Bazen ya oyun ya ben durumuna kadar bile geliyorum o derece sinirleniyorum.ama uzak mesafeden dolayı az görüştüğümüz için daha çok iletişimde olmamız gerekmezmi peki ?Bencede biraz abartıyorsunuz. Çık içli dışlı olmak istiyorsanız neden uzak mesafe?
En fazla bu kadar görüşülür bence.
Çok şükür güven konusunda hiçbir sıkıntım yok ama ben sürekli onla irtibatta olmak istiyorum.sanki oyunu bana tercih ediyor gibi hissediyorum dayanamayıp arıyorumSen neden devamlı arıyosun ki çocuğu bırak işi bitince o arasın. Oyun çağında demekki henüz büyümemiş. Uzaktasın güven problemin var gibi biraz.
Uzaktan gerçekten yürümüyor
Gözün görmüyor aklına yatmıyor için rahatlamıyor tam bi sıkıntı.
Senden hariç bi hayatı olduğunu unuttuğun için böyle kendini yiyorsunÇok şükür güven konusunda hiçbir sıkıntım yok ama ben sürekli onla irtibatta olmak istiyorum.sanki oyunu bana tercih ediyor gibi hissediyorum dayanamayıp arıyorum
Ya evet bizim en büyük sorunlarımızdan biri buValla bende keyifli birşey yaptığımda en sevdiğim bile arayınca biran önce teli kapatmasını isterim içimden. Tek kusuru buysa çokta şey yapma bence :)
Uzak mesafe olur mu diye sormadım canım :)Uzak mesafe dediniz okumayı bıraktım.
Olmaz o iş
Bende oyun oynamayı severim wp'tan mesaj gelse ya yukarı atarım cvp yazmam yada kısa kısa yazarımBazen ya oyun ya ben durumuna kadar bile geliyorum o derece sinirleniyorum.ama uzak mesafeden dolayı az görüştüğümüz için daha çok iletişimde olmamız gerekmezmi peki ?
Yok ilk başta aynı şehirdeydik.okulum sebebiyle ayrı illerdeyiz şuanİnternetten falan mi tanistiniz,hic yuzyuze gorustunuz mu?
Gerçekten miBana cok müdahaleci gibi geldiniz.
Evet online ama ona güveniyorumOyun online mi? Uzak ilişki yürütüyorsa da orda da bir sürü kız vardır, sohbet iyi geliyordur.
Kendimden Utandım şuanHer gece 2 aaat mesajlaşma nedir Allah aşkına? Bir de az görüşüyormuşsunuz gibi geliyormuş...
Arada gün içindeki telefon görüşmelerini de topladığınızda aynı evin içinde yaşadığım kocamla daha az konuşuyorum sanırım :))
Oyun oynamasına neden takılıyorsunuz? Be zararı olabilir?
Şimdi çocuktan falan pek fırsat olmuyor ama evlendiğimiz ilk yıl oyun bilgisayarı aldık, hem birlikte hem bireysel oynadığımız oyunlar vardı...
Şimdilerde eşim oynamaya devam ediyor, bense dinlenmek için daha sakin şeyler tercih eder oldum vs...
Kişisel alanlarınız olsun, birbirinize saygı gösterin yoksa çok çabuk tükenirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?