buraya daha öncede defalarca yazdım..1 yıl süren ilşkimin bitişinde çok kötü olduğum dönemler,bazı arkadaşların desteği ile ayakta kalabilmiş,kendimi sizlerin desteği ile iyi hissedebilmiştim..ilişkişmin bitişinde çok zor günler atlattım..kendimi sığınmasız,sahipsiz,yapayalnız,dibe vurmuş hissetmiştim..bu duygular içindeyken arkadaş ortamında,birini tanıdım..o kadar boşlukta ve mutsuzdumki,(şu an olduğum gibi)gördüğüm ilgi ve samimiyet karşısında,savunmasız kaldım..yaa boşluktan düşecektim yada bulduğum dala tutunacaktım..sağlam olduğuna emin olmasam bile..özel ilişki düşünmediğimi ve hala başkasını sevdiğimi söyledim bu insana ama daha fazla ilgisine ve gösterdiği özene,cvpsız kalamadım..aklımda kalbimde biten ilşkim varken,bunun verdiği boşlukla onu tanıdıktan bir süre sonra,onunla yakınlaştık..nasıl olduğunu nasıl geliştiğini bende anlamadım..çok sevdiğim ve ayrılığına bu derece üzüldüğüm insanla bile yaşamamıştım onunla yaşadıklarımı..neyin doğru neyin yalnış olduğunu tartıcak kadar sağlıklı düşünemiordum..ama bildiğim tek şey vardı,hala eski sevgilimi seviyor olsamda,onun verdiği değer de beni çok mutlu ediyordu..tüm bu gelişmelerin ardından,facede bana klip gönderen bir arkadaşıma msj attığını öğrendim..msj attığı arkadaşımda,arasıra msnde konuştuğumuzu,ve telefonda görüştüğümüzü söylemiş..o kadar kıskanç ve asabi bir yapısı vardıki,tüm bunların ardından beni aradı ve (ben salak değilim..senin telefon numaran var o arkadaşında ve yeni tanışmışsınız..ben bunu kaldıramam..bitti seni facedende sildim dedi ve kestirip attı..tabi konuştuğu arkadaşımında bana ilgisi olduğuda br gerçekti ama asla ne telefonda,nede yüzyüze görüşmedim..yaşadığım bir aşk acısının ardından,tanımadığım biriyle,yakınlaştığım için bana kızmayın lütfen..o kadar mutsuz ve boşluktaydımki düşünemedim ne doğru nede yalnış olur diye..şimdi yaşadığım acının ardından,içimdeki boşluğu dolduran o insanda çıktı hayatımdan ve onunla yakınlaştığım için kendimi kullanılmış hissediyorum arkadaşlar..çıldırmak üzereyim..önyargılı olması doğrumu sizcede..hemde yakınlaşmamızın ardından bu olayın olması beni daha da çok yıprattı..hazmedemiyorum kabullenemiyorum ben bu duruma nereye kadar dayanacağım onuda bilmiyorum..tek bildiğim hiç gücüm yok ve kendimi kullanılmış görüyorum..