- 15 Haziran 2017
- 383
- 1.481
- 28
Her şeyi anında anlatır bana aslında.bizi yoran mesafe değilde şu bana saçma gelen oyun maalesefkiYa bence uzak mesafe ilişkisi çok zor,müdahele etmişsiniz fazla evet ama sizi de suçlayamıyorum ne yaptığını bilmemek zordur. Yıpratıyorsa bu durum sizi ayrılın..
Uzak mesafe olur mu diye sormadım canım :)
Bazen 2hafta bazen 3haftada bir.nadirende 1ay oluyor.20 22.haklısınız aslında işte her istediğimizde buluşamamızın acısını böyle çıkarmak istiyorum ben.çalışmamasıda yakında stajı var oyüzdenYaşlar kaç?
Yüyüze ne sıklıkta görüşüyorsunuz?
Bana kalırsa uzaktan anca bu kadar olur.
Şimdi imkanlar ohoooo...
Eskiden 100 sms vardı, zar zor sığdırırdık cümlelerimizi bir mesaja.hey gidi günler!
Şimdi afedersin wc ye gittiğini söylüyor insanlar.
Siz de baya iyi görüşüyormuşsunuz işte, fazlası ne ki?
Ama insan sevdiğini yanında istiyor, şöyle ha deyince yüzünü göreyim, nefesinde yüzeyim istiyor değil mi
İşte hep bu istekten ötürü herşey size yetersiz geliyor, tecrübe ile sabittir.
Ayrıca nedem çalışmıyor?
Mesleği işi gücü yok mu, evlensenize, durumlar ne, bilemedim...
Oyun oynamasında da sakınca göremedim.
:) herkesin karakter başka tabi... ama o şekilde yaşamaya başladığında ilişki monoton bir hal alıyor... isterim ki benimle konuşmaktan keyif alsın, birbirimize ayırdığımız vakti iple çeksin.Kendimden Utandım şuanbana kalsa her boş anımı ona ayırırım
Sanırım haklısınız böyle yapmamam gerek.hep şey diyor benim için çok aramak çok konuşmak çok sevmek ve çok özlemek anlamına gelmiyorSevgili odaklı yaşamıyor adam,kaldı ki bir de uzaktaki sevgili.
Haklı,abartıyorsunuz.
Onun dersi de oyunu da onu ilgilendirir.
Uzaktaki biri için fazla müdahale.soğumak için çok sebep veriyorsunuz.
Hah evet en büyük sorunlarımızdan birini daha tespit ettiniz:) herkesin karakter başka tabi... ama o şekilde yaşamaya başladığında ilişki monoton bir hal alıyor... isterim ki benimle konuşmaktan keyif alsın, birbirimize ayırdığımız vakti iple çeksin.
Bazen boş muhabbette iyidir tabi de her gün olacak iş değil.
Bu kadar sık görüşürseniz hem birbirinize anlatacak bir şeyiniz olmaz, hemde o konuşmalar heyecanla beklenmez.
Sanırım haklısınız iyi ki buraya yazmışım yoksa onun canını yemeye devam edicektimSenden hariç bi hayatı olduğunu unuttuğun için böyle kendini yiyorsun
Senin yaşlarında vardı uzak mesafe ilişkim.Bazen 2hafta bazen 3haftada bir.nadirende 1ay oluyor.20 22.haklısınız aslında işte her istediğimizde buluşamamızın acısını böyle çıkarmak istiyorum ben.çalışmamasıda yakında stajı var oyüzden
Çok teşekkür ederim.haklısınız duygularıma yeniliyorum.boşuna üzülüyorum.biraz ikimizede yaşam alank bırakmalıyım galiba.oyun yüzünden ağladığımı biliyorumSenin yaşlarında vardı uzak mesafe ilişkim.
Ayda bir görüşebildğim.
Bundan 10 sene evvel. İnternet de yok o zaman, mesajlaşmayı da sevmezdi kendisi. Anca gün içinde tek tük, o şekilde...
Zordur ... Ama sizin buluşma sıklığınız iyiymiş.
Abla tavsiyesi, çocuğu rahat bırak.
Duygularına yenilme.
En güzel çağların, böyle saçma sebeplerle yıpratma kendini.
Bırak biraz anlatacakların biriksin.
Bırak 3 saat haber alma, bişey olmaz.
Sevgili neden var? Mutlu olmak için...
Öyleyse mutluluğuna bak, başka sorun yoksa, bu sorun bile değil.
Bizim böyle olsa cinnet geçirirdim sanırımbence de çok konuşuyorsunuz, erkek arkadaşımla farklı şehirlerde olduğumuz dönemler oluyordu. günde 10 dakika telefonda konuşuyoduk. bu kadar. gün içinde hiç yazışmazdık. bazen o 10 dakikanın 1 saat 2 saat olduğu, geceleri yazıştığımız da oluyordu ama normalimiz o kadarlık telefon görüşmesiydi
O sarmaya başladığınız anlar önce artacak, sonra laçkalaşacak, sonra aradaki saygıyı ara ki bulasın :)Hah evet en büyük sorunlarımızdan birini daha tespit ettinizkonuşucak bir şey kalmıyo saçmalayıp birbirimize sarıyoruz diyo.oysaki saçmalayıp ona sarmal bile keyif veriyoe bana
Çok haklısınız bazen gerçektende dediğiniz gibi oluyor.ben biraz şımarıklık yapıyorum galiba :)O sarmaya başladığınız anlar önce artacak, sonra laçkalaşacak, sonra aradaki saygıyı ara ki bulasın :)
Çok teşekkür ederim.haklısınız duygularıma yeniliyorum.boşuna üzülüyorum.biraz ikimizede yaşam alank bırakmalıyım galiba.oyun yüzünden ağladığımı biliyorum
20 22Yaslar kac?
Hic gorusebiliyor musunuz?
Birbirinizin yuzunu gormeden 3 yil surdurebildiyseniz helal olsun.
Yaa
Ağlama yaa, güldüm valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?