Çıldırıyorum

Eğer bir daha yatak odama girer çekmeceleri karıştırrsa hatta bidahakine kalmadı gerçekten hepsine prezervatf koyarım

Artık kelimeler kifayetsiz.Kizda zaten metrekareye 2 kayınvalide düşüyor.Hangi biriyle başa çıksın
Valla ya deliricem biri kafadan kontak biri de aşırı rahat. Relaks. Geliyo duş alıyo yatağını öylece bırakıyor yatak odama dalıyor çekmeceleri katıştırıp evde sigara içiyor. Yeni gelinin siniri bozulmuyor mudurki

Bozuluyordur tabi ki ama o da afallamistir. Sonuçta kız aileye yeni girdi.Kayinvalidelerini tanımaya çalışıyordur o da

otursun evinde deli mi ne. ay ne tuhaf karakterler huylar var. ogullari konussun, siz yuz goz olmayin. bazi kaynanalarda arkadas bi geldimmi gitmek bilmiyorlar.

Bence caktirmadan is yaptirin. Madem gelmis yerlesmis. Kaldigi odanin halisini koltugunu silsin lesss gibi sigara kokutmayi biliyor. Ne guzel kendine ait evi var. Hic anlamiyorum baskasinin evine parazit gibi coken insanlari.
Bi de ben olsam en agir kokan oda kokusuyla bogardim onu odasinda. Baska turlu bu koku cikmiyor da innicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…