- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi Claire Fraser
-
Kızlar çalıştığım yerin servisi yok. Sabahları beni patronun sağ kolu, son ses mehter müziği açan 45-50 yaşlarında usta başı alıyor. Daha önce o kişiyle ilgili yaşadığım sıkıntıları burada dile getirmiştim.
Ön koltuktayım. Arada bayağı mesafe var. İki defa elini bacağıma değdirdi . Hayırdır dedim bir bağırdım, çıldırdım. Yanlış anlıyorsun, vites değiştirirken elim çarptı dedi. Senin de kızın var üniversiteye giden, utanmıyor musun alnın secdeye değiyor dedim. Hala elim ayağım titriyor.
Akşam patron saat 10:20 aramış. Uyuyordum açmadım. Ben sana şirket hattı veriyorsam açacaksın dedi. Sabah fırçaladı.
Ailemle dün akşam konuşup herşeyi anlattım. Sen hal ve hareketlerine dikkat edeceksin dedi. Evlenene kadar işten çıkamazsın, evde boş boş oturuyorsun, sigortan işlesin. Asılmalar her yerde olur. Millet iş bulamıyor, sen işten çıkacağım diyorsun dedi babam.
Görüştüğüm kişi de ailenle konuş çık. Benim içim hiç rahat değil yalvarırım çık oraya geldikçe kan beynime sıçrıyor dedi. Gerekirse ben konuşurum dedi. Dedim babam müsaade etmiyor. Sana inanmıyorum hiç bir baba böyle söylemez dedi.
Annem sabah sakın fevri davranıp işten çıkıp istifanı verme eve gelip o çıkarsın tazminat alamazsın demez mi?
Erkek arkadaşım ile aram fena bozuldu.
Çıkmak zorundayım. Ama nasıl bilmiyorum.
Güncelleme: Arkadaşlar işten ayrılıyorum. Verdim istifamı. 5 Nisan'a kadar çalışmak zorundayım. Bana vakit ayıran, okuyan ve yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Her gün gelmek zorunda değilsin fabrikaya dedi işverenim. Kafamı topladım. Babam benimle konuşmuyor bu arada
Sizin bu cevapta garip değil mi şimdi?pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip
En azindan vites degistiriomSizin bu cevapta garip değil mi şimdi?
Neden arka koltuğa otursun.Bu adam her öne oturanı elleyecek mi ?
yapmasın edebiyle araba kullansın terbiyesiz adam
Güncelleme: Arkadaşlar işten ayrılıyorum. Verdim istifamı. 5 Nisan'a kadar çalışmak zorundayım. Bana vakit ayıran, okuyan ve yorum yazanlara teşekkür ediyorum. Her gün gelmek zorunda değilsin fabrikaya dedi işverenim. Kafamı topladım. Babam benimle konuşmuyor bu arada
pardon ama ön koltuga neden oturuyorsunuz ? oturmayın.
babanız tacizi normal görüyorsa sizin kendinize dikkat etmeniz gerekiyor.
malum her yer de oluyor muş.nasıl oluyorsa?
siz bir garipsiniz aileniz de sizin gibi garip
Sizin bu cevapta garip değil mi şimdi?
Neden arka koltuğa otursun.Bu adam her öne oturanı elleyecek mi ?
yapmasın edebiyle araba kullansın terbiyesiz adam
yahu ön koltukla ne alakası var. beni de iş yerinden durağa vs bırakılar, eve bıraktıkları da oldu. napayım belki ellerler beni diye arkaya mı geçeyim? ya da öne oturdum diye ben mi suçlu oluyorum? bu kafaya nasıl erişiyosunuz ya?
evlilersoruyor.com sitesinde hergün güncel iş ilanları yayınlanıyor ordan yardım alabilirsiniz.
Coktan report ettim bile :) saf saf okuyom bende valla jeton sonradan dustu :))
Ne kadar saçma düşünmüş annen sigortan işlesin diye tacizemi ugruycaksın başına birşey getirmelerimi lazımmış illa ne biçim düşünen anneler var bu kadarda olmazzz
Coktan report ettim bile :) saf saf okuyom bende valla jeton sonradan dustu :))
Banlanmiski2. kibimi yaptım ..
Lütfen o evi terk et ve sevgiline sıgın.....
Banlanmiski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?