Çıldırıcam :(

Bu sadece sizin başınıza gelmiyor, yalnız değilsiniz. Pek ayrıntılı anlatmamışsınız durumu ama, duymazdan ve bilmezden gelin, işinize odaklanın, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz özel hayatınız hakkında. Muhtemelen yüzünüze konuşmuyor, arkanızdan dedikodu yapıyorlardır. Gündemleri de yakında değişir. Başka birini çekiştirmeye başlarlar.
alintiyi yanlis almisim baska yorumda .sizinkini almışım yanlışlıkla kusura bakmayin .

Öğretmenler arası mobbing çok yaygın malesef, ne istifası, intiharı psikolojik destek alın, bir şekilde başka okula gideceksiniz, muhatap olmayın, zor biliyorum ama işinizi iyi yapın, laf vermeyin, muhatap olmayın ben bu şekilde idare etmeye çalışmıştım, değersizleştirin. Son çare mobbing davası açarsınız. Delil toplayın.

Ben de çalıştığım yerdeki insanlara pek ısınamadım, sizin gibi ben de öğretmenim, yeni dönemde baya mesafeli durmayı düşünüyorum, ilk yılımda adayım diye çok üstüme gelmişlerdi, sanırsam kadroya geçene kadar bu mobbing devam edecek , ben kendimden taviz vermiyorum genel olarak işimi iyi yapıp çıkıp evime geliyorum, iş dışında hiçbiri ile iletişim kurmuyorum , sosyal alanda da hepsi kısıtlı özel hayatıma asla dahil etmiyorum, bunlar kendimce aldığım önlemler🤷‍♀️

Olayların içeriğini anlatmadan yorum yapamıyorum. Durduk yere ne dedikodusu ya da neden sevilmiyor musunuz? Tartışma konusu nedir,bunlara göre yorumlamak lazim

Buharnin sebebi şu hepsinin bir arada olması benim itilip kakilmam evlenilmeyecek kız olmam başı kapalı kadınların bile pislik görmüş gibi benden kaçışmasi vs vs :KK43: yani ben de anlayamadım bu duruma nasıl düştüm ben büyük şehirde büyüdüm küçük yere atandım ama ben de onlar gibi örümcek kafalı oldum sanirim :KK43:
Başı kapalı bile derken 🙄 şu cümle o kadar yanlış ki , ne demek başı kapalılar bile sayın hocam! Tesettürlü insanlar örümcek kafalı mı😮 en başta sizle empati yapmaya çalıştım amaa maalesef şu sözünüz haklılığınızı yerle bir etti , çok yazık ...

Dramaquennliği biraz abartmıyor musunuz ya. Konunuz benim icime bile kasvet doldurdu, belki gercekten kendinizde değiştirmeniz gereken şeyler vardır?

Back
X