- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi Silentfresa
-
Annenize seçme şansı verin. “Ya şimdi ayrılmama destek ol, yoksa nikah masasında hayır diyeceğim. Sen bilirsin, daha çok rezil olursun. Soran herkese de anneme bunu yapacağımı söylemiştim, masada hayır diyeceğimi biliyordu, işlerin bu raddeye gelmesinde annem suçludur diye anlatacağım” diyebilirsiniz.
Annenize seçme şansı verin. “Ya şimdi ayrılmama destek ol, yoksa nikah masasında hayır diyeceğim. Sen bilirsin, daha çok rezil olursun. Soran herkese de anneme bunu yapacağımı söylemiştim, masada hayır diyeceğimi biliyordu, işlerin bu raddeye gelmesinde annem suçludur diye anlatacağım” diyebilirsiniz.
Calisiyorum ogretmenim. Maalesef ozel okula nisanlim demek istemiyorum artik onun bir tanidiginin referansiyla girdim. Muhtemelen isten cikarirlar. Deneme suresindeydik zaten.
Kpss calisacagim. Gideyim kurtulayim.
Babam bilmiyor hic bisey. Ben anneme anlattim annem biraz destek olsaydi babami biraz yumusatir diye.Yok
Sevgili mustakbel damadinin ona vaadleri var. Yaziklar olsun ki 5 kurus icin kendi oz kizinin mutlulugunu hice saydi. Babam pek konusup anlasan tiplerden degil. Duyunca cok kizacak.
Bildigin öküz. Nezaket yoksunu, anlayıssız , kiskanc, gorgusuz.
Evet butun bunlari saydirdigim biriyle nisanliyim. Igrencim degil mi ?
Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
En onemlisi de " yaparsan sonuclarima katlanirsin "
Tamam dedim elinden geleni ardina koyma. Kalktim. Eve geldigimden beri mesajlar.
Tatile gidelim istersen yalniz git kafani dinle.beni tatile gonderecek. Seni cok seviyorumlar. Ozurler.
Hala parasiyla gonlumu alma derdinde.
Cevap yazmiyorum. Atesi yaktim.
Daha annemlere soylemedim.
Utanc duyuyorum
Annem paranin derdinde.babam cok dominant nasil olacak ne yapacaklar.
Ben bu adamla evlenmeyecegim.aldimherkesi karsima
Ne olur beni yalniz birakmayin
Yüzüğü ve aldığı tüm hediyeleri geri yolla derim bir an önce.Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
Tamam dedim elinden geleni ardina koyma. Kalktim. Eve geldigimden beri mesajlar.
Tatile gidelim istersen yalniz git kafani dinle.beni tatile gonderecek. Seni cok seviyorumlar. Ozurler.
Utanc duyuyorum
Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
Utanc duyuyorum
Çıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
Biliyor musun senle aynı durumdayım. Nişanlıym 4 yıllık bir ilişkinin üzerine nisanlandik universiteden tanismistik. babam çok istemedi ama benim isteğimle oldu ve adam son zamanlarda tam bir ayı oldu o kadar soğudum ki benimde eylülde düğünüm ve o gün yaklaştıkça içim sıkılıyor nişanı atmak istiyorum ama çevreden aileden cekindigim için yapamıyorum sen istedin diyecekler çünkü. Tam bir cikmazdayim.Çıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
İyi düşün kararını ver evlendikten sonra boşanmak dahada zor...Biliyor musun senle aynı durumdayım. Nişanlıym 4 yıllık bir ilişkinin üzerine nisanlandik universiteden tanismistik. babam çok istemedi ama benim isteğimle oldu ve adam son zamanlarda tam bir ayı oldu o kadar soğudum ki benimde eylülde düğünüm ve o gün yaklaştıkça içim sıkılıyor nişanı atmak istiyorum ama çevreden aileden cekindigim için yapamıyorum sen istedin diyecekler çünkü. Tam bir cikmazdayim.
Ah kıyamam..atın yaa atın,istemiyorsanız düğüne 1 gün kalsa dahi atın nişanı.Eviymis esyasiymis parasiymis.
Gorgusuz bana parasiyla hava atiyor ya. Her seyden igreniyorum. Yarin uyanmak bile istemiyorum.
Yarin bulustugumda yuzugu vermek istiyorum. Kopsun kiyamet.
Icim daraliyor haziran gelecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?