Kafayi yememe az kaldi.konu annem!beni cildirtiyor resmen disardan baksan cok fedakar iyi biri oyle de aslinda ama herseye karisiyor.akliniza gelebilecek herseye her ortamda laf soyleme hakki buluyor kendinde.bekarken cok takmazdim 5 yildir evliyim hala cocuk gibi beni uyarip duruyor.en son evime gelip kaldiginda uzun beni o kadar delirtti ki 6 aydir neredeyse gelmesin diye dua ediyordum.dun iki gun yatili kalacam diye geldi neyse gelsin belki bu sefer karismaz dedim.yine herseye laf soyledi yok kizin kilo almamis yok evin soyle yok yastiklarin boyle.yani akliniza gelecek herseyde uyariyor bin defa da anlatsan bos bildigini okuyor.biraz oncearkete kadar geldim.bi baktim odanin ortasinda yastigimi acmis pamugu duzeltiyor.dun gece bin defa yapma dememe ragmen yapmis.yaptigi seyin iyilik oldugunu zannediyor nefret ediyorum bu huyundan.annemi seviyorum ama onunla her gorustugumuzde boyle yapiyor.artik hic gorusmek bile istemiyorum.kv bile bana boyle yapmiyor yarin sabaha kadar delirmesem iyidir.