Çıldırmak üzereyim

Konuş konuş kız yaaa varya siz bir alemsiniz vallahi gül hoşgeldin askimmmmmm de geçsin gitsin boşver canınız sağ evladiniz yanınızda tencerede pişirin kapağında yiyin daha ne istiyosunuz ayol

Ama kendi isteği de o gülüm ya yani olduğu yerde durmak istemiyor ama bunun için de bişey yapmıyor. Şimdi gorselci olcakmis bana demişti ki ilk x bey konusucak ık ile sonra 1 ay bana düşük hedef verip öbür ay baslaticaklae maaşım da articak demişti sonra dedi ki sınava girmem lazım bunun için şimdi yine tam tersini söylüyor sınava gerek yok adam konusucak diye

Kızlar, oyun üzerinden barıştık. Arkadaşıyla oyunda kapisicam da bana inşallah yenilirsin diyor. Görürüz dedim görürüz dedi. ( 2 kez görürüz dedim)

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-27-11-46-10.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 77
Konuş konuş kız yaaa varya siz bir alemsiniz vallahi gül hoşgeldin askimmmmmm de geçsin gitsin boşver canınız sağ evladiniz yanınızda tencerede pişirin kapağında yiyin daha ne istiyosunuz ayol

Öncelikle o aşkım desin ben demem surda 7 kez aşkım demişim kredim doldu

Sonuçta kocana demedin bize dedin dimi gerçi bende aşkım lafindan soğudum senden sonra ama neyse

Aşkım da demem aslında hiç ya ciddi ciddi. Eğer işler ciddiyse biraz o zaman aşkım diyorum zor kullanıyorum yani ( 2 kez ciddi dedim bak goruyo musun ) ya ben susayım mi

Aşkım da demem aslında hiç ya ciddi ciddi. Eğer işler ciddiyse biraz o zaman aşkım diyorum zor kullanıyorum yani ( 2 kez ciddi dedim bak goruyo musun ) ya ben susayım mi
Kızında sana çekerse yandın bir arkadasimda senin gibi aynı şimdi 2 buçuk yaşında kızı var tam konuşmuyor ama babasına dırdır yapıyor annesi söyleniyor o kafa el kol hareketleriyle tasdikliyyor eşi yazık bunlar ana kız başımın etini yiyor diye söylenip duruyor yazık bir an seni de öyle hayal ettim

Ahahaha öyle olcak zaten başka bi yolu yok bu işin kendi kaşındı

Sınavı kaçırmış muhtemelen ve sizin uzulmenizi istememis bide çok sikistirmissiniz ayrıca valla öle çok aşkım varki aşkım okumaktan konuya odaklanamadim :)

Yanlis anladim mi bilmiyorum ama sanırım esiniz zaten girmeye hakki olmayan bir sinava torpille girecekti. Torpil yapacak kisiyle arasi bozuluncada giremedi.
Oyle ise isabet olmus. Baskasinin hakkini yiyememis.

Yanlis anladim mi bilmiyorum ama sanırım esiniz zaten girmeye hakki olmayan bir sinava torpille girecekti. Torpil yapacak kisiyle arasi bozuluncada giremedi.
Oyle ise isabet olmus. Baskasinin hakkini yiyememis.

Evet 1 ayla kaçırıyordu ama o kadar çok torpil dönüyor ki isyerinde zaten sıkıntı yok o yuzden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…