• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldırmak üzereyim

Gerekirse nikahı erken yap, evlilik nedeniyle işten ayrılıyorsun sonuçta 1 sene içerisinde tazminatını alabiliyorsun onu bari kaçırma,
Diğer eksikliklerini de abartmadan 1 er yorgan yastık la idare et, zamanla hepsi olur, 5 senelik evliyim herşey yeterince var,
Babanda mecburiyetten alıyormuş maaşını onu da çok üzmeden bi orta yolunu bulursunuz inş

Gittiğin yerde iş bulabilirsen orda da çalış mutlaka şimdi alamadıklarını evlenince alırsın. Zaten evlenirken insan olmadık şeylere para veriyor evlenince neyin lazım neyin lazım olmadığını daha iyi anlıyorsun.
Kesinlikle boş durmam zaten. Nisanlimada söyledim. Haklısınız belli olmuyor

Gerekirse nikahı erken yap, evlilik nedeniyle işten ayrılıyorsun sonuçta 1 sene içerisinde tazminatını alabiliyorsun onu bari kaçırma,
Diğer eksikliklerini de abartmadan 1 er yorgan yastık la idare et, zamanla hepsi olur, 5 senelik evliyim herşey yeterince var,
Babanda mecburiyetten alıyormuş maaşını onu da çok üzmeden bi orta yolunu bulursunuz inş

Ins bulurum. O da kirilmasin diye ben uzuntuden can sıkıntısından hasta oluyorum sürekli. Nisanlimada yansitmamak icin elimden geleni yapıyorum. Babam maasimi alıyor diyemem

babanızın kaza geçirdiği ana kadar vermeyin paranızı diyecektim ama adam kaza geçirip elden ayaktan düştüyse ne yapabilir ki. gerekirse düğünü erteleyin. sağlık sonuçta...

Sizin kredi borcunuzu neden babanız ödüyor siz kendi borcunuz kadarını ayırıp kendiniz ödeseydiniz ve ayrıca yavaş yavaş bu zamana kadar taksitlere girip alabilirdiniz eşyalarınızı ne kadar zamandır çıkıyorsunuz eşinizle? hem neden işten ayrılıyorsunuz anlamadım bu kadar ihtiyacınız varken. Belli ki borçta yapacaksınız çünkü kendinize ait olan şeyleri alnaız lazım krediyi niçin çekmiştiniz peki?

Sizin kredi borcunuzu neden babanız ödüyor siz kendi borcunuz kadarını ayırıp kendiniz ödeseydiniz ve ayrıca yavaş yavaş bu zamana kadar taksitlere girip alabilirdiniz eşyalarınızı ne kadar zamandır çıkıyorsunuz eşinizle? hem neden işten ayrılıyorsunuz anlamadım bu kadar ihtiyacınız varken. Belli ki borçta yapacaksınız çünkü kendinize ait olan şeyleri alnaız lazım krediyi niçin çekmiştiniz peki?

Babam için çekmiştim. Bir kısmını zateh kendi imkanlarimla tamamladim. Diğerlerini bir türlü babamdan firsat bulupta alamadim canımı sıkan o. Ikincisi bir kaç defadir söylüyorum kendim cikmiyorum patronumda beni çıkardığı dönemler bir kac ay olmayacak kendisi gitmeden birini bulmak istiyor.

Hiçbişey hayalimdeki gibi olmadı. Çok sıkıldım 5 kuruşluk birşeyi bile alırken 10 defa düşünmekten aldıktan sonra da kendimi suçlu hissetmekten
Benim düğünmden tut gelinliğe kadar hep hayalim den çok farklıydı ama geçiyor canım takilip üzme kendini üzüldüğün le kaliyorsun

Düğünü ertele.
Koca sevdasina babanin kalbini kirmaya asla deymez.

Adam parayi gazinoda yemiyormuş yani. Kaza geciren, şuanda muhtaç olan senin BABAN.

Ayy, kusura bakmayin cok kizdim. Yani sen ailen, seni büyütüp bu güne getiren insanlar, erzak alamazken yastik yorgan derdindesin öylemi??? İyimiş vallah.

Baban bu günü yansıyacağını bilseydi seni büyütmek yerine yatirim yapardi...

Neyse...

Back
X