• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇILDIRMAK ÜZEREYİM !!!!

Ya ayrıca Şunu da anlatayım örnek olur belki . Ben bu sene 30 kg domates aldım balkonda kocamla oturduk doğradık kaynattım konserve yaptım bu en basitti .cumartesi bir arkadaş aradı ki Tuğçe 15 kg domates aldık Pazartesi bana gelse birlikte yapsak iyi dedim Pazartesi bir arkadaşla gittik saat 13:00 . Ev sahibine dedik ki eee x ne yaptın dedi ki yattım öyle 🤣 eee yatana kadar kalkıp domatesleri doğrasaydı mesela evi bi süpürüp silseydi mutfağından midem bulandı her yer yağ içinde ayaklarımın altına bir sürü şey yapıştı mesela . Sonra sürekli sıkılıyorum diyor biraz çalışsanız sıkılmazsınız diyecektim de 🤣

Kızlar ben evliyim eşim çalışıyor maddi durumumuz eh işte bende çalışmak istiyorum ama çarşı merkezinden biraz uzak oturduğumuz için bi araca ihtiyacim var eşim işi erken bitiyor ve ayni saatlerde bitecek bi iş bulmami istedi ama öyle erken bitecek bi iş bulamadim hele ki tecrubesizsen geç bitecek işe okey diyor ama ben seni saatlerce bekleyemem zaten yorgunum dio bende dedim o zaman bana motor alicaz bende ehliyete gidecem sonra işe girerim dedim kabul etti şimdi ehliyete gidiyorum yazılı sinavi gectim bi hafta oldu hala direksiyon dersi ilgili aramadilar cevreme sordugumda bir ay sonra baslar dediler resmen cildircam yaa gecmiyor zaman evde kafayi yicem cocuk filan da yok komşu filan desen o da yok yalniz bi mahalle zaten herkese isinamam ozellikle saçma sapan konusan insanlara hiç tahammul edemiyorum samimiyetsizligi iki km oteden belli oluyor bazilarin bildigim insanlarla bi yere kadar gorusebiliyorum napcam bilmiyorum sıkıntıdan patlicam evde malum havalarda çok sıcak kafayi yicem bana bi akıl verin noolur
Seni niye bekliyor ki anlamadım.. çocuğun mu bu yemek yapamaz yiyemez deyip erken çıkacağın iş bakiyon.. Birde bakıcı bul da tam olsun

Akşam beşten sonra çıkmıyor bizim evin oldugu yere kadar aşağıdan dönüyor otobüs :KK43:
Siz evden alsın eve bıraksın isterseniz öyle bi otobüs zor bulursunuz. Azıcıkta kendiniz yürüyüverin. Ayrıca ehliyet için 1-2 ay içinde ararlar genelde öyle hemen başlamaz dersler. Bide ne iş yapacaksınız ki hem ehliyet hem motor alıyorsunuz. Daha basit bi çözümü yok muydu.

Adam haklı her sabah akşam sizi alamaz yorgun gelıyor sonuçta. Herkesin evinin önünden otobus duragı yok sonucta binlerce insan yürüyor. Annem gece 12 de gelıyor eve kadar 20 dk yuruyor hızlı hızlı bencr sizde yürüyün hem kiloda verirsiniz canınızda sıkılmaz yürürken hava alırsınız azcık.

Back
X