- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
- Konu Sahibi Claire Fraser
-
Birşey mi kaçırdım konu içerisinde anlamadım ama bu tavsiyenize de anlam veremedim.
Neden evi terk edip sevgilisine sığınsın?
Evi terk etmeyi bir nebze anladım da, sevgiliye sığınmak niye?
Tamamen fikrinizi merak ettiğim için yazıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın....
Ailesinin tavrı ortada.Sevgilisinin tavrı da.Birşey mi kaçırdım konu içerisinde anlamadım ama bu tavsiyenize de anlam veremedim.
Neden evi terk edip sevgilisine sığınsın?
Evi terk etmeyi bir nebze anladım da, sevgiliye sığınmak niye?
Tamamen fikrinizi merak ettiğim için yazıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın....
çünkü bütün maaşını elinden almış ailesi
zaten sevgilisinin niyeti ciddiymiş, ailesiyle tanışmış, evlenmek istiyormuş
bir iğne bile getirme, evlenelim yeter diyormuş
"sığın" derken, sığınacak liman anlamında anladığım kadarıyla
Girmiom bile o sitelere banlansamda gunlerce illede kk :)Ne utanmaz arlanmazlar var yahu. Gelmis burda belki de ayni formatta olan bir sitenin reklamini yapiyor. Biraz etik yahu biraz.
Dun jöle kivaminda bir yorum yapildi. Bence hakli.
Şu yönde hakli..baya pasifsin.
Yani oyle kuyruk sallama olayindan bahsetmiyorum.
Birde taciz edilmisindir inanirim. Ama herkes oyle yapiyor saniyor da olabilirsin ara sira cidden kotu niyeti olmayana da.
Kendine olan bakis acini degistir guzelim.
Oyle lap diye evlilik de dusunme. Kuş degilsin bir adama siginmak zorunda hissetme kendini.
Ailenin de senin boyle olmanda tadi tuzu olabilir. Bosanmanin kotu birsey oldugunu asilamislar sana. Sende kabullenmissin.
İsten ise girmissin bosandigini ogrenen olunca...halbuki bunda bisey yok..dedigim gibi biraz bakis acisiyla alakali.
İlk once kendini bul ve tani sonra evlen.
Ailenden kop dedim dun. Dusunce tadinda kop. Kendi fikirlerini savun kendi cizgilerini cek.
Mesela diyelim ben bin tl kazansam 900 kendime 100 aileme verirdim.. İster ailem soylensin banane. Sende tersini yapiyorsun resmen. Veya 28 yasinda ayri eve cikamiyorsun vs...ben cikardim.
Sende cikabilirsin. Aktif olarak hayatini yasa..basa gelenlere gore yasama. Senin hayatin senin kararlarin sonucta.
çünkü bütün maaşını elinden almış ailesi
zaten sevgilisinin niyeti ciddiymiş, ailesiyle tanışmış, evlenmek istiyormuş
bir iğne bile getirme, evlenelim yeter diyormuş
"sığın" derken, sığınacak liman anlamında anladığım kadarıyla
merakımdan soruyorum, iğnelemek için değil, gerçekten
kızın sevgilisi var
niyeti ciddi
evlenmek istiyor
bu niyetle gitmiş ailesi ile de tanışmış
şimdi böyle olaylar yaşanınca adam da demiş ki o işten de ayrıl, tacizi görmezden gelen ailenden de ayrıl
bir iğne bile istemiyorum senden, gel evlenelim
zaten ortada bir ilişki var
zaten niyet ciddi
kızın durumu ortada
evlenmesin mi gerçekten?
neden evlenmesin?
Anladım.
Ama bence yine de güzel bir tavsiye değil (şahsi kanaatim) ne olursa olsun denize düşen yılana sarılmamalı.
Ailenin maaşını aldığı kısmını kaçırmışım, eh aile etinden-sütünden modunda, belli ki evlat olarak görmüyor.
Çıkar kapısı olarak görüyor kızı.
Yazıklar olsun o aileye ne diyebilirim ki.
Ancak çözüm sevgiliye sığınmakta değil, çözüm ayaklarının üzerinde durmakta.
Ailesinin tavrı ortada.Sevgilisinin tavrı da.
Sanki aile ile sevgili yer değiştirmiş gibi.
Ailesinde kalmasının ne önemi var ki. Her gün saçma sapan laflara maruz kalıyor.
Ve sevgilisinin korumacı halinden ötürü yazdım.
Dun jöle kivaminda bir yorum yapildi. Bence hakli.
Şu yönde hakli..baya pasifsin.
Yani oyle kuyruk sallama olayindan bahsetmiyorum.
Birde taciz edilmisindir inanirim. Ama herkes oyle yapiyor saniyor da olabilirsin ara sira cidden kotu niyeti olmayana da.
Kendine olan bakis acini degistir guzelim.
Oyle lap diye evlilik de dusunme. Kuş degilsin bir adama siginmak zorunda hissetme kendini.
Ailenin de senin boyle olmanda tadi tuzu olabilir. Bosanmanin kotu birsey oldugunu asilamislar sana. Sende kabullenmissin.
İsten ise girmissin bosandigini ogrenen olunca...halbuki bunda bisey yok..dedigim gibi biraz bakis acisiyla alakali.
İlk once kendini bul ve tani sonra evlen.
Ailenden kop dedim dun. Dusunce tadinda kop. Kendi fikirlerini savun kendi cizgilerini cek.
Mesela diyelim ben bin tl kazansam 900 kendime 100 aileme verirdim.. İster ailem soylensin banane. Sende tersini yapiyorsun resmen. Veya 28 yasinda ayri eve cikamiyorsun vs...ben cikardim.
Sende cikabilirsin. Aktif olarak hayatini yasa..basa gelenlere gore yasama. Senin hayatin senin kararlarin sonucta.
28 yasina gelmis birinin bir baskasinin otur demesiyle oturuyor kalk demesiyle kalkiyor...onun icin. Saglikli karar verebildigini sanmiyorum. O adamin da ne oldugunu bilemeyiz. Konu sahibi ilk once kendisini bulmali. Sonra evlenir...daha saglikli boylesi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?