- 30 Haziran 2016
- 873
- 870
- 103
- 39
- Konu Sahibi elifff_____
-
Uçlarına ışıltı attrcaktım ama tmm o zaman böyle kullanayım biraz şimdi bunu. Üzerine attrsam nasıl olur bilmiyorm
Evet ondan sonra bu turunculukların gitmesi lazım güneşte çok fenaTabi canım benim o kadar itici bi durum yok gitmesin ondan sonra güzelim saçlar sonrasını en iyi kuaförün söyler
Küllü pigmentasyon yaparsanız istediğiniz gibi olur , boyamaaya gerek yokKızlar resim koydum ışıkta daha açık çıktı sanki
Nasıl yapıcam peki bunuKüllü pigmentasyon yaparsanız istediğiniz gibi olur , boyamaaya gerek yok
Çok güzel bir renk bu.Dediğim gibi canım hafta sonuna kadar iyi bak saçlarına en azından.
Olmadı haftasonu kendi rengine döndür ya da istediğin rengi yapsınlar olacak gibiyse
Yalnız istediğin ton küllü sarının bir tonsa anlattığın kadarıyla saçın alt tonu kızıl olduğu için çooo..k zor.
Yani orjinal kumral gibiyse zor
Benim istediğim buydu mesela
İlk çok koyu gelir gözüne ama bir iki yıkamaya tam koyu kahve olurEki Görüntüle 1894471
Kapanır mı bu iğrenç turuncular gündüz şu reeimdeki gibi
Gece lamba gibi saçlarım
Ya tutturamazsam ya saçım siyah olursaaa bibi
Peki sence iyi bi kuaföre gitmek mi marketten alıp boyamak mıİlk çok koyu gelir gözüne ama bir iki yıkamaya tam koyu kahve olur
Merak etme koyu kahve siyah gibi herşeyi kapatır
Bu renk için kendin alıp boyamak diyorum çünkü yapması basit bir renk bencePeki sence iyi bi kuaföre gitmek mi marketten alıp boyamak mı
Hmmm peki o zaman kaliteli bişey almam lazım offf inş siyah gibi olmazBu renk için kendin alıp boyamak diyorum çünkü yapması basit bir renk bence
İşte o gündüz görünen renk bu turuncular akşam lambanın ışığında çıkıyo tani güneş ışığında daHa buarada kulağının göründüğü fotoda güzel görünüyor rengi
Kutunun üstündeki renklere bak biraz daha koyusu tutar ona göre boya alırsın ama sen pek pimpiriklisin kuaföre git en iyisimi :)Hmmm peki o zaman kaliteli bişey almam lazım offf inş siyah gibi olmaz
Evet sorma valla rüyalarıma giriyo artık gidiyim ama iyice bi korkutayım bak diyim ben bi kuaförle mahkemelik oldum ona göre turuncu istemiyorumKutunun üstündeki renklere bak biraz daha koyusu tutar ona göre boya alırsın ama sen pek pimpiriklisin kuaföre git en iyisimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?