Çıldırmak üzereyim

Supermis valla.

Konu sahibi, bu gunlerin biraz zor, mucadeleyle gececek ama bir gun gelir sukur ki o gun o karari vermisim dersin olanlara ragmen. Lutfen yılma.

Bunu da yaparim biliyo musunuz.ben bu adama evet diyemem ya. Goz gore gore ucurumdan atlayamam.

Rizki veren Allahtir. Gümüş kapıyı kapatir sa altın kapıyı açar. Bunları düşünme. Istemiyorsun evlenmeyi madem bitti gitti. Kimse silah zoruyla seni evlendiremez. Biraz psikolojik baskı yaparlar ama sonra hersey yoluna girer. Hayatın kimsenin uhdesinde iki dudaginin arasında ve hele ki cebindeki paranın gücünde değil. Vazgeçmek ve lütfen sonuçtan haberdar et.

kk arkanda sen merak etme okudum sonuna kadar. sakin evlenme annene babanada evlenip bosanmam sizi daha mi mutlu eder de. arkandayiz herseyi yaz

Bildigin öküz. Nezaket yoksunu, anlayıssız , kiskanc, gorgusuz.
Evet butun bunlari saydirdigim biriyle nisanliyim. Igrencim degil mi ?

Neden iğrenç olasın ki? İnsanlar neden nişanlanır? Birbirini tanımak için. Sen de tanımış, görmen gerekeni görmüşsün. Gelecekte kötü olacağını, belki de boşanacağını bile bile neden evlenesin ki? Doğru olanı sen yapıyorsun. Annene sor bir bakalım, kucağında çocuğunla ben boşanacağım deyip yanlarına geri dönmeni, kızım kendisine uygun biri olmadığını farketti nişanlısından ayrılmayı tercih etti demek yerine; kocası kötü davranıyormuş boşandı mı demek istiyormuş?
Ben bu yoldan geçtim, bir gün bile pişman olmadım çünkü adım kadar eminim evlenseydim de zaten sonu ayrılık olacaktı. Kimseyi dinleme, kararlı ol. Aynı evi, aynı sofrayı, aynı yatağı onlar paylaşmayacak sen paylaşacaksın. Kararlı ol.
Emin ol bugün ayrılma diyenler hatta annen bile yarın evliliğin kötü gittiğinde "biz mi dedik, kendin buldun evlendin" derler.

O ne der bu ne der moduna sakın girme yoksa çıkamazsın o kadar şanslısın ki yolun başında gördün bunu evet bu daha yolun başı kendini hırpalama dik dur herkese karşı anneyse anne babaysa baba çocuklarını göz göre göre mutsuzluğa itecek değiller

Annene şimdi nişanı atmazsam seneye kucağımda çocukla gelirim millet dahada laf eder deyin bence yarar..

Yüzüğü ve aldığı tüm hediyeleri geri yolla derim bir an önce.
Daha olay çok yeni herkesin üstüne gelmesi normal zaman ver herkese.
Bi şekilde kabullenip yoluna bakacaktır herkes merak etme.
Gerekirse özel okulla konuş böyle böyle de belki çıkarmazlar seni işten tanıdık kişinin etkisi o kadar da değildir belki koskoca okul üzerinde.
Oradan cikartilirsan bile başka okul bulursun merak etme illa ki.

En mantıklısını yapmışsınız.Yarın evlendikten sonra neden neden diye kendi kendinizi yiyecektiniz.
Anne baba da olsa herkesin bir yere kadar söz hakkı var,her söylediklerine güvenmemek gerekiyor.Onlar nasıl olsa alışırsın diye düşünüyorlar ama bu kadar soğumuşken her yaptığı size batacak.

Son durum nedir merak ettim

burada gördüğümüz kadınlar hep alttan alıp idare eden tarafken, vallahi helal olsun aferin kız sana.
kararlı insanlara çok özeniyorum.

bu kadar kararlıyken de boşver başkalarını anne baba yani en fazla 3 aya konu kapanır.

Biliyor musun senle aynı durumdayım. Nişanlıym 4 yıllık bir ilişkinin üzerine nisanlandik universiteden tanismistik. babam çok istemedi ama benim isteğimle oldu ve adam son zamanlarda tam bir ayı oldu o kadar soğudum ki benimde eylülde düğünüm ve o gün yaklaştıkça içim sıkılıyor nişanı atmak istiyorum ama çevreden aileden cekindigim için yapamıyorum sen istedin diyecekler çünkü. Tam bir cikmazdayim.

İyi düşün kararını ver evlendikten sonra boşanmak dahada zor...

Düğüne 1 gun kala nişan attım. Iyiiki attım Allah akil fikir veriyo gosteriyo gözümüzün içine soka sokaa ki görmüşsün sende...sakin istemedigin bj evliligi yapma..ailen ne dersedesin aldırma..

Canım son durum nedir? Umarım hala güçlü duruyosundur. Gerçekten çok takdir ettim seni. İlişkiniz kaç senelikti acaba

Bir insanı iyi tanımadan evlenme. Hele içinde bir şüphe varsa hiç evlenme. Şimdi böyle olan emin ol evlenince daha beter oluyor. Kimseye kulak asma, evlenecek aynı evi paylaşacak olan sensin.. Akşam olup kapın kapandığında herkes kapının dışında kalıyor. Sen ve o kalıyor içeride.. Mutsuz olacağını bile bile kendini ateşe atma çevre korkusundan..

Eviymis esyasiymis parasiymis.
Gorgusuz bana parasiyla hava atiyor ya. Her seyden igreniyorum. Yarin uyanmak bile istemiyorum.
Yarin bulustugumda yuzugu vermek istiyorum. Kopsun kiyamet.
Icim daraliyor haziran gelecek diye.
Ah kıyamam..atın yaa atın,istemiyorsanız düğüne 1 gün kalsa dahi atın nişanı.
Nişan tanıma amaçlı bir süredir zaten.
Nasip denen şeyden annenizin haberi yok mu.
Göz göre göre mutsuz olacağınız bir evliliğe kalkışmanız akıl kârı değilki.
Siz kalbinizi,aklınızı dinleyin.anneyi babayı değil.
Elalemi hiiiç değil.
Hayırlı olan olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…