Çıldırdım

İşyerleride ayrı iğrenç.
İnsanlar başkasının namusana bakmayı daha çok sever oldu bu aralar.
Kendi kızına,karısına yapılsa cinayet işlerler...Terbiyesizler.

recep ivediğin bi hareketi var bu ne genişlik diye o hareketten yapıcam şimdi.
asılmalar olur nedemek adamın elini kırar bi tarafına sokarlar.
işten çıkmalısın babanda yatagını ayrı sersin küsüyorsa ( küsene öyle derler bizim burdA)

pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip
Sizin bu cevapta garip değil mi şimdi?
Neden arka koltuğa otursun.Bu adam her öne oturanı elleyecek mi ?
yapmasın edebiyle araba kullansın terbiyesiz adam

Zaten şirket yolluyormuş arabayı arkaya oturunca özel şöför müyüm niye diyor ki dese bile ben arkada oturmayı tercih ederim demelisiniz ne işiniz var ön koltukta yani. Eli değmiş yok bilmem ne. Toplu taşıma kullanabilirdiniz diğer insanlar nasıl geliyorlar iş yerine. Bir bu olay bir de ben sana şirket hattı verdim açacaksın dedi diye işten çıkmak bana saçma geldi hem de ihtiyacınız varken ayrıca sevgilinize söylemişsiniz ne gerek vardı? ben böyle bir olayda bir daha binmezdim zaten diğer konunuzda da çalışmak istemediğinizi ilaç kullandığınızı söylüyordunuz patrolarınıza ve onların dediklerine tahammülünüz yok idare edemiyorsunuz zor iş bulursunuz bu şekilde

Senin baban gibi adama yazıklar olsun, erkek diye gezinmesin ortalıkta...
Çok afedersin sıfatsız bir baban varmış.... Yuh diyorum.

Erkek arkadaşın haklı kızmakta ve aranızın bozulmasıda normal - sebebine gelince, hiç bir erkek bunu hazmedemez.

Siz doğru olanı yapıp istifanızı vermişsiniz, dünyada tek iş veren bu çalıştığınız firma değil.
Sonuçta gençsiniz ve önünüze daha ne iş fırsatları çıkar.
Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın yeterki.
İş konusunda tavsiyem büyük ve kurumsal firmalar ile çalışma yönünde tercihlerinizi geliştirmeniz / bu şekilde kendiniz için ilgili eğitimleri sağlamanız.

Anneniz konusunda ağzım açık kaldı ve diyecek birşey bulamadım.
Tek diyeceğim, gençsiniz, iş hayatınızda sağlam temeller atın ve güzel bir kariyer edinin.
Ayaklarınızın üzerinde durun.
Hiç bir erkeğe bağımlılık duymadan yaşamayı bilin.

İnsan kendi ailesinden böyle şeyler gördükten sonra, dışarıdan nelere maruz kalabileceği konusunda az çok fikir sahibi olabilir. Siz de hayatınızda bu yaşadıklarınızı bir tecrübe bilin, kendinizi de ona göre geliştirin lütfen!

pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip

yahu ön koltukla ne alakası var. beni de iş yerinden durağa vs bırakılar, eve bıraktıkları da oldu. napayım belki ellerler beni diye arkaya mı geçeyim? ya da öne oturdum diye ben mi suçlu oluyorum? bu kafaya nasıl erişiyosunuz ya?

Sizin bu cevapta garip değil mi şimdi?
Neden arka koltuğa otursun.Bu adam her öne oturanı elleyecek mi ?
yapmasın edebiyle araba kullansın terbiyesiz adam

ama konu sahibi daha önce de bu adamla sorun yaşamış anladığım kadarıyla
öyle okudum sanki
ya da ben yanlış hatırlıyorum
o zaman ya arabaya daha binmeyecek, ya da başka alternatifi yoksa (45 dk yürümem lazım falan yazmış) arka koltuğa binecek

evlilersoruyor.com sitesinde hergün güncel iş ilanları yayınlanıyor ordan yardım alabilirsiniz.

valla bu şekilde saygısızca reklam yapan bir siteden değil iş bakmak
şöööyle bi açıp bakmam dahi
parasıyla yapın reklamınızı kardeşim

Ne kadar saçma düşünmüş annen sigortan işlesin diye tacizemi ugruycaksın başına birşey getirmelerimi lazımmış illa ne biçim düşünen anneler var bu kadarda olmazzz

Bu düşünce bir garip o ayrı, bir de kızın başına birşey gelse, tutup bu kendi kızını suçlar kesin!
Baba da aynı zihniyette çünkü...
Yazıklar olsun böyle ebeveynlere...

Lütfen o evi terk et ve sevgiline sıgın.....

Birşey mi kaçırdım konu içerisinde anlamadım ama bu tavsiyenize de anlam veremedim.
Neden evi terk edip sevgilisine sığınsın?
Evi terk etmeyi bir nebze anladım da, sevgiliye sığınmak niye?
Tamamen fikrinizi merak ettiğim için yazıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın....

Ne utanmaz arlanmazlar var yahu. Gelmis burda belki de ayni formatta olan bir sitenin reklamini yapiyor. Biraz etik yahu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…