- 14 Temmuz 2018
- 679
- 1.265
- 113
- 31
- Konu Sahibi barbekusos
-
bukadar hungur hungur aglayacak orayı terk edecek sırf orda tanıstınız dıye oralar gıtmeyecek ortak arkadas gorunce gerılecek bırsey yokÖzet geçiyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugün 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, düzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman geçti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan geçti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X önce diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
Ben ahmete biraz bozuldum benim burada olduğumu biliyorsun falan diye. Her neyse ayrıntıları geçiyorum x bizim masaya yöneldi. Kızlara selam verdi barbekü bi 5 dk konuşalım falan dedi. X huzursuz oluyorum lütfen gider mısın falan dedim ama arkadaşlarım falan da ısrar etmeye başlayınca ben sinirden ağlamaya başladım. Aldım çantamı falan siz de dost musunuz bilerek yaptınız falan diye biraz kirdim kızları da.
Neyse ben giderken kızlardan biri dur dinle sadece hatrimiza falan dediler. Bu x geldi yanımıza konuşurken allahım rezillik ağlıyor yüzük almış evlenelim falan diyor. Kızlar çıktım ordan ağlaya zırlaya. Arkadaşlarıma çok sinirliyim çıktılar peşimden ama baya sinirlendim hakaret ettim sizinle de artık görüşmek falan istemiyorum diye geldim eve. Ama hala ağlıyorum. Ben hala bu çocuğu seviyorum. Ama affedemem affedemiyorum. Beni öyle bir duruma soktular ki hem arkadaşlarım hem x.Heralde alkışlayıp kutlama falan yapıcaz sandılar. Deliye dondum ya. Yapayalnız hissediyorum. Ben ne yapicam ya. Nasil atlaticam. Arkadas sandiklarima mi yanayım, aldatilmisim ona mi yanayım. Ya bir desteğe ihtiyacım var. Yaparsın atlatirsin denilmesine.
Hem dost hem sevgili kazığı, ağır tabi.Özet geçiyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugün 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, düzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman geçti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan geçti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X önce diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
Ben ahmete biraz bozuldum benim burada olduğumu biliyorsun falan diye. Her neyse ayrıntıları geçiyorum x bizim masaya yöneldi. Kızlara selam verdi barbekü bi 5 dk konuşalım falan dedi. X huzursuz oluyorum lütfen gider mısın falan dedim ama arkadaşlarım falan da ısrar etmeye başlayınca ben sinirden ağlamaya başladım. Aldım çantamı falan siz de dost musunuz bilerek yaptınız falan diye biraz kirdim kızları da.
Neyse ben giderken kızlardan biri dur dinle sadece hatrimiza falan dediler. Bu x geldi yanımıza konuşurken allahım rezillik ağlıyor yüzük almış evlenelim falan diyor. Kızlar çıktım ordan ağlaya zırlaya. Arkadaşlarıma çok sinirliyim çıktılar peşimden ama baya sinirlendim hakaret ettim sizinle de artık görüşmek falan istemiyorum diye geldim eve. Ama hala ağlıyorum. Ben hala bu çocuğu seviyorum. Ama affedemem affedemiyorum. Beni öyle bir duruma soktular ki hem arkadaşlarım hem x.Heralde alkışlayıp kutlama falan yapıcaz sandılar. Deliye dondum ya. Yapayalnız hissediyorum. Ben ne yapicam ya. Nasil atlaticam. Arkadas sandiklarima mi yanayım, aldatilmisim ona mi yanayım. Ya bir desteğe ihtiyacım var. Yaparsın atlatirsin denilmesine.
Özet geçiyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugün 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, düzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman geçti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan geçti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X önce diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
26Barışmadan, gönül almadan, ulu orta evlilik teklifi etme cesaretini nerden buluyo bu hödük? Arkadaşlarınıza sinirlenmede son derece haklısınız! Neyin hatrı? Aldatıldığınızı bilmiyorlarmış gibi. Çok çocukça. Yaşınız kaç?
