Evet biraz kestirip atıyor gibi geliyor.ya mesela bir şey anlatıyorum ona.bu konuyu kadın gibi saatlerce tartışalım istiyorsun ama ben kadın değilim diyorAmin tesekkur ederimbiz sık sık konusuyoruz Ama yeri geliyor az konusuyoruz ama az konustuğumuz zamanlar illaki gun içinde konusamadıysak aksam telafi ediyoruz mesela onun gibi, seni iyi anlıyorum bazen konusmak istersin ama tüm konular tükenir yada karsı taraf kısa kestirip atıyodur belki
Bir umut işteDinimiz amin İNŞ CNM
Haklısınız özlemeye vakit bırakmıyorum bileBiraz rahat biraksaniz. Sizi ozleyecek merak edecek zaman tanisaniz?
yaşlarınız kaçBazen ya oyun ya ben durumuna kadar bile geliyorum o derece sinirleniyorum.ama uzak mesafeden dolayı az görüştüğümüz için daha çok iletişimde olmamız gerekmezmi peki ?
Ahh ahh birde ben anlayabilsem.ama karar verdim artık daha anlayışlı olucam ona karşıKendinizi meşgul edecek bir şeyler bulun, ne güzel işte günde 2 saat kadar mesajlaşıyormuşsunuz arada bir arıyormuşta başka ne istiyorsun ?
Oyuna gelince oyuna daldığım da biri seslense bile sinir oluyorum sevgilinizi anlayabiliyorum o konuda
Evet tam olarak bu.hep özlemekten oluyor.özledikçe ona sarıyorumUzak mesafe ilişkisi zordur emek ister. Bana biraz fazla özlüyorsunuz ve o Yüzden üstüne çok gidiyorsunuz gibi geldi fazla bunaltmayın .
O da öyle işte.2saat mesajlaşmak yerine yarım saat telefonda konuşmayı tercih ederim diyormesajlaşmaktan nefret ediyorum, telefonda konuşmayı da sevmiyorum (gerekmedikçe) bu yüzden uzak mesafe ilişkisi en sevmediğim oldu hep.
bence gayet fazla fazla yazışıp konuşuyormuşsunuz gereksiz alınıyorsunuz şu an. günde 2 saat mesajlaşmam imkansız. biri mesaj attığında cevap yazmak yerine arayan biriyim
Iste onu yapma bu sefer ters teperEvet tam olarak bu.hep özlemekten oluyor.özledikçe ona sarıyorum
20 22yaşlarınız kaç
Gerçektende ters tepiyor.dün akşam çok üstüne geliyorum seni bu kadar sıkmaya hakkım yok abarttım özür dilerim dedim.kafana taşmı düştü diyorIste onu yapma bu sefer ters teper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?