Cildiracam

Giray egem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
34
17
3
37
Bebegim dis cikartiyor ve 5 gundur hic bise yemedi çok az anne sutu aliyo gun icinde bu istahsizlik geçiyo mu

Dişini patlatınca geçer :) doktora gösterdinizmi belki jel falan gerekebilir damağına sürmek için.
Bide pırasanın ağrı kesici etkisi varmış diş çıkaran çocuğa verin damaklarını kaşısın onunla diyorlar, bende yapmıştım.

Diş çıkaracağı zaman benim de ablamın bebeği hiç bişey yemedi 15 saat aç kaldı düşünün.Eline hafif soğuk şeyler verin havuç ve salatalık gibi onlar iyi geliyo

Süt yeter ona. Endişe etme..
O atak devesi geçince yine istahlanacak..

Bir de konunun yeri burası değil. İlgili topige konu açarsan daha çok yorum alırsın..

Aynı sorun bizdrde var cnm o diş çıkana kadar dönem dönem bir düzeliyor bir iştahı kesilip uyku uyuyamıyor çıkdada kurtulsakk

Diş çıkarma döneminde benim iştahlı kızım bile yemek istemiyordu sadece emiyordu
Meyve püresi ver canım meyve püresi yer sadece
Birde bol bol emzir.. diş kaşıyocıyı buz dolabına koyup ver iyi gelir :)

Diş çıkarma döneminde benim iştahlı kızım bile yemek istemiyordu sadece emiyordu
Meyve püresi ver canım meyve püresi yer sadece
Birde bol bol emzir.. diş kaşıyocıyı buz dolabına koyup ver iyi gelir :)
Ayy cok sagol canim cogu bebek böyle biliyorum ama kendimi çok caresiz hissediyorum rahatlattin beni

Ayy cok sagol canim cogu bebek böyle biliyorum ama kendimi çok caresiz hissediyorum rahatlattin beni
Merak etme canım 6-7 gün sürüyor sonra geçiyor
Benim kızım diş çıkarırken fena oluyor bütün belirtileri taşıyor
Salya akıtma,öksürük,pişik,uykusuzluk,iştahsızlık,yüksek ateş, ağrı.. hepsi var
Özellikle uyumaması zor oluyor dün gece 12 ye kadar uyutamadık 12 den 4 e kadar uyudu sonra uyumadı hiç..
Ah bu dişler ah

Merak etme canım 6-7 gün sürüyor sonra geçiyor
Benim kızım diş çıkarırken fena oluyor bütün belirtileri taşıyor
Salya akıtma,öksürük,pişik,uykusuzluk,iştahsızlık,yüksek ateş, ağrı.. hepsi var
Özellikle uyumaması zor oluyor dün gece 12 ye kadar uyutamadık 12 den 4 e kadar uyudu sonra uyumadı hiç..
Ah bu dişler ah
Allah kolaylik versin kuzucuklarada saglik sifa versin

Back
X