26 yaşındayımKaç yaşındasınız
Sanırım küçüksünüz
Yani sürpriz yapmışlar ama ellerinde patlamış resmen
aslında sız arkadaslarınızı hıc tanımamıssınız onlar bır yuzuge tav olacak ınsanlarmıs :) yasadıgınız bır talıhsız olay etrafınızdakı herkesın rengını ortaya cıkarmıs sanslısınız bır kerede tum yanlıslardan daha az zararla kurtuldunuzTek tek alintilayamadim boyle cevap vericem. En cok agladigim sey arkadaslarimin bana bunu yapmasi. Hic mi tanimamislar beni. Ya inanın ki herkes böyle zaten barbekü evet diyecek ve hep beraber kutlayacagiz modunda gelmişler oraya. Orada olsaydınız gerçekten anlardınız ne demek istediğimi kelimelere dökemiyorum. Hani sanki sevgilim bana aptal, salak falan demiş ben o yüzden ayrılmışım da hemen barisirmisim gibi bir ortam yaratılmış. O hayvanın gazıyla hem de. Benim arkadaşım aldatilacak o adam bizim bulunduğumuz masanın etrafında bile gezemez ben musade etmem. Ama bir de benim arkadaş dediklerime bakın.
Şu son 6 ayda herkesin gerçek yüzünü görüp yalnız kaldım. Bir tek ailem var. Uyusam uyansam ve unutsam olan Her şeyi keşke. Sanki o ihanetin ardından dediginiz gibi tek tek tüm çevremin gerçek yüzünü görmüş oldumaslında sız arkadaslarınızı hıc tanımamıssınız onlar bır yuzuge tav olacak ınsanlarmıs :) yasadıgınız bır talıhsız olay etrafınızdakı herkesın rengını ortaya cıkarmıs sanslısınız bır kerede tum yanlıslardan daha az zararla kurtuldunuz
cunku oylesı arkadaslar enı sonu hayatınızdan cıkacaktı tek tek ız bırakarak
Tek tek alintilayamadim boyle cevap vericem. En cok agladigim sey arkadaslarimin bana bunu yapmasi. Hic mi tanimamislar beni. Ya inanın ki herkes böyle zaten barbekü evet diyecek ve hep beraber kutlayacagiz modunda gelmişler oraya. Orada olsaydınız gerçekten anlardınız ne demek istediğimi kelimelere dökemiyorum. Hani sanki sevgilim bana aptal, salak falan demiş ben o yüzden ayrılmışım da hemen barisirmisim gibi bir ortam yaratılmış. O hayvanın gazıyla hem de. Benim arkadaşım aldatilacak o adam bizim bulunduğumuz masanın etrafında bile gezemez ben musade etmem. Ama bir de benim arkadaş dediklerime bakın.
Inşallah sevebilirim sevilirim. Insan böyle olaylardan sonra kimseye güvenemiyor.Arkadaşlarınızla arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin bence. Benim arkadaşımın başına böyle bişe gelse değil o çocuğa yardım etmek onu rezil ederdim her gördüğüm yerde. Bence bi süre konuşmayın arkadaşlarınızla belki hatalarını anlarlar. Böyle bir şeyi nasıl normal karşılıyorlar ben anlamıyorum. Yaşınız genç bence yeniden birini sevebilirsiniz hemde size gerçekten değer veren ihaneti uygulamayı bırakın aklına bile getirmeyecek kadar çok seven birini.
Hayat kadınıyla beraber olmuştu. Diğer konumu ekleyemedim orada yazdım bakabilirsiniz yine. Ama itiraftı.Eski sevgilin aldattigini kabul ediyor mu peki eğer inkar ediyorsa ve ikna kabiliyeti varsa arkadaslarinizi bi anda silmeyin derim sizin mutlu olacaginizi sanmış olabilirler bu ihanet ne türden yani bildigin birisiyle birlikte mi olmus yoksa sadece konuşma görüşme mi tabi ihanetin türü olmaz ama merak ettim ve bide nasıl öğrendiniz?
Inşallah bir gün bu mesajı okurum haklimışsınız derim. Şu an imkansız gibi geliyor.Herşeyi unutursun merak etme bende dibe batmıstım herseyden elimi eteğimi cekmistim cok sürmedi esimle tanıstım sen kalbini serin tut sonra bu mesajımı hatırla :) sadece sakin ol öfkeyle kırma insanları görüşmek istemezsen yine mesafe koy ama zaman ver hersey icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?