- 6 Ağustos 2019
- 163
- 87
- 13
- 31
- Konu Sahibi Kellebek321
Almıyor işte ben tam eve geldim dinlencem derken hergun seni mi almaya gitcem diyor o da ehlietini motorunu al diyoTamam esin alsin seni duraktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almıyor işte ben tam eve geldim dinlencem derken hergun seni mi almaya gitcem diyor o da ehlietini motorunu al diyoTamam esin alsin seni duraktan
o zaman bu dunyada hayati cozmussunuz yapabilecegimiz birsey yok.Sıkıcı geliyor ben insanlarin kolay etkilendigi şeyleri elestiren bi insanim bana basit geliyor çünkü zaten bildiğim biseyi tekrar dinliyormus gibi tekrar tekrar okuyormuş gibi geliyor
hah bak demek ki fiziğin daha güzel olabilir bence bunun icin başla hemen yarınKendimle ilgili sevmediğim kilom var ama onuda bi türlü veremiyorum psikolojik çünkü bi yemek düşünün tadı guzel değil karniniz yok ama yinede içimde bisey zorla yediriyor onu çünkü sıkılıyorsun kendine öfke duyup zarar veriyorsun millet sigara filan içer ben yemek offf
Ironi mi yapiyon gercek mi diyon ama öyle çözmüş gibiyim hicbisey beni kolay kolay sasirtmaz bu yüzden kolay sıkılan bi insanim maalesefo zaman bu dunyada hayati cozmussunuz yapabilecegimiz birsey yok.
Sıkıcı geliyor ben insanlarin kolay etkilendigi şeyleri elestiren bi insanim bana basit geliyor çünkü zaten bildiğim biseyi tekrar dinliyormus gibi tekrar tekrar okuyormuş gibi geliyor
Hadi yaa bunu bilmiyordum çok sağolKurstan alacağınız direksiyon derslerinden bahsediyorsanız onlar sizi aramıyor, siz gidip program yapıyorsunuz. Sınav için diyorsanız arayıp bir sorun, hem kendinizi bi hatırlatmış olursunuz.
Buna oynayamayan gelinin yerini dar görme sendromu denir. Siz başarmak isteseniz çabalarsınız. Amacınız çalışmak. Ama onun önüne motor engeli koyuyorsunuz. Otobüs bir çözüm ama onun önüne de yokuş engeli koyuyorsunuz. Everestte oturmadiginiza göre, insanlar o yokuşa ev yapıp yaşanır bir hale getirdiğine göre siz de tırmanabilirsiniz sanırım. Onun önüne de "dağcılık takımım yok" engeli koyarsaniz bilemem tabi.Sıkıcı geliyor ben insanlarin kolay etkilendigi şeyleri elestiren bi insanim bana basit geliyor çünkü zaten bildiğim biseyi tekrar dinliyormus gibi tekrar tekrar okuyormuş gibi geliyor
acayip eglencelisin ya ama ben bu eglenceye daha fazla katilamayacagim...Ironi mi yapiyon gercek mi diyon ama öyle çözmüş gibiyim hicbisey beni kolay kolay sasirtmaz bu yüzden kolay sıkılan bi insanim maalesef
gel sarılalımmmCildiracak kadar bos bombos vakitlerim olsun benim de noolur! Neler yapmazdim ki... Orgu ormeyi mi ogrenmezdim, marangozluk mu yapmazdim, yeni bir dile mi girismezdim, roman mi yazmazdim, oturup Savas ve Baris'i bastan mi okumazdim, halinin ustunde sabah aksam pilates yapip tas gibi mi olmazdim.... aaah ah!
Ya ben sizi bekar biri olarak biliyordum,motor ne alaka? bana bahane gibi geldi.
merkeze uzak demişsiniz, ulaşım aracı yok mu? yarım saat otobüs, yarım saat metro, 10 dk yürüme sonucu ulaşıyorum aksamları evime ve ben de eşimden geç geliyorum. hayat bu yani. hem durum eh işte hem bana motor al. saçma.
Akşam beşten sonra çıkmıyor bizim evin oldugu yere kadar aşağıdan dönüyor otobüs![]()
Hobi edinin, kurslara yazılın , gönüllülük faaliyetlerine katılınKızlar ben evliyim eşim çalışıyor maddi durumumuz eh işte bende çalışmak istiyorum ama çarşı merkezinden biraz uzak oturduğumuz için bi araca ihtiyacim var eşim işi erken bitiyor ve ayni saatlerde bitecek bi iş bulmami istedi ama öyle erken bitecek bi iş bulamadim hele ki tecrubesizsen geç bitecek işe okey diyor ama ben seni saatlerce bekleyemem zaten yorgunum dio bende dedim o zaman bana motor alicaz bende ehliyete gidecem sonra işe girerim dedim kabul etti şimdi ehliyete gidiyorum yazılı sinavi gectim bi hafta oldu hala direksiyon dersi ilgili aramadilar cevreme sordugumda bir ay sonra baslar dediler resmen cildircam yaa gecmiyor zaman evde kafayi yicem cocuk filan da yok komşu filan desen o da yok yalniz bi mahalle zaten herkese isinamam ozellikle saçma sapan konusan insanlara hiç tahammul edemiyorum samimiyetsizligi iki km oteden belli oluyor bazilarin bildigim insanlarla bi yere kadar gorusebiliyorum napcam bilmiyorum sıkıntıdan patlicam evde malum havalarda çok sıcak kafayi yicem bana bi akıl verin noolur
Ben dizi izliyorum yada başka şeyler o sırada ağır yaşamlar şuan favorimAllahim evde sıkılmak istiyorum nolur diye dua etsem kesin kotu bir sey basima gelir. O yuzden etmiyorumsu anda calismiyorum ama hic bos vaktim yok valla insanlari cozemiyorum. Yaptigim en gereksiz bos is ,yemek yapmak ,onda da tencere karistirirken kitap okuyorum mecburen ki fenalik gelmesin