Çıldırmak üzereyim

Onlarmı evlenecekmiş onlar ilerde mutsuz olunca boşanmanada mı izin vermiycekler mutsuz bir evliliği yapma dul olmaktansa ayrılmış olman daha iyidir evlendikten sonra daha değişik bir hal alabilir ilişkiniz çünkü erkeklerin evlendikten sonra kaybetme korkusu olmadığı için daha rahat davranıyorlar aileme benmi evleniyorum sizmi diyin yapma mutsuzsan uzatma bence

Kadınların en büyük hatası..

Önce elalem ne der ?
Sonra çocuk olunca düzelir..
Sonra çocuklar için..
Sonra bu yaştan sonra yine elalem ne der ?

Bırakın arkadaşlar elalem en fazla 3 gün konuşur..
Bu hayatı sizler yaşıyorsunuz..

Ağzı olan herkes konuşur..
Ötesi yok bu işin..

Elalem ne düsünürse düsünsün! - Insanin kisiligi, ruhu, sagligindan önemli degildir.
Annenizin mantigini anlamis degilim, evli barkli olduktan sonra bosaninca "ah en azindan nikahliydi, öyle gezip tozup olan birsey degildi - icim rahat" düsüncelerine kapilan bir cinsi cözemedim.

Evlilik hazirliklarinda benimde kendimce telaslarim, süphelerim vardi, Anneme beyan ettigimde bastan "basite" alinmasina ragmen karari bana birakmisti (gerci benim süphelerim gereksizmis).

Ama yazilanlara bakiyorum bir KADINA deger verilmiyorsa - kadinligina birak INSAN yerine koyulmuyorsa, ben o Insan ile ayni yoldan gitmem, kisiligim karsi gelir bu mantiga. Karsinda kim olursa olsun, bu senin HAYATIN cevre ister bunu kabul eder ister etmez - ki edip etmeleri bile viz gelir.

Mutsuzluguna boyun egme!

inan tüm sülalenin derdi sen değilsin. biraz konuslur o kadar. ondan sonra konusacak yeni seyler bulurlar korkma

Annene kizim dul demek daha kolaymiymis diye sor.farketmissin bari erkenden ne guzel vakit gec olmadan don.bosver millet ne deri.arkandan aglamak sizlanmalarindansa bosver konusur konusur susarlar.

Nişanlılık insanlar birbirini tanışın diye var. Elalem de 1 gün konuşur ertesi gün unutur. Çocukluğum çocuklu kadınlar eşlerini bırakıp başka adamlara kaçıyor. Sen nişan atmışsın çok mu?

Ben de nişan attım 3 ay nişanlı kaldım görücü usulü bi amcanın ısrarıyla veriverdi babam nişan takıldığı gün anladım bu pinti ile ömür geçmez ama babamdan korkuma sustum bide millet neder bana laf gelir bi eksiği var da oğlan bıraktı derler falan aynen kaba ve öküz dü her geçen gün bi cimrilik yok masraf olmasın ailemle oturalım yok masraf mahalle düğünü olsun salon pahalı en son bi öğrendim nişanda takılan tüm takıları kiralamış düğünden sonra geri vercekmişşşş deli oldum hadi ayrı eve çıkalım bu da kabul dedim ama en son demezmi gelinliği de kiralayalımm yada sade bi elbise giy dedi çıldırma noktam daha 18 yaşındayımm benim de hayallerim var benim gelinlik giyemeyecek bi eksiğim kusurum mu var yeter git kendine birde kiralık gelin bul diyiverdim babamın yanında babam da hepicini kovdu başbakan gelse cumhur başkanı gelse bende size verilecek kız yok defolun dedi ertesi gün takı eşya ne varsa yolladı babam para da verdi bu cimriler ettiği üç kuruş masrafı da ister dedi kızdı yani ben baba korkusuna atamadım babam sorun etmedi bile
Ailene de kızdım ne demek nişan attık diyemezmiş evlensen de mutlu olamıcaksın boşancan o zaman kızım dul boşandı diyebilecek mi bu senin kararın kimseye sorma

Peki evlenip ayrilsan daha mi iyi ne oldugunu gormussun birak kim ne diyorsa desin sonradan pismalik fayda etmiyor

Elalem için kendini yakma yine sanslisin bence evlenmeden gostermis yüzünü bence ailen izin vermiyorsa zıt git kavga çıkar o biraksin ailenede cocukla dul kalacagima şimdi Nisan atarım daha iyi de bu ne sacmalik ya elalem için herşey yapanlara gıcık oluyorum sanki onlar çok iyilerde

Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
En onemlisi de " yaparsan sonuclarima katlanirsin "
Tamam dedim elinden geleni ardina koyma. Kalktim. Eve geldigimden beri mesajlar.
Tatile gidelim istersen yalniz git kafani dinle.beni tatile gonderecek. Seni cok seviyorumlar. Ozurler.
Hala parasiyla gonlumu alma derdinde.
Cevap yazmiyorum. Atesi yaktim.
Daha annemlere soylemedim.
Utanc duyuyorum
Annem paranin derdinde.babam cok dominant nasil olacak ne yapacaklar.
Ben bu adamla evlenmeyecegim.aldimherkesi karsima
Ne olur beni yalniz birakmayin

O istemediğin adamla aynı evde başbaşa kalınca aynı yatakta yatınca annen olmayacak. O yüzden onları çok takmamak gerek. Herkes kendi hayatını yaşar. İşin güzel taraflarını başkası görecek diye hayatını niye zehir edesin ki.

Bravo iyi yapmışsın ailen duymadimi arar onlari bence kendi ailesinde başlar yakında yüzüğü verdinmi

HAyırlısı olsun. Dik dur eğilme KK seninle

Annenize seçme şansı verin. “Ya şimdi ayrılmama destek ol, yoksa nikah masasında hayır diyeceğim. Sen bilirsin, daha çok rezil olursun. Soran herkese de anneme bunu yapacağımı söylemiştim, masada hayır diyeceğimi biliyordu, işlerin bu raddeye gelmesinde annem suçludur diye anlatacağım” diyebilirsiniz.

Ben de bunu diyorum. Ben evleniyorum ya ben ben ben. Yaziklar olsun aileme ki benim yanimda degiller.
Insan nasil yapar bunu cocuguna ? Keske hic gelmeseydim okudugum yerde kalsaydim.

Kendi hayatınız geleceginiz için gerekirse ailenizi karşınıza alacaksınız. Çalışıyor musunuz? Babanız ne diyor?

Calisiyorum ogretmenim. Maalesef ozel okula nisanlim demek istemiyorum artik onun bir tanidiginin referansiyla girdim. Muhtemelen isten cikarirlar. Deneme suresindeydik zaten.
Kpss calisacagim. Gideyim kurtulayim.
Babam bilmiyor hic bisey. Ben anneme anlattim annem biraz destek olsaydi babami biraz yumusatir diye.Yok
Sevgili mustakbel damadinin ona vaadleri var. Yaziklar olsun ki 5 kurus icin kendi oz kizinin mutlulugunu hice saydi. Babam pek konusup anlasan tiplerden degil. Duyunca cok kizacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…