- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Insanların tahammulleri azalabilir , bunalabilirler , birileriyle paylaşmak isteyebilirler . Bu o insanların sürekli aynı ruh halinde olduğunu göstermez .sağlıklı günler dilerimbu sabırsız sebatsız ruh haliyle nasıl öğretmenlik yapıyorsunuz ?
Esin hakli. Duygusal davranacak zaman degil. Bir sure daha beklemen gerekiyor. Riskli gruptasin cunku...
Esin hakli, sabirli olmalisin.
eşiniz haklı, aynı binada yaşayanlar bile birbirine gidip gelmiyor, biz de meraklısı değiliz ev hapsinde yaşamanın.kendi canınız umrunuzda değilse bile başkasının hayatını riske atmaya hakkınız yok.Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Hanımefendi, açtığınız tüm konularda benzer ruh hali mevcut. Ruh haliniz yüzünden eleştiriyor değilim yanlış anlamayın ama genel bir sorun var ise önce onu çözmek gerekmez mi ? Anne olacaksınız size kötü bi haberim var günler olacak ki dışarı çıkmayacaksınız sevdiğim tüm şeylerden uzak kalacaksınız 10 günde çıldırıyorum noktasına gelmişseniz, kendinizi dinlemekte ve çözüm üretmekte fayda var. Öyle ya da böyle bir akademik eğitim almışsınız çocukları eğitiyorsunuz ''3 bina öteye gitmezsem kendimi keserim '' kafasında olmanız sizce de kaygı verici değil mi ?Insanların tahammulleri azalabilir , bunalabilirler , birileriyle paylaşmak isteyebilirler . Bu o insanların sürekli aynı ruh halinde olduğunu göstermez .sağlıklı günler dilerim
Bacım hamilesin riskli gruptasın.ayrıca eger anne ve babanın kronik hastalığı varsa 60 küsür yasındalarsa onlarada gitmen dogru degl.suan duygusalsınız esinizde destek olmuyo galiba keske bu anlattıklarnzı esinizede anlatsanızMerhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Sen risk grubusun. Ailen 65 ustu veya kronuk hastalik sahibi degilse, markete falan ciktiklarinda, pencere altina gelsinler, oyle gor...Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?