Cildirmak uzereyim

:sinirli:

Ne kadar güzel ayyy ne kadar örnek bir insansiniz çok çok tebrik ederim
Açın konularınızı bi sakince okuyun. Nasıl bir hamile profili çiziyorsunuz?
Hamileliği işine göre kullanan.
Eşinizin ailesini görmek istemediğiniz de uçak yolculuğu risk ama annenizle babanızla uzun saatler süren araba yolculuğu dert değil.
Alt tarafı konfor içindeki evinizde oturup sabırla bu küresel salgınım bitmesini beklemek varken duygusal hezeyanlar yaşayıp yine hormonlara bağlamal.
Açıp bir italyanın haline bakın isterseniz. Çok değil bir ay sonra bizde aynı böyle olacağız. O zaman ağlamak için geçerli bir sebebiniz olmasını istemiyorsanız evinizde trajedi yaratmayacaksınız. Bu kadar basit.
Meslektaşınızım hayretle okuyorum konularınızı. Bu kadar olgunluktan uzak olunabilir

her kandil lokma götürdüğüm üst komşuma çıkmadım kapıdan da olsa birşey vermek için. onlardan bana geçer diye değil sadece, 10 gündür evdeyim, evden çalışıyorum. ancak ya bana bulaşmışsa diye karantina süremi doldurmak ve kimseyi riske atmamak istiyorum.
eşiniz haklı.
sizin bu tutumunuz da bence sadece hamilelik duygusallığından.

Anlayışla yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim . Biraz sakinlestim.
Bütün amacı zaten içinde yaşadığı mutsiz ve huzursuzluğu etrafındaki insanlara yaymaya çalışan 2 3 kişi var ki kendileri her yorumda nefret dolular onlara da cevap verip düşen motivasyonumu iyice düşürmeyeceğim.

3 haftada yalnızca 2 defa dışarı çıktım, o da 1er saatliğine. Kalabalığa da girmedim, çok dikkat ettim kendime. Buna rağmen aynı evdeki anne babama yaklaşmıyorum. Belki kapmışımdır. Bulaştırmak istemiyorum.
Her gece komşuya giden annem bile bir alt kata inmiyor, bırakın apartman değiştirmeyi... Zor zamanlar ama böyle böyle atlatacağız elden bir şey gelmez

Anlayışla yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim . Biraz sakinlestim.
Bütün amacı zaten içinde yaşadığı mutsiz ve huzursuzluğu etrafındaki insanlara yaymaya çalışan 2 3 kişi var ki kendileri her yorumda nefret dolular onlara da cevap verip düşen motivasyonumu iyice düşürmeyeceğim.
Özür dileriz prenses, sizi pohpohlamadığımız için, utandım şimdi :KK43:
:işsiz: :işsiz: :işsiz:

Sinirlenmenizi anliyorum hak da veriyorum.
Ama bir avuc bilincsiz insanlar var diye herkes öyle degil.

Ayrica bu yürüyüs meselesini en iyisi ayni evde yasadiginiz insanlarla yapmak olur. Bunu da belirtmek istedim tekrar.

Söyledigim seyleri dikkate alarak cikabilirsiniz arkadaslar. Rahat olun. Psikolojinizi bozmayin.

Dedigim gibi maksat ne kendini ne baskalarini tehlikeye sokmamak.
Bos bir ormanlik alaninda havada ucmuyor virüs. Birilerine de bulastirma imkaniniz yok.
Ve yaninizda baska bir evden bir aile üyenizle araniza birbucuk metre mesafe koyarak yürürseniz birbirinize de bulastirmazsiniz. Ama yinede ayni evden biriyle gezmek daha mantikli. Ozaman mesafe koymaniza da gerek yok..

Bunlari almanya insanlara sunuyor ve bana mantikli geldi. Ki mantikli da yani.
Evde sonucta niye oturuyoruz? Bulastirmamak icin.
E esinle kimsenin olmadigi biryerde yürüyüs yapabilir misin ozaman? Yapabilirsin elbet.

Yani sinirlenecek birsey yok. Herkes tedirgin herkes korkuyor zaten. Ama sinirden korkudan mantigimizi da kaybetmeyelim.

e herkes bu kafayla eşiyle kimsenin olmadığı bir yere gidip yürümeye niyet etse bu sayı bir anda 2den 200lere çıkacak, doğal olarak.
bu mantıklı mı ?

Merhabalar . Öncelikle herkese sabir ve sükûnet diliyorum bu kötü gunlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum .
Işyeri izin vermeyip çalışmak zorunda olanlara çok dua ediyorum sağlıkla bu süreci atlatalım diye . Lütfen yanlış anlamayın beni . Evinde oturuyorsun işte daha ne istiyorsun demeyin . Herkesin imtihanı kendine zor .
Keyfi sokaklarda gezene,işi olmadığı halde dışarı çıkana, bu virüsü ihmalkarligi yüzünden yayanlara asla hakkimi helal etmiyorum .
Tam 14 gündür evden çıkmadım . Ailemi görmedim . Tikildim kaldım eve . Bi taraftan hamileliğin verdiği duygusallık , bir taraftan eşimin zaten hep karantinada gibi yaşamasından dolayı bu durumu çok olağan karşılaması gün boyunca mecbur kalmadığı sürece asla yataktan çıkmaması , bir taraftan kpss hazirligim . Hepsi üst üste geldi . Annemlerle aramız 5 6 bina . Bari onlara gideyim dedim bu sefer eşim yok ya taşıyiciysan yok ya bi şey olursa sana bebeğe yada ailene diye cikartmadi ( normal zamanda asla gittiğim hicbir yere karışmaz) . Bende ağladım çok ağladım . Nefes alamıyorum . Yalniz hissediyorum . Delirecek gibiyim dört duvarın arasında. Eşimin bu tepkisi asla çıkamazsın demesi bana çok gereksiz geliyor . Sizde gerçