• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldıracammm

Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam diyordum
Ya evet mutlaka ayni olmaya biliyor,sorun bende hahaha canim saka maksatli yazdim ikinciyi yapim yapmim arada kaldim rahata cok alistim bugun bebek gorunce ahglamsina falan biraz sıkildim senide gorunce oyle yazim dedim :-).buarada cocokla ugrasmak cok zor ya uyumasi flan baya sabir lazim duzenide zamaninda yapilmazsa birdaha duzene girmesi cok zor her konuda boyle cocuklarda vallahi allah buyuk sabir versin umarim degisir hersey,yoksa insanin pikolojiside bozuluyor:confused:

ama çocuk ilgi sıkıntısı yaşamış olabilir mi

3. ile arası çok az kıskançlıktan mı yapıyor acaba

hani beni uyutup onunla ilgilenecekler vs diye mi düşünüyor

sağlığınızı kaybedersiniz yardımcı bulun kendinize en azından ev işi vs ile ilgilensin

benimki de uykusuz bir çocuktu kreşte öğrettiler uyumayı akşam 9 da yatıyor

Yurt dışında yaşıyorum, burada yardımcılar hem çok pahalı hemde türk bulmak çok zor. Canım Kıskançlıktan yaptıgını oek zannetmiyorum çünki küçük kardeşi doğmadan öncede böyleydi, yapısı böyle herhalde

Ya evet mutlaka ayni olmaya biliyor,sorun bende hahaha canim saka maksatli yazdim ikinciyi yapim yapmim arada kaldim rahata cok alistim bugun bebek gorunce ahglamsina falan biraz sıkildim senide gorunce oyle yazim dedim :-).buarada cocokla ugrasmak cok zor ya uyumasi flan baya sabir lazim duzenide zamaninda yapilmazsa birdaha duzene girmesi cok zor her konuda boyle cocuklarda vallahi allah buyuk sabir versin umarim degisir hersey,yoksa insanin pikolojiside bozuluyor:confused:
Sağol canım Allah razı olsun

Bu kadar zor bir bebeğiniz var madem 3. Yü hangi cesaretle yaptınız . Benim oğlum da 22 aylık düşünemiyorum bi Bebek daha evde . Size de yazık ya hem siz mutsuzsunuz hem çocuklarınız . Siz ne kadar sakin ve rahat olursanız bu çocuklara da yansır .
Bende sizin gibi asla düşünmüyordum, ama büyük konuşmamak gerektiğini öğrendim işte

Bence kuralsizlik var evde.
hareketlilik ufak tefek yaramazliklar vb.bunlar olabilir çocuk sonuçta.
Ama eşyaları fırlatma kapıları çarpma bunlar olmamalı.

Bence kuralsizlik var evde.
hareketlilik ufak tefek yaramazliklar vb.bunlar olabilir çocuk sonuçta.
Ama eşyaları fırlatma kapıları çarpma bunlar olmamalı.[/QUO

Bilemiyorum artık kuralsızlıkmı yoksa genlerdenmi :KK53: yavaş yavaş "ceza" vermeye başladık, eşyaları fırlatınca bir köşemiz var orada 1-2 dakika sakin oturması gerekiyor, tabii o sakin oturmuyor ağlıyor :110: İnşallah işe yarar

Tv de yayinlanan dadi programindan tuyolar edinin . Iyi davranislari odullendirin . Uyku saatini erkene alin birlikte yatin sirtini oksayin uyuyana kadar. Ilk baslarda 2 saat suruyor ama sonra kisaliyor , sonra kendi kendine uyur

Tv de yayinlanan dadi programindan tuyolar edinin . Iyi davranislari odullendirin . Uyku saatini erkene alin birlikte yatin sirtini oksayin uyuyana kadar. Ilk baslarda 2 saat suruyor ama sonra kisaliyor , sonra kendi kendine uyur
Dadı programı varmı hala, önceden sık sık bakardım fakat uzun zamandır görmüyorum

Y yesilpatio canim bu oglunda hamileligin nasil gecti. sitreslimiydi buda cok etkiliyor cunku
Canım hamileliğim süper geçti başlarda sadece bulantım olmuştu daha sonra sanki hiç hamile değilmişim gibiydim çok mutlu ve huzurluydum doğum yapana kadar gezdim bi yerden eksik kalmadım, zorluklar doğumla birlikte başladı

O bizmiyiz acep :KK43: Artık uykusuzluktan öleceğim ya 3 te yatıyor diye söylenirken 5 oldu
Allah yardımcın olsun, anneannemin bir lafı vardır - çocuk ömür törpüsüdür - diye, gerçektende öyleymiş :KK43: inşallah büyüyünce daha doğrusu en kısa zamanda çok akıllı uslu hayırlı evlat olurlar

Back
X