• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çildirmak üzereyim.!!!!!!!!

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Mrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(

Mrb arkadaşlar bana biri akıl versın .Ben mi kötü bırıyım anlamadım gitti. 29 haftalık hamileyim ve ıkıncı hamılelıgım ilki duşuk oldu .Şu anda bile normal geçmiyor hamileligim .Sürekli sancım var ve yurt dışında yengem hariç kımsem yok o da uzak bana neyse gelelım derdıme 2 aydır Türkiye ' den eşimin 22 yaşinda genç erkek kuzenı geldı. Ve çoçuk çok degışık o kadar rahat ki ben evım de o kadar rahat degılım. Süreklı yatak odama eşimin arkasın da gelıp bır seyler söyler alır. Ki kaynanam bıle kabul etmedı hergun hastayım evım pek musaıt olmuyor .Eşim çok saf çoçuk dıyor gecıyor. Ve ona kalacak yer bıle bulduk ama rahata alışmış "yok yenge eşya yok ev küçük diyor".Ki sen bekar adamsın sabah işe akşam eve gelıp yatarsın. Eşya senın neyıne yatak alacaz başka ne yapım .Ki iş bıle ayarladık. Evde salon da uyuyor ben zaten sancıdan bütün gece kıvranıyorum. Ve kaynanam Allah var merhametlı bırı o bıle kabul etmedı .Çoçuk çok rahat ya bekar evı zor dıyor e hep ben mı sana bakacam bu gün eşinle tartıştım artık bıktım ya bu ne . Sonun da ben kovacam. Lütfen bana bır akıl verın;(

Eşiniz "karım hamile, yakında da bebeğimiz olacak, artık kendi düzenini kurman gerekiyor." diyecek. Başka yolu yok.

Hiç olmadı kayinvalideniz desin. Kimse yanaşmıyorsa siz söyleyin geçin kenara. Böyle şey mi olur.

Eşinizin uygun bir dille konuşması gerek. Nasıl müsade ediyorki hamile eşinin yanında kuzeninin kalmasına kardeşi olsa neyse ki değil. O da başının çaresine baksın artık.

Eşiniz çok büyük bir yanlış yapmış. Bir de geçici de degil sanırım iş falan dediğinize göre. Eşiniz biran önce konuşacak ve evden gönderecek yoksa aranız fena bozulur.

Vallah ben göz dağı verdım eşime dedım cekıp yengemlere gıdıyorum ne halınız varsa görün.Mesaj atmış ev buldum yarın gonderecem dıyor bulduğumuz kaçıncı ev hiç aklım kesmıyor çocuk rahata alışmış.

Ne isi var kazik kadar adamin sizin evinizde yahu?
Esinize soyleyin adam evdeyken banyo yapamam, sevisemem, tuvalete bile rahat giremiyorum diye, ne hali varsa gorsun size mi kaldi tasasi?
Ya Türkiye de gelmış hadı yardımcı olduk ıkı ay öyle böyle kaldı. Kımsesı yok dedım ev bulsun alişsin gider dedım. Adama ev begendıremıyoruz. İş bulduk çok yuzsuz ya her şeyı gectım çok rahat yemın ederım ben evım de bu kadar rahat degılım.

Kocanız sen burda kalmaya devam edersen evliliğim tehlikeye girecek eşim boşanmayı düşünüyor desin. Hala da kalırsa tutsun bacağından atsın. Ben böyle düşüncesiz insanlara tahammül edemiyorum.

Hepınıze Tşk ederım demek kı ben fesat düşünmüyorum bazen kızdım abartıyorum dıye ayıp mısafır ama sonra baktım bu kalıcı Ve çok rahat artık patladım.

Ya Türkiye de gelmış hadı yardımcı olduk ıkı ay öyle böyle kaldı. Kımsesı yok dedım ev bulsun alişsin gider dedım. Adama ev begendıremıyoruz. İş bulduk çok yuzsuz ya her şeyı gectım çok rahat yemın ederım ben evım de bu kadar rahat degılım.

2 ay bile cok uzun bir süre, bosa dememisler yuz verme ayiya gelir s...car haliya diye, keske bastan kabul etmeseydiniz ama olan olmus esinizle konusun gönderin bir an once, hic uygun degil zaten sizde kalmasi.

Valla sana akıl vermeye gerek yok. Kocaya lazım akıl. Sabır diliyorum diycem de, niye sabredesiniz, ya hal ve hareketlerine dikkat etsin ya da uygun bir yer bulsun.

Ev bulmuş yıne eşim bu akşam da ben susarım ama yarın yıne mana bulsa bu defa yemın ettım ben kovacam . Ya zaten hamileligin son ayları sureklı lavabo ihtiyacı bıle karşilayamıyorum. Sızın yazdıkalrınız dan haklı oldugumu anladım zaten dedıgım gıbı eşime ben gıdıyorum sız artık kalın evde dedım . Yarına kadar bekle yarın kendım götürecem demış. Yüzsüz belkı gıder artık.

Esiniz desin bu evi begenmesen bile gecici olarak kal, sonra baska bir ev bakariz, yengen hamile diye. Buna da bozuluosa bozulsun yani

Back
X