Çıldırıcam sanırım

Ne güzel ya :) haklısınız uzakken birbirini anlamak kendini anlatmak çok zorlaşıyor kavgalar büyüyor oyüzden.aynen ya bende akraba sayılırım

uzak mesafeli ilişkim vardı, nişanlıyız

Ayyy evet ya lol başımın belası oldu resmen lol artık o istediği kadar stresli davransın ben hep güleryüzlü olucam

fazla sıkmamak lazım canım ben de çok ilgi istiyodum ama seviyosan alttan alman lazım, bi de davana sahip çık, mutluluklar dilerim :)

Evet yazma :) bu yöntemi çok uyguladım :) konuşmak için müsait misin dediğinde hayır diyodum :) kendi özleyip arar

Ayyy evet ya lol başımın belası oldu resmen lol artık o istediği kadar stresli davransın ben hep güleryüzlü olucam

Kardeşim de oynuyor sürekli bağırı çağırı bazen evde küfür ediyor oraya buraya vuruyor biliyorum birebir içindeyim hiç takma bence, en azından evde oturup oyun oynuyor düşünsene ya dışarda onla bunla takılsa onunda bir hayatı olduğunu kabul edemiyoruz biz bazen, ben hata yaptım sıktım sevgisini hep merak ettim uçtu gitti sen yapma 2 yılım çöpe gitti, saçma sapan konulara takma inşallah hep mutlu mesut olunn :)))))

Evet biraz kestirip atıyor gibi geliyor.ya mesela bir şey anlatıyorum ona.bu konuyu kadın gibi saatlerce tartışalım istiyorsun ama ben kadın değilim diyor
Bu durumu kontrol altına alman lazım acilen bence :) sen kırılacağına o kırılsın kendini duzeltsın en azından

Uzak mesafe ilişkisi inanılmaz saçmadır, zaman kaybıdır. Yakınınızda insan mı yok taaaa bilmem nerde bir de öğrenci :) ay gülmeyin diyorum olmuyor :)
Yahu insanları biraz rahat bırakın. İlgi ilgi ilgi bıkmıyor musunuz?
İnsan sıkılır ya zart zart her dakka aşkım cnm napıon nere gittin, ne yiyon, nasıl yürüyon, ne giydin...
İnsan kendini hiç mi özlemez. Gideyim gezeyim, ders çalışayım, sinemaya gideyim, arkadaşlarla buluşayım, kendime vakit ayırayım demez mi..
Hep mi sevgili hem mi aşk sözcükleri. Ne aşkmış böyle ya... Nişanlımla gün içinde bir kere ya yazışır ya yazışmayız.
Daha mı az sevdiğimizden yani?
Özel alan, kaliteli zaman falan hak getire. Hep iç içe geçmiş hayatlar vıcık vıcık müdehaleler...
Yazık kendinize biraz değer verin bence. Hayat sevgiliden, aşktan daha güzel...

esim ile 4 yil ayri ulkelerde iliski goturduk, ustelik cok da psikolojik siddet vardi dis mihraplar tarafindan uzerimizde. bir nebze sakin olun, sevgiyle ve saygiyla yaklasin.

Cildirmak bu kadar kolay olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…