• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

tatlı telaşlar bunlar bende arkadaşa katılıyorum amwey ürünlerinden başkası çıkarmaz duvarlar için özellikler çok ii kolay gelsin :)

herkeze iyi geceler

yaa kizlar Allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor:43:
Hergun hergun duvar kapi ciflemekten biktim usandim valla

Ne kadar dikkat etsemde yapacagini yapiyor yine .
hele eline kalem gectimi canavara :20:burunuyor resmen
Cok dikkat ediyorum ortalikla ne kadar kalem falan varsa kaldirdim
ama nerden bulduysa cadi yine bulmus ve yapacagini yapmis

yaaa offf daha dun duvarlari cifledim

Duvarlari cekyatlari yazmasin diye gittim
boyama kitaplari aldim boya kalemleri aldim
ama o ne yapti kitaplari paramparca etti gitti duvarlari cekyatlari yazdi:47:

bu da bugun ki marifeti koli kalemi ile yazdi ne yapayim ne ile cikar
zaten koltuklari silecektim bahane oldu ama bu cikarmi ki:26:

ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:

kosla halı şampuanı varya pembe olan...o inanılmaz bir şey...bütün lekeleri çıkarıyo vişne suyunu kan lekesini falan anında çıkarıyor..biraz döküp çitiliyorum ben..bazen çok kirli bişey olduğunda makinenin detarjan gözüne detarjanın üstüne azıcık döküyorum tertemiz yapıyor...şiddetle tavsiye ederim..

herkeze iyi geceler

yaa kizlar Allah askina bir el atin benim iki bucuk yasinda bir cimcimem var eline ne geciyorsa hep kotu islerine alet ediyor:43:

ellerinide yazmis ellerinden bile cikmadi koltuktan nasil cikaririm yardim edin lutfeeeennnEki Görüntüle 895462 Eki Görüntüle 895463 Eki Görüntüle 895464 Eki Görüntüle 895465 :26:
sanatçı ruhu var bu çocukta :) zaman zemin şartlar hiç önemli değil, itina ile özgür çizim yapılır böylede bakabilirsin olaya daha mutlu olacaksındır eminim :)

Walla kizlar en iyi leke cikarici bulask makinesi parlaticisi....mucize bisey lekelere ozellkle cay kahve kalem lekesine birebir.birz dokun lekelere bi iki dk bekltp siln.aninda cikiyo.bana dua edersnz mutlaka deneyn[/
ben bişey merak ediyorum sen bilirsin gibi geldi bulaşık makinesinde uzman gördüm seni :) benim makineden çıkan bardaklarım doğal böyle bardağa işlemiş bi bulanıklık oluyor sadece bardakları parlatıcıyla bi kere yıkasam geçer mi acaba başınıza geldimi hiç :)

benim oğlanda yazıp çiziyo halıyı bildiğin bulaşık deterjanını suya döküp siliyom çıkıyo beyaz renk halım bide
teşekkür ederim canım yaa benim çocukta yok ama damlalar sinirimi bozuyor bazen pişman oluyorum açık renk hakı aldığım için :(

Merhabaa
birşey sormak istiyorum peki halının üstüne dökülen oje nasıl temizlenir. Aseton daha da beteer yaptı :((((

herkeze iyi geceler

buraya bakarken küçük oğlum yanımdaydı çizikleri görü görmez aaaaaa ciciii dedi ve fırladı muhtemelen kalem arıyo:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

benimde olsun bi cadım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
koltukları,duvarları çizsin :2::2::2:

Lekeler çıktı mı? Çıktı ise ne ile çıktı bende merak ettim açıkçası...

Bu arada benimde 6 yaşında bir kızım var abartısız söylüyorum 9 aylıkken kitaplarla tanıştı yaşından sonrada kalemlerle ve kalemle de kalmadı sulu boya, yüz boyası, parmak boyası, gazlı kalem aklına ne geliyorsa. Ama ben kızıma bunların hepsini sadece mutfakta yapmasına izin verdim, çocuk önlüklerinden taktım dilediği kadar boyadı, oynadı vs. Şükür ne duvarlarımı çizdi nede koltuklarımı, bence sizde nerede nasıl kullanması gerektiği konusunda yönlendirin, hadi gel mutfakta masada resim yapalım vs. gibi.

Söylemeden de geçmek istemedim bende ilk kez bu ay deneme amaçlı aldım aspirinin spreyini gerçekten de arkadaşların dedikleri kadar varmış çok çok memnun kaldım.

Kızımın okul kıyafeti kırmızı badi ve dirseklerini hiç bir şekilde temizleyemiyordum, resmen sıranın üstündeki kir içine işliyordu geçen hafta dirsek kısımlarına aspirin spreyden sıktım ya Allah ya bismillah dedim ve attım makineye kar gibi çıktı, şaşırdım ve neden aylar önce almadım acaba dedim, şimdi evimden yedeğini bile eksik etmiyorum.

Kolonya dökün mürekkepli şeylere çıkarıyor

Lekeler çıktı mı? Çıktı ise ne ile çıktı bende merak ettim açıkçası...

Bu arada benimde 6 yaşında bir kızım var abartısız söylüyorum 9 aylıkken kitaplarla tanıştı yaşından sonrada kalemlerle ve kalemle de kalmadı sulu boya, yüz boyası, parmak boyası, gazlı kalem aklına ne geliyorsa. Ama ben kızıma bunların hepsini sadece mutfakta yapmasına izin verdim, çocuk önlüklerinden taktım dilediği kadar boyadı, oynadı vs. Şükür ne duvarlarımı çizdi nede koltuklarımı, bence sizde nerede nasıl kullanması gerektiği konusunda yönlendirin, hadi gel mutfakta masada resim yapalım vs. gibi.

Söylemeden de geçmek istemedim bende ilk kez bu ay deneme amaçlı aldım aspirinin spreyini gerçekten de arkadaşların dedikleri kadar varmış çok çok memnun kaldım.

Kızımın okul kıyafeti kırmızı badi ve dirseklerini hiç bir şekilde temizleyemiyordum, resmen sıranın üstündeki kir içine işliyordu geçen hafta dirsek kısımlarına aspirin spreyden sıktım ya Allah ya bismillah dedim ve attım makineye kar gibi çıktı, şaşırdım ve neden aylar önce almadım acaba dedim, şimdi evimden yedeğini bile eksik etmiyorum.

yani ben aynı faydayı göremedim nerden aldın acaba

yani ben aynı faydayı göremedim nereden aldın acaba

B...m den aldım canım.

Ben tavsiye üzerine ve tereddütle aldım ama şimdi mutfak dolaplarımda da çamaşırlarda da kullanıyorum. Başka nerede var bilmiyorum. Yada çeşitleri var mı onuda bilmiyorum kırmızı bir kutusu var, spreyli.

Back
X