Saç Rengi ve Saç Boyama Çıldırmak üzereyim (derdim saçlarım)

Hallettin mi sorununu canim?
Yok yıpranır diye boyatmadım tekrar
Ama epey zaman geçtiönümüzdeki günlerde tekrar boyatabilirim istediğim renge inş
Yani kendimde alıp boyamak isterdim ama ne market boyalarına güvenebiliyorum nede doğru rengi tutturabiliyorum

B
Bi kuafor atasozu derdi kuaforde saca yapilan her islem saci yipratir yani evde de boyasan kuaforde de boyatsan ayni sey bence ben 3-4 boyadir kendim hallediyorum ve ciddi bakim gerektiren bi sacim var rofle vs. o donem attigin fotografa baktim biraz kizillik var evet kuaforler genelde kahveye kizil koyuyor cunku kahve tonlari yikadikca yeseriyor :)) bence iyi marka bi boya alip boya gitsin davines, igora, inoa bunlardan genelde memnunlar.

Yeni resim koyuyorum şimdi evde çektim bunları hiç bu rengin üzerine sarı ışıltı olur mu ya((
çikolata kahve istemişsin . ama açık renk yapmışlar. 1 ayda yıkanınca renk değişti mi yeni foto var mı.
beren saat in kendi saç rengi değil mi. boya yapmıyor biliyorum .

Saça açıcı uygulanmamış çok ciddi bir yıpranma olacağını sanmıyorum. Ciddi turuncu yapmış, herkese kuaför ruhsatı vermeseler keşke.
Tekrar bi kuaförle uğraşmaktansa kendin boyasan daha iyi çünkü kolay bir renk. Küllü koyu kumral almanı öneririm. Benim doğal rengim koyu kumral, kahve geçen tüm renkler çok koyu siyaha yakın düşüyor, iyice karartırsın bilgin olsun.

Iyice kullu istiyorsa gumus gri boya ekleyebilir bence turunculugu aliyor yada igora 0.22 turuncu azaltici cok az. inan kuaforden daha guzel yaparsin Elif.

çikolata kahve istemişsin . ama açık renk yapmışlar. 1 ayda yıkanınca renk değişti mi yeni foto var mı.
beren saat in kendi saç rengi değil mi. boya yapmıyor biliyorum .
Yok çikolata kahve istemedim onun içinde kızıllık var bildiğim kadarıyla ben mat koyu kahve istedim
Renk pek değişmedi açıkcası

Haklısın herkes yapamıyo işte
Ama yapanlarda var
Küllü koyu kumrala boyasam bu turunculuk gider mi?
Birde hangi marka alsam kaliteli bişey olsa

Bunları ilk defa duyuyorum o kadar bilgisizim bu konuda yani:)bunları nereden bulabilirim peki
Valla ben de is başa dusunce ogrendim benim saclar acik renk oldugundan direk kizilligi istedigim kadar almadi ama ilk yapisima gire kullu oldu diyebilirim her marka boyanin bi karakteri var aslinda mesela koleston koyu renk tutuyor ama hic akmiyor biraz amonyagi fazladir bi arkadasim davines marka boya kullaniyo acayip memnun herkes soruyomus cok parlak ne yapiyosun diye. Gene forumlara bakin biraz gri boya ben nevacolor almistim gumus gri, ceyrek tup koymustum, direk tam bir tupu sacina cila seklinde uygulayanlar var (koyu renkte tabi) fotograflara baktim gri mri olmamisti. Ama ugrasmayim dersen tabi kuafor. Ben hep kandirildigim icin kuaforde biraz tepkili yaklasiyorum :)

Bir de iyi sabretmissin tebrik ederim ilk mesaji okuyunca kesin simdiye boyatmistir demistim :))

Bence çok koyu bir tona boyama saçlarını.. Sonradan isteidğinden daha koyu olursa pişman olursun. Zamanla renk aktığı için beyazların çıkacka ve tekrar bayayacaksın o yüzden direk en koyuyu sürme yavaş yavaş koyu tona doğru giderek istediğin rengi elde edersin.
Loreal intense serisini alma kesinlikle kapakta bi de tam sonuç gibi gösteriyorlar ama olacaktan da koyu çıkıyor sonuç.
Palette yi öneriyorlar. Ya da daha kaliteli birşey istersen igora, majirel, indola vs kutu boyalardan kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…