- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
- Konu Sahibi Silentfresa
-
Amin desene kız
Onlarmı evlenecekmiş onlar ilerde mutsuz olunca boşanmanada mı izin vermiycekler mutsuz bir evliliği yapma dul olmaktansa ayrılmış olman daha iyidir evlendikten sonra daha değişik bir hal alabilir ilişkiniz çünkü erkeklerin evlendikten sonra kaybetme korkusu olmadığı için daha rahat davranıyorlar aileme benmi evleniyorum sizmi diyin yapma mutsuzsan uzatma benceÇıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Anneme anlattim. Resmen cildirdi.
Butun sulale karsima dikilecekmis.
Istemiyorum kahretsin hata yaptim.
Hata yapmis olamaz miyim ??? Donemez miyim ben bu hatadan ???
Adamin her yaptigi batiyor ya batiyor bana. Hepsi o kadar egreti ve emanet ki.
Bugun bulustuk ve igrenc gecti.
Onun ailesi de asla izin vermezmis benim ailemde.
Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
En onemlisi de " yaparsan sonuclarima katlanirsin "
Tamam dedim elinden geleni ardina koyma. Kalktim. Eve geldigimden beri mesajlar.
Tatile gidelim istersen yalniz git kafani dinle.beni tatile gonderecek. Seni cok seviyorumlar. Ozurler.
Hala parasiyla gonlumu alma derdinde.
Cevap yazmiyorum. Atesi yaktim.
Daha annemlere soylemedim.
Utanc duyuyorum
Annem paranin derdinde.babam cok dominant nasil olacak ne yapacaklar.
Ben bu adamla evlenmeyecegim.aldimherkesi karsima
Ne olur beni yalniz birakmayin
Bravo iyi yapmışsın ailen duymadimi arar onlari bence kendi ailesinde başlar yakında yüzüğü verdinmiBugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
Tamam dedim elinden geleni ardina koyma. Kalktim. Eve geldigimden beri mesajlar.
Tatile gidelim istersen yalniz git kafani dinle.beni tatile gonderecek. Seni cok seviyorumlar. Ozurler.
Utanc duyuyorum
Bugun bulustuk soyledim artik dayanamiyorum. Ben evlenmek istemiyorum dedim. Evlilige hazir degilim dedim. Soz vermis soz namusmus nasil yaparmisim. Beni arkadaslarim doldurmus. Bir anlik gafletle soylemisim.
Utanc duyuyorum
Çıldırmak üzereyim. Severek nişanlandım ama artik son zamanlarda öküze dönüştü.
Bıktım saçma sapan her şey.
Haziranda düğünüm var ve ben haziranin gelmesini istemiyorum. Nişanmış hazırlıkmış her şeyi atıp kendimle yalniz kalmak istiyorum. Anneme bundan bahsettim. Ertelenmesi bile mümkün degilmiş. Insanlar ne dermiş. Bazı şeyleri görmezden gelecekmişim. Elaleme nişan attik diyemezmişiz. O kadar hazırlık masraf çöpe mi gitsinmis. Ve daha nelerrrr nelerrrr.
Gitsin ya gitsin.
Beni cildirtacaklar. Herkes onume set kurdu resmen. Ne olur bana bir akil verin.
O istemediğin adamla aynı evde başbaşa kalınca aynı yatakta yatınca annen olmayacak. O yüzden onları çok takmamak gerek. Herkes kendi hayatını yaşar. İşin güzel taraflarını başkası görecek diye hayatını niye zehir edesin ki.
Kendi hayatınız geleceginiz için gerekirse ailenizi karşınıza alacaksınız. Çalışıyor musunuz? Babanız ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?