Çıldırıcam sanırım

Theorder

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
40
13
3
29
Merhaba
3yıllık güzel giden uzak mesafe bir ilişkim var.ancak kafama takılan bazı şeyler var.bazen ben mi abartıyorum acaba diye düşündüğüm bazı şeyler var.bunları size sormak istiyorum.objektif görüşlerinize ihtiyacım var.
İlk sorunum şu: uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için sürekli iletişim halindeyiz.gün içinde birbirimize olanları anlatırız ne yaptığımızı haber veririz o müsait oldukça arar beni.ama bana sanki az gibi geliyor.o her zaman mesaj atmayı sevmediğinden yakınıyor çok fazla konuştuğumuzu söylüyor.dediğim gibi bana bazen normal bazen az gibi geliyor.geceleri 2saat falan yazışıyoruz gün içinde ara ara yazışıyoruz ve o yeri geliyor günde 1kere arayabiliyo 15 20 dk konuşuyoruz yeri geliyo 1saat 2saati buluyor.ama o bazen çok konuştuğumuzu ve buyüzden kavga ettiğimizi söylüyor.sizce bu normalmi ben mi büyütüyorum?
Diğer bir sorunumda oyun oynaması.bir süredir okul dersler falan derken çalışmıyor.çalışmadığı içinde sürekli evde ve oyuna sarmış durumda bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı artık.mesela bir şey yazıyorum geçiştiren bir cevap veriyor bende ona cevap atıyorum.oyun oynuyorum diyo sinirim tepeme çıkıyor.günde 3,4 saat oynuyor.ona kızıncada hiçbir şey yaptığım yok karışmaya bir şey bulamıyorsun oynadığım oyuna karışıyorsun napayım zaman geçmiyor diyor.bir örnek daha veriyim mesela arıyorum oyun oynuyo oluyor benimle sinirli sinirli niye aradın der gibi konuşuyor.bu durumun açıklamasıda şu:her aradığımda tam oyunda sinirli olduğu ana denk geliyomuş siniri bana değilmiş üstüme alınmamalıymışım.sizce gerçekten ben mi büyütüyorum?

Valla bende keyifli birşey yaptığımda en sevdiğim bile arayınca biran önce teli kapatmasını isterim içimden. Tek kusuru buysa çokta şey yapma bence :)

Sen neden devamlı arıyosun ki çocuğu bırak işi bitince o arasın. Oyun çağında demekki henüz büyümemiş. Uzaktasın güven problemin var gibi biraz.
Uzaktan gerçekten yürümüyor
Gözün görmüyor aklına yatmıyor için rahatlamıyor tam bi sıkıntı.

Bencede biraz abartıyorsunuz. Çık içli dışlı olmak istiyorsanız neden uzak mesafe?
En fazla bu kadar görüşülür bence.
Bazen ya oyun ya ben durumuna kadar bile geliyorum o derece sinirleniyorum.ama uzak mesafeden dolayı az görüştüğümüz için daha çok iletişimde olmamız gerekmezmi peki ?

Oyun online mi? Uzak ilişki yürütüyorsa da orda da bir sürü kız vardır, sohbet iyi geliyordur.

Çok şükür güven konusunda hiçbir sıkıntım yok ama ben sürekli onla irtibatta olmak istiyorum.sanki oyunu bana tercih ediyor gibi hissediyorum dayanamayıp arıyorum

İnternetten falan mi tanistiniz,hic yuzyuze gorustunuz mu?

Valla bende keyifli birşey yaptığımda en sevdiğim bile arayınca biran önce teli kapatmasını isterim içimden. Tek kusuru buysa çokta şey yapma bence :)
Ya evet bizim en büyük sorunlarımızdan biri buya bende öyle isterim ama ona karşı öyle olmuyor bende

Bazen ya oyun ya ben durumuna kadar bile geliyorum o derece sinirleniyorum.ama uzak mesafeden dolayı az görüştüğümüz için daha çok iletişimde olmamız gerekmezmi peki ?
Bende oyun oynamayı severim wp'tan mesaj gelse ya yukarı atarım cvp yazmam yada kısa kısa yazarım hele telefon geldiğinde hemen kapatmak isterim online oyun, düşmek istemem oyundan

Tabi 3-4 saat değil çocuklar uyuyunca yarım saat falan benimki

Uzak mesafeye gelince, erkek telefonla sürekli yazışma falan sevmiyor maalesef kabullenmek lazım

Her gece 2 aaat mesajlaşma nedir Allah aşkına? Bir de az görüşüyormuşsunuz gibi geliyormuş...
Arada gün içindeki telefon görüşmelerini de topladığınızda aynı evin içinde yaşadığım kocamla daha az konuşuyorum sanırım :))

Oyun oynamasına neden takılıyorsunuz? Be zararı olabilir?
Şimdi çocuktan falan pek fırsat olmuyor ama evlendiğimiz ilk yıl oyun bilgisayarı aldık, hem birlikte hem bireysel oynadığımız oyunlar vardı...
Şimdilerde eşim oynamaya devam ediyor, bense dinlenmek için daha sakin şeyler tercih eder oldum vs...
Kişisel alanlarınız olsun, birbirinize saygı gösterin yoksa çok çabuk tükenirsiniz...

Kendimden Utandım şuan bana kalsa her boş anımı ona ayırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…