Cildirmak uzereyim

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.879
2.252
333
Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz

bu sabırsız sebatsız ruh haliyle nasıl öğretmenlik yapıyorsunuz ?
Insanların tahammulleri azalabilir , bunalabilirler , birileriyle paylaşmak isteyebilirler . Bu o insanların sürekli aynı ruh halinde olduğunu göstermez .sağlıklı günler dilerim

Eşiniz sizin iyiliğinizi düşünüyor..
Sizde haklısınız hamileliğin vermiş olduğu ruh halide var üzeirnzde
Bol bol görüntülü görüşün

Bende çıkmak istemiyorum
Eşim akşama anneme gidelm dedi yok diyemedim
Kayınbabam para işiyle uğraşıyor
Korkuyorum ister istemez

Bence şu dönemde kimse çıkmamalı

Canım bence sen normalde böyle cok takmazsın sadece hamileliğin verdiği duygusallık seni tetiklemiş birde eşinin vurdum duymazlığı seni bu duruma getirmiş ama sükunetini koru bence kuzum

eşiniz haklı, aynı binada yaşayanlar bile birbirine gidip gelmiyor, biz de meraklısı değiliz ev hapsinde yaşamanın.kendi canınız umrunuzda değilse bile başkasının hayatını riske atmaya hakkınız yok.

Maske ve eldiven kullanin annenle birlikte. Ve kücük bir yürüyüse cikin aranizda bir iki metre mesafe tutarak.
Tabi bu yinede oturdugunuz yere bagli.
Ormanlik alanda bu dediklerimi dikkate alarak yürüyüs yapabilirsiniz bence.

Bizim almanyada dahi bu yasak degil. Ayri evlerden olan iki insan aralarinda mesafe tutarak spor/yürüyüs vs yapabilir sakin bir yerde. Bizde yapan yapiyor yani yoksa kafayi yer insan. Ama iki kisiden fazla olmamalisiniz. Maksat sürü halinde gezmemek ve dikkatli davranmak.

Deneyin bence. Hem yürümek iyi gelir hamileyken hem sohbet etmis olursunuz yüzyüze annenizle. Degisiklik olur.
Temiz hava ormanlik alan iyi gelir.

Son düzenleme:
Insanların tahammulleri azalabilir , bunalabilirler , birileriyle paylaşmak isteyebilirler . Bu o insanların sürekli aynı ruh halinde olduğunu göstermez .sağlıklı günler dilerim
Hanımefendi, açtığınız tüm konularda benzer ruh hali mevcut. Ruh haliniz yüzünden eleştiriyor değilim yanlış anlamayın ama genel bir sorun var ise önce onu çözmek gerekmez mi ? Anne olacaksınız size kötü bi haberim var günler olacak ki dışarı çıkmayacaksınız sevdiğim tüm şeylerden uzak kalacaksınız 10 günde çıldırıyorum noktasına gelmişseniz, kendinizi dinlemekte ve çözüm üretmekte fayda var. Öyle ya da böyle bir akademik eğitim almışsınız çocukları eğitiyorsunuz ''3 bina öteye gitmezsem kendimi keserim '' kafasında olmanız sizce de kaygı verici değil mi ?

Ben de 14 gündür evden burnumu çıkarmadım, depresyona girip ağladığım da çok oldu. Hemen hemen hergün hatta. Ama bırakın ailemi karşı komşumuz görmedim. Boş yere risk almaya gerek yok. Olumlama yapıyorum sürekli, şu işi yapıyor olabilirdim, ücretsiz izne çıkarılmış olabilirdim, hastalığı kapmış olabilirdim... Vs vs mutfağa saldım kendimi kek poğaça halindeyim iyi geliyor bana, yalan yok kitap okuyamıyorum, ders çalışamıyorum (kpss) ama temizlik ve mutfak Bi kahve ve sürekli olumlama hali çooook iyi geliyor.

Bacım hamilesin riskli gruptasın.ayrıca eger anne ve babanın kronik hastalığı varsa 60 küsür yasındalarsa onlarada gitmen dogru degl.suan duygusalsınız esinizde destek olmuyo galiba keske bu anlattıklarnzı esinizede anlatsanız

Sadece 10 dakika görmek istemiştim dokunmadan uzaktan
Sen risk grubusun. Ailen 65 ustu veya kronuk hastalik sahibi degilse, markete falan ciktiklarinda, pencere altina gelsinler, oyle gor...
Ben de oglumu nerdeyse 3 haftadir gormedim. Calisiyor, cok fazla insanla iletisim halinde, evde de 85 yasinda annem var, o yuzden gelmiyor. Sabir cocugum...

Başlığı okuyunca ciddi bir şey var sandım, sizin klasik bencilliğiniz çıktı (evet eski konularınızı net hatırlıyorum)

En sağlıklısı çıkmamak.

O riske gerek var mı?

Ailemden yıllarca binlerce km uzakta yaşadım, yüzyüze görüşmeden de oluyor. Asıl ölünce iletişim kopuyor. Hani ölmek var ya işin ucunda? Uzaktan görecekseniz açın görüntülü konuşun saatlerce.

Gidip de kendinizi veya belli bir yaşın üzerindeki insanları riske atmayın.

Eşim de izinde, ben de. Her iki tarafın ailesine de gidebiliriz. Biz kırdık dizimizi oturuyoruz evimizde.

Çok affedersiniz ama ben eşimle bile aynı yatakta neredeyse aramıza 1 metre mesafe koyarak yatıyorum , ikimizde çalışıyoruz olur ya birimize bulaşmışsa diğerimize bulaşmasın diye , kocamı öpmeye hasret kaldım aynı evde , bir de siz hamilesiniz evet biraz da duygusal oluyor süreçler , annemle 2 günde bir görüntülü , kardeşimle aynı şekilde , Almanya da yaşayan kardeşim var , onunla da aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…