çıldırmak üzereyim ya...

Nehir_0685

Canım Meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
268
103
123
Ankara
şuan eşim karşımda sızmış vaziyette bende size yazıyorum benim eşim çok alkol almaz ama arada bir alır şimdi ev taşıyacağim için ailem şehir dışından geldi ve eşimde bugün eve körkütük sarhoş geldi ayakta duramıyor ve yalan söyledi bugün bana müdürle birlikteyiz dedi ama arkadaşlarıyla içmeye gitmiş sinirden kuduruyorum şuan babam sırf onun bu halini görmemek için gidip o kapıdan girmeden odalarına geçtiler ve banada bu böyle olmaz kızım konuş kocanla dediler ve ona olan sinirim iki kat daha arttı sabah neyapsam bilmiyorum nasıl davransam bilmiyorum. ve bugün pazar söz vermişti beraber geçirecektik,ama o arkadaşlarıyla olmayı tercih etti şuan kafasına kumandayı fırlatmak sabahta ben nebiliyim akşam kimbilir nerde düşmüşsün demek geliyor okadar sinirliyim...

:) erkeğe şiddete hayır

babanlar varken içip gelmesi çok düşüncesizce cidden ama şimdilik sakin ol yarın ayık kafayla konuşursun.

yani durup durup sizinkiler gelince eve bu hale gelmesi...

erkekler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar hakikaten.

cnm öncelikle sakin ol.eşin herzaman içen biri değilmiş sende biliyorsun.arkadaşlarıyla içmesi başka şeyler yaptığı anlamına gelmez.ögle şeyler düşünme tamam evde senin annen baban varken alkol alıp gelmesi hiçte hoş birşey değil.sabah olsun konuşursunuz.ailenin yanında tatsız muhabbetler de bulunma onlarda daha fazla üzülmesinler.sakın kafasına düşündùgün şeyleri atma allah korusun alkollü kalkar ters bişey yapar tadından yenmez.sakin ol tatlım

Ayıkken parala ki tadı çıksın, mümkünse ailen de ortamda bulunmasın ayrıca

Kesınlıkle sakın ol sabahta hıc bırsey olmamıs gıbı davran ama sadece yakıstımı bu ailemın yanında hemde yardıma gelmıslerken sen kendıne yakıstırıyorsan bırsey demıyorum de ama aslında cok sey soylemıs olursun onu kumanda ıle degıl nezaketınle mahfet az konus öz konus Allah yardımcın olsun...

Erkekler ne kadar düşüncesiz ve aptal oluyorlar. Başka zaman zıkkım kadar iç, ama evde eşinin ailesi çok düşüncesizce

walla ben olsam aynı durumda anneme babama kibarca kusura bakmayın anne ama şimdi uyuyun yarın ilk otobüsle dönün derdim.böyle davranan birine ne yardım yapacaklar ertesi gün olup ayılınca da annemler gitti sen dün geceki arkadaşlarını çağırda evi taşısınlar nede olsa yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyor derdim ve bi süre planlı olarak değil ama içimden geldiği için sert davranırdım

Sızmışken uyandırırsan birde uykudan uyandırdın diye suçlu sen olursun,ayıkken güzel güzel konuş ailenin yanında rencide olduğunu söyle bence.

valla haklısın diycem ama iyice gaza getirmek istemiyorum
tamam ailen olmasa iyiymişte olmuş olan artık
ayık kafayla bi konuş istersen ailene ayıp kaçtığını falan söyle
oda ailenden özür diler belkide tatlıya bağlanır ama sakin hareket etki herşey dahada kötüye gitmesin

bugünü anlatıyım size herşeyden önce destekleriniz için teşekkür ederim sabah kalktım kıyafet arıo hiç konuşmadım yatağıma uzandım bebeğimi anneme verdim sabah biraz uyuyum diye neyse bir baktım kapı kapandı çıktı gitti bana hiçbir açıklama yapmadan bende sinirlendim msj çektim müsait olduğumda sana hbr vericem ve ara konuşucaz dedim neyse 2 saat sonra arabayla dışarı çıktım deniz kenarına parkettim arabadan onu aradım ve konuştum çok ciddi bir şekilde uyardım bu terbiyesizliğini affedemicem dedim yeter dedim arada bi alıyosun ama aldığın zaman dibine kadar içiyosun aileme mahcup oldum sayende rezil ettin beni dedim ve doğruyuda söylemedin zaten söylesende sorun olmucaktı ama seni anlamıyorum yalan ağzına yuvamı yaptı dedim inan çeker giderim tahamülüm yok biliyosun dedim susutu önce ve sonra haklısın dedi gittiğim yeri biliyosun zaten bizim bir tanıdığımızın mekanı kötü bişey yapamamış ama diğer yaptıklarıda yeterince kötü zaten illaki başka bi halt yemesine gerek yokki biraz yatıştım ama yinede geçmedi sinirim kumandayı fırlatsaydım soğurmuyduki içim nebiliim...

çok güzel diyosunda bu bizimkine ödül olur bak nehirde kızmadı öbür haftasonu bidaha gidiyim der...

Bence de sakin ama kararlı bir şekilde uyar,kavga edince filan zaten üste çıkmayı acayip beceriyorlar..:44:Çok söyleme arsız olur lafındaki gibi,az ve öz uyar ,seni dinlemediği zamanlarda da kaybedeceğini anlasın..Buna benzer durumları çok yaşadım,ailemin yanında yapmadı gerçi ama,en iyisi yanlış yaptığını kendinin anlaması...Bu da ancak üzerlerine fazla gitmediğimizde olabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…