- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Uzmanlar su bir ayın önemini üzerine basa basa vurguluyor. Kimin taşıyıcı oldugunu bilemezsin.Ben bilinçli biriyim . Çıkmıyorum çıkanı da uyarıyorum . Sadece ruh halim çok dengesizlesti . Zaten insanlar buraya moralleri bozuk olduğunda sağlıklı dusunemediklerinde yazıyorlar . Ama bu durumda bile linç ekibi maşallah hazır onları asla ciddiye almıyorum . Motive eden destek olan arkadaşlarıma da çok teşekkür ederim sayenizde biraz da olsa içim rahatladi
Esine soyle insanlarin pek olmadigi bi alanda biraz nefes alda gel birlikte biraz hava alin ailenden cekiniyorsan.. burada olay insanlarla temas icinde olmaman fakat temiz hava alip gelmenin bence bir zarari yok hem bacaklarin acilir hamileymissinMerhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Sizin ! Almanya kadar olamayız ama bizim Türkiye ' de uygulanan tedbirler var. Bizim Türkiye'nin Almanya gibi tedbirlere harcayacağı fazladan 614 milyon doları yok, 6 milyon mültecisi var, ek olarak laf söz dinlemeyen eğitimli olduğunu varsaydığımız ama iki dk evinde totosunun üstüne oturunca krizlere giren vatandaşları var. Biz bu ülkede yaşamak zorundayız ve takdir edersiniz ki ölmek istemiyoruz. En azından biri dışarı çıksın sırf anasını görsün diye ölmek istemiyoruz.Bizim almanyada dahi bu yasak degil. Ayri evlerden olan iki insan aralarinda mesafe tutarak spor/yürüyüs vs yapabilir sakin bir yerde. Bizde yapan yapiyor yani yoksa kafayi yer insan. Ama iki kisiden fazla olmamalisiniz.
Evet kesinlikle katiliyorumMaske ve eldiven kullanin annenle birlikte. Ve kücük bir yürüyüse cikin aranizda bir iki metre mesafe tutarak.
Tabi bu yinede oturdugunuz yere bagli.
Ormanlik alanda bu dediklerimi dikkate alarak yürüyüs yapabilirsiniz bence.
Bizim almanyada dahi bu yasak degil. Ayri evlerden olan iki insan aralarinda mesafe tutarak spor/yürüyüs vs yapabilir sakin bir yerde. Bizde yapan yapiyor yani yoksa kafayi yer insan. Ama iki kisiden fazla olmamalisiniz. Maksat sürü halinde gezmemek ve dikkatli davranmak.
Deneyin bence. Hem yürümek iyi gelir hamileyken hem sohbet etmis olursunuz yüzyüze annenizle. Degisiklik olur.
Temiz hava ormanlik alan iyi gelir.
Bunu belirtmiştim zaten . Allah sizlerden razı olsun sürekli dua ediyorum size . Ama benim imtihanım da bu . Dediğim gibi hamileliğin verdiği duygusalliklaNasıl sabırsızsınız ben sağlıkçıyım hastaneye gidiyorum yine sizin gibi ağlayıp kendimden geçmiyorum. Evde kalın ve Şükredin halinize evde kalma lüksünüz var
Sabredin bence çünkü hastane çalışanları arasında virüs yayılıyor ne yapacağız bilmiyorumBunu belirtmiştim zaten . Allah sizlerden razı olsun sürekli dua ediyorum size . Ama benim imtihanım da bu . Dediğim gibi hamileliğin verdiği duygusallikla
Eee canim sen daha 6. Haftanda hamileligin verdigi duygusallik hormonlar vs diyodun.Senin bu duygu durumunun,gelgitlerinin hamilelikle alakasi yok bilesin bunu.Bunu belirtmiştim zaten . Allah sizlerden razı olsun sürekli dua ediyorum size . Ama benim imtihanım da bu . Dediğim gibi hamileliğin verdiği duygusallikla
Yanlış! Herkes minik yürüyüşler yapar ve mobilite oluşur. Çocukla 5 dk çıkalım delireceğim, 10 dk markete gideyim bişeycik olmaz, kafayı yemeyelim parkta tur atsam ne olur ki ? Rica ediyorum eşsiz psikolojik açılımlarınızla kendine destek görmek isteyen ufak motivasyonla sokağa çıkan gruba öncülük etmeyin. Siz kendi psikolojiniz için yapın belli ki yapıyorsunuz, sanki akademik bir tavsiyeymiş gibi sunmayın.
Hamileliğimde benim hiç böyle kaprislerim, abuk subuk şeyleri aşermelerim olmadığından herhalde bu tip şeyleri asla anlamayacağımEee canim sen daha 6. Haftanda hamileligin verdigi duygusallik hormonlar vs diyodun.Senin bu duygu durumunun,gelgitlerinin hamilelikle alakasi yok bilesin bunu.
Ne kadar güzel ayyy ne kadar örnek bir insansiniz çok çok tebrik ederimHamileliğimde benim hiç böyle kaprislerim, abuk subuk şeyleri aşermelerim olmadığından herhalde bu tip şeyleri asla anlamayacağım
Hanımefendi okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba neyse .Ayrıca siz 5 6 bina uzaktaki ailenizi 10 dakika göreceksiniz diye,sağlık çalışanları riske girmek 3 5 hasta daha tedavi etmek zorunda değil. Çünkü bu bilinçsiz bi bulaşma olmaz .O insanlar evlerine gidemiyor siz ne dertdesiniz enteresan gerçekten
Evet sizin derdinizi anlamıyorum yazdığınız çıldırma mesajı oldukça lüzumsuz. Siz evlisiniz ailenizi her gün veya 10 günde bir 2 haftada bir görmek zorunda değilsiniz yani. Hele ki böyle bi olağanüstü durum varken . Bu kadar insan yanlış siz mi doğrusunuz?Hanımefendi okuduğunuzu anlamıyorsunuz galiba neyse .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?