• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırıyoruuummm

biz de msj yok ararım nerdesin, yoldayım, ok by... dıtdıtdıııttt :D amaan kıymetimiz bilinmiyo zaar :)
Aynen yaa ayrilicam bu adamdan dur ariyip neden bana 100 msj atmiyorsun diyim o_O bak elin sevgilisi neler yapio :KK70:beee dicem bana yazik gunah dicem:KK54::KK71: adam bana yat zibar gecenin korunde der valla haha

Mune hanim bende bir soru sorsam ben telden girdigim zaman bazen alıntı ve yorumlar karışıyor o zaman düzeltmek için yorumu siliyorum yani yorum silmek ceza gerektiriyor mu veya ban teşekkürler

Son düzenleme:
Yazik uyarsaydiniz once keske kizi zaten sevgilisi anca yuz mesaj atabiliyor sabaha kadar daha cok cildiracak şimdi kizcegiz..
Bize de bu kadar sohbet malzemesi verdiydi yazik

Neyy kimm nolmuş....
Tlfnunuda al da git.....fecii dehsettt

Pehhhh 100 mesaj nedirki bugün tam tamına 52728351 adet harf yazdı benimkisi... bence bu çocuk olmamış...

Aaaa ne ilgisiz sorumsuz sevgilin varmis :( benim sevgilim 4ten bu yana 5000 mesaj atti catla da patla :D :D :D

Koca diye kapımda tutuyorum bende. El 6-7 saatte yüzlerce mesaj yazıyo sevgilisine,sen günde 6-7 tane yazmaktan acizsin. Uyanda sorcam ben sana.
Dur bende bunun için bi konu açayım belki boşa derlerde sebebim olur.

Dalga geçilmesi için boyle bi konu acmadim farkindaysani sinirli olduğum için actim ve buradaki saçma sapan sorunlardan mantikli olduğunu düşünüyorum(cinsel hayatinin anlatilmasi cinsel.sorular vs gibi).
Maalesef düşündüğünüz gibi ergen değili 21 yasindayiz ve merak etmek mesaj atmadigi haber vermediği 1 saat içinde telaslanip sinirlenmek hakimdir herhalde dimi?

Resmen SACMALAMISSIN.
5 senelik iliskimde o kadar mesaj atmadim ben . Lise 2 de falan mesajlasiyorduk en son. Kendine boyle biseyi dert edinecek kadar dertsiz olduguna sukret. 100 mesajda insan hayatini anlatir beya sen diyosun ki merak ettim haber vermedi haha :D

Eşimin eski sevgilisi ile aynı modelsin. Muhtemelen sen de sevgilini kaybedeceksin dürtülerine bir dur de, adama nefes aldır.

Back
X