik evliler

Tsk ederim canimm

Bizim kizi yolliyim biraz sana ablam:1:
Yanliz birsey diyicem :nazar:masallah:25 yillik evlilik
ablam yanlis anlamazsan eger yasini merak ettim!

Gecsn gun yine bir yorumunun altinda gorunce sok okdum
Cogu 3 yillik 5yillik yada 3-5 aylik evliler
yolla yollaaa çok sıkılıyorum bazen :1::1: 46 yaşındayım canım iki oğlum var 24 ve 19 yaşında en yaşlı benmiyim burda acaba :97:

yolla yollaaa çok sıkılıyorum bazen :1::1: 46 yaşındayım canım iki oğlum var 24 ve 19 yaşında en yaşlı benmiyim burda acaba :97:

Ablam benim be dur sana arkadaslik teklif edeyimde kabul et beni olurmu?
100%100 deneyimli bir ablam olsun..sakincasi yoksa tabi?

Bu arada evlatlarini Allah bagislasin ablacim...

Yaa nedense sizi kendime cok yakin hissettim...
Kanim kaynadi valla:1:

2 - 3 yaşlarında çocukların en sevdiği nesne kalemler , renkli boyalar oluyor genelde...

O yüzden ne yaparsanız yapın bu tür eşyalardan çok da uzak tutamazsınız kızınızı..

Kalemleri saklamak yerine onları nerede kullanacağına dair bilgiler verin...

Koltuk , duvar ya da başka yerde kullanmaması gerektiğini söyleyip , üzüldüğünüzü evinizin güzel görünmediğinizi anlatın..

Benim kızım da 3 yaşında ve boya , kuru boya , kalem ne aklımıza gelirse hepsi ile 2 yaşından beri hep oynar ama ilk etapta boyama konusunda onu uyardığımız için hiç bir yeri boyamaz..Geçen yıl 2 kez duvarı çizmişti sadece ve onlar da ilk ve son oldu çok şükür..;)

Dediğim gibi en güzeli bu konuda çocukları bilinçlendirmek..Çünkü erken yaşta kalem tutması ileride okul hayatlarını olumlu yönde etkileyecek.

Bu arada koltuktaki lekeler için beyaz sabun ya da aspirin deneyebilirsin..

Son düzenleme:
çocuklar çok sever sanat eseri i$a etmeyi :)
benim 5.5 yasindaki kiz bile odasinin duvarlarini boyyor, çiçek bocek çiizyor oyle daha guzel oluyor diye bide cevap veiryor adama:36:
en son ne denedin çikdimi lekeler

ay gecmis olsunnnn bende yillar oncesine döndüm benim kücük cadimda deri koltugu cizmisti bir türlü gecirememestim baktim sagi solu boyuyor kalemi neyi alirsan al boyamayi seviyorrrrr bende cocuk odasinin kapinin arkasina büyükkkk karton aldim üstüne beyaz duvar kagidi yapistirdimmmm kapinin arkasindaki duvara yapitirdimm istedigin kadar boya dedimmm bu istek ilk okul 2ye kadar devam ettiii seninkide boyamayi seviyor boyayacagi alan yarat hic deyilse esyalar kurtulur ben dedim sadece burasi boyanacak yoksa burayi kaldiririm dedimm :1::1:korkudan hic bir yerim boyamadan büyütüm sükürrr

Geçmiş olsun leke nasıl çıkar inanın bilmiyorum. çünkü benim kızımda çıkmayan edding kalemle krem halımı boyamıştı halı yıkamaya verdim onlar bile çıkaramamış.

Fakat kızınız için şunu deneyebilirsiniz bende etkili olduda :1:

Ben kızımı, duvara yazı yazarken yada koltuğa yazarken yakaladıysam, yazdığı o kalemi direk balkondan aşağı fırlattım.
Ve o kalemi duvarlara yazı yazmayan çocukların alacağını, ve böyle yaptığında asla ona kalem vermeyeceğimi, Kalemlerle sadece defterler yazılır, Duvarlar koltuklar değil diye anlattım. 1-2 gün kalem vermedim çok istediği zaman yazmayacağına söz verdirdim 2 kalem attık, şimdi 3 yaşında yazmıyor çok şükür.

Ablam benim be dur sana arkadaslik teklif edeyimde kabul et beni olurmu?
100%100 deneyimli bir ablam olsun..sakincasi yoksa tabi?

Bu arada evlatlarini Allah bagislasin ablacim...

Yaa nedense sizi kendime cok yakin hissettim...
Kanim kaynadi valla:1:

kabul ettim canım ne sakıncası olacak :34: amin canım allah herkesin evladını bağışlasın ..

cocuklar cok zekiler gercekten benim arkadasımın oglu (annesi cok temizdir)annesine kızdıgında kalemi alıp duvara kosuyo yazarım bak diyo anneyi can evinden vurdugunun farkında (ozaman 3 yasındaydı) ..:) lekeye gelinci aspirin ve loku öneririm size umarım cıkar :)

Back
X