Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıl ilişki +1,5 yıllık evlilik =bilemedim3 yıllık ilişkim var toplasan 100 mesaj atmadım![]()
Yaslariniz kac canim?
Ön görüne sağlıkBurası cok fena karışacak kaçın
Al dedi git dedi cocuklarini dedi istiyosan dedi kal dedi kaynanam dedi![]()
Banlanacak?Zipzip toplumsal bir cikarim üzerine mi calisiyorsun? Ciddi soruyorum ha..
Zaten konu sahibi banlanacak bari merakim gitsin :)
d post: 37213130 .!.:Dalga geçilmesi için boyle bi konu acmadim farkindaysani sinirli olduğum için actim ve buradaki saçma sapan sorunlardan mantikli olduğunu düşünüyorum(cinsel hayatinin anlatilmasi cinsel.sorular vs gibi).
Maalesef düşündüğünüz gibi ergen değili 21 yasindayiz ve merak etmek mesaj atmadigi haber vermediği 1 saat içinde telaslanip sinirlenmek hakimdir herhalde dimi?
dur yapma 100 e ne kalmış ki:)Yaaa kizlar milletin sevgilisi 100 msj atio off benim sevgili 99 msj atmis ne yapsam beni sevmiyo ayrilicam ya![]()
Dalga geçilmesi için boyle bi konu acmadim farkindaysani sinirli olduğum için actim ve buradaki saçma sapan sorunlardan mantikli olduğunu düşünüyorum(cinsel hayatinin anlatilmasi cinsel.sorular vs gibi).
Maalesef düşündüğünüz gibi ergen değili 21 yasindayiz ve merak etmek mesaj atmadigi haber vermediği 1 saat içinde telaslanip sinirlenmek hakimdir herhalde dimi?
Konusunu silmiş.. Forumda acilan konuyu silmek yasak..Banlanacak?