Saç Rengi ve Saç Boyama Çıldırmak üzereyim (derdim saçlarım)

Uçlarına ışıltı attrcaktım ama tmm o zaman böyle kullanayım biraz şimdi bunu. Üzerine attrsam nasıl olur bilmiyorm

Tabi canım benim o kadar itici bi durum yok gitmesin ondan sonra güzelim saçlar sonrasını en iyi kuaförün söyler

Yeni resim koyuyorum şimdi evde çektim bunları hiç bu rengin üzerine sarı ışıltı olur mu ya((

Eklentiler

• image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu kuaför tam mahkemelik aslında beyninde bi sorun vardı bence çünkü dedalarca söyledim turunculuk istemediğimi
Bapiyim benn. Şindi hafta sonu gidiyim öi başka bi kuaföre çok munyıpranır saçlarım(((((((

Çok güzel bir renk bu.
Kuaforler hangi rengi boyayabiliyorsa onu boyuyor sadece.sen de zannediyorsun ki istediğim renk olacak

Offf ya gitmeyi düşündüğüm kuaför iyi bi yer yani en azından kaliteli boya kullanırlar diye düşündüm market boyalarından daha iyi değilmidir

Kutunun üstündeki renklere bak biraz daha koyusu tutar ona göre boya alırsın ama sen pek pimpiriklisin kuaföre git en iyisimi :)
Evet sorma valla rüyalarıma giriyo artık gidiyim ama iyice bi korkutayım bak diyim ben bi kuaförle mahkemelik oldum ona göre turuncu istemiyorum

Çok yıpranır mı saçım kızlar kuaföre gittiğimde boyadan önce badem yağı filan sürsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…