ÇILDIRMAK ÜZEREYİM !!!!

Kellebek321

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
163
87
13
31
Kızlar ben evliyim eşim çalışıyor maddi durumumuz eh işte bende çalışmak istiyorum ama çarşı merkezinden biraz uzak oturduğumuz için bi araca ihtiyacim var eşim işi erken bitiyor ve ayni saatlerde bitecek bi iş bulmami istedi ama öyle erken bitecek bi iş bulamadim hele ki tecrubesizsen geç bitecek işe okey diyor ama ben seni saatlerce bekleyemem zaten yorgunum dio bende dedim o zaman bana motor alicaz bende ehliyete gidecem sonra işe girerim dedim kabul etti şimdi ehliyete gidiyorum yazılı sinavi gectim bi hafta oldu hala direksiyon dersi ilgili aramadilar cevreme sordugumda bir ay sonra baslar dediler resmen cildircam yaa gecmiyor zaman evde kafayi yicem cocuk filan da yok komşu filan desen o da yok yalniz bi mahalle zaten herkese isinamam ozellikle saçma sapan konusan insanlara hiç tahammul edemiyorum samimiyetsizligi iki km oteden belli oluyor bazilarin bildigim insanlarla bi yere kadar gorusebiliyorum napcam bilmiyorum sıkıntıdan patlicam evde malum havalarda çok sıcak kafayi yicem bana bi akıl verin noolur

Cildiracak kadar bos bombos vakitlerim olsun benim de noolur! Neler yapmazdim ki... Orgu ormeyi mi ogrenmezdim, marangozluk mu yapmazdim, yeni bir dile mi girismezdim, roman mi yazmazdim, oturup Savas ve Baris'i bastan mi okumazdim, halinin ustunde sabah aksam pilates yapip tas gibi mi olmazdim.... aaah ah!

[/QUOTE] Sen neler yapiyorsun da boş vaktin olmuyor merak ettim

Kitap oku
Spor yap
Cik yürü saatlerce en güzeli..süreç geçici nasilsa bu kadar dayanmissin
.Bu arada seni takdir ettim evde yatayım para gelsin degil de güçlü olayim calisayim eve katkim olsun kafasindasin bravo.

Bende senn gibiydim şimdi çoçuk yaptım kafamı kaşıyacak vaktim yok

motor ne alaka? bana bahane gibi geldi.

merkeze uzak demişsiniz, ulaşım aracı yok mu? yarım saat otobüs, yarım saat metro, 10 dk yürüme sonucu ulaşıyorum aksamları evime ve ben de eşimden geç geliyorum. hayat bu yani. hem durum eh işte hem bana motor al. saçma.

Bizim ev merkezin yokuşunda otobüs besten sonra çıkmıyor asagidan dönüyor benim durak son durak fazla yolcusu olmuyor son duragin o yüzden eşimin zaten vitesli motoru var onu degistirelim dedim otomatikle otobusle evime gelebilsem keşke

Kitap oku
Spor yap
Cik yürü saatlerce en güzeli..süreç geçici nasilsa bu kadar dayanmissin
.Bu arada seni takdir ettim evde yatayım para gelsin degil de güçlü olayim calisayim eve katkim olsun kafasindasin bravo.
Aynen biseyler yapmak lazim bu hayatta eşimi düşünüyorum bu sıcakta çalışıyor ben bisey yapmiyorum vicdanim rahat degil ya daha çok canim yalnizliktan sıkılıyor sabahlari kalktigimda günaydın demeden aksami buluyorum bi kadinin hiç konusmadan gün gecirdigini dusunsenize bu yüzden çok sıkılıyorum galiba

Kendimle ilgili sevmediğim kilom var ama onuda bi türlü veremiyorum psikolojik çünkü bi yemek düşünün tadı guzel değil karniniz yok ama yinede içimde bisey zorla yediriyor onu çünkü sıkılıyorsun kendine öfke duyup zarar veriyorsun millet sigara filan içer ben yemek offf

Elektrikli motor tipi scooter’lar var ehliyetsiz kullanılabilen.
Çok çok uzak değilse öyle birşey alın ve işe başlayın madem

Simdiye kadar napiyordun da suan cildirip kafayi yiyorsun anladim ki.
Ayagim sakatlandi ve yaptigim cogu seyi yapamiyorum bayadir, iyileşmem bir ayi gececek. Sacimi basimi yolayim bari evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…