Ne güzel ya :) haklısınız uzakken birbirini anlamak kendini anlatmak çok zorlaşıyor kavgalar büyüyor oyüzden.aynen ya bende akraba sayılırımBen de uzak mesafe yaşadım iliskimi ve tam 5,5 yıl sürdü. 1yildir da evliyiz:) uzak olunca ufacık şeyler büyüyor mesele oluyor, yan yana gibi olur mu hiç? Ama her zorluğun sonunda bir güzellik de var muhakkak. Anlattıklarını ben de yaşadım inan:) telefonla akraba olmuştum ama deli gibi de kavga ederdik çünkü iletişim çok zor anlaşmak çok zor uzaktayken. Uzun lafın kısası bunlar normal ama sen yine de ipin ucunu fazla da kaçırmadan biraz cool olmaya bak, pek sıkmayin birbirinizi, saygıyı sadakati yitirmeden güzel sevin her şey hallolur
Ayyy evet ya lolbulup bunamayın allah aşkınıza zzaten uzaktayız diyorsunuz oyun kesn lol dür ve o gerçekten stresli bir oyun, güzel ilişileri olan insanların birbirini bu tarzda sıkası hiç hoş değil adamı sıkmayın akışına bırakın :) hatta o sinirliyse siz mutluk saçın kavga etmeyin günah emeklerinize yazık olmasın hayat enerjinizi ona katmanız dileğiyle abartmayın :)
İşte oyun buna sebep oluyor aslındaGüven sorunu yaşıyorsunuz. Güvenden lastik sadece başka bir kadınla konuşması değil. Tam olarak sevdiğine inanmıyorsunuz bundan da sürekli açık arar vaziyette sorun çıkıyor.
Ya bak gördün mü :)) kendini biraz geri Çek bir sure merak etsinGerçektende ters tepiyor.dün akşam çok üstüne geliyorum seni bu kadar sıkmaya hakkım yok abarttım özür dilerim dedim.kafana taşmı düştü diyor
Yazmıyımda merak etsin birazYa bak gördün mü :)) kendini biraz geri Çek bir sure merak etsin
Ne güzel yaa sevindim sizin adınıza :)uzak mesafeli ilişkim vardı, nişanlıyız
Oyun oynaması normal. hatta o yaşta bir erkeğin 2 saat telefonda konuşması anormal. bizde de var bir tane ordan biliyorum:)
Aynen yazma sakın :)Yazmıyımda merak etsin biraz
Ayyy evet ya lolbaşımın belası oldu resmen lol artık o istediği kadar stresli davransın ben hep güleryüzlü olucam
Bu durumu kontrol altına alman lazım acilen bence :) sen kırılacağına o kırılsın kendini duzeltsın en azındanEvet biraz kestirip atıyor gibi geliyor.ya mesela bir şey anlatıyorum ona.bu konuyu kadın gibi saatlerce tartışalım istiyorsun ama ben kadın değilim diyor
Cildirmak bu kadar kolay olmamaliMerhaba
3yıllık güzel giden uzak mesafe bir ilişkim var.ancak kafama takılan bazı şeyler var.bazen ben mi abartıyorum acaba diye düşündüğüm bazı şeyler var.bunları size sormak istiyorum.objektif görüşlerinize ihtiyacım var.
İlk sorunum şu: uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için sürekli iletişim halindeyiz.gün içinde birbirimize olanları anlatırız ne yaptığımızı haber veririz o müsait oldukça arar beni.ama bana sanki az gibi geliyor.o her zaman mesaj atmayı sevmediğinden yakınıyor çok fazla konuştuğumuzu söylüyor.dediğim gibi bana bazen normal bazen az gibi geliyor.geceleri 2saat falan yazışıyoruz gün içinde ara ara yazışıyoruz ve o yeri geliyor günde 1kere arayabiliyo 15 20 dk konuşuyoruz yeri geliyo 1saat 2saati buluyor.ama o bazen çok konuştuğumuzu ve buyüzden kavga ettiğimizi söylüyor.sizce bu normalmi ben mi büyütüyorum?
Diğer bir sorunumda oyun oynaması.bir süredir okul dersler falan derken çalışmıyor.çalışmadığı içinde sürekli evde ve oyuna sarmış durumda bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı artık.mesela bir şey yazıyorum geçiştiren bir cevap veriyor bende ona cevap atıyorum.oyun oynuyorum diyo sinirim tepeme çıkıyor.günde 3,4 saat oynuyor.ona kızıncada hiçbir şey yaptığım yok karışmaya bir şey bulamıyorsun oynadığım oyuna karışıyorsun napayım zaman geçmiyor diyor.bir örnek daha veriyim mesela arıyorum oyun oynuyo oluyor benimle sinirli sinirli niye aradın der gibi konuşuyor.bu durumun açıklamasıda şu:her aradığımda tam oyunda sinirli olduğu ana denk geliyomuş siniri bana değilmiş üstüme alınmamalıymışım.sizce gerçekten ben mi büyütüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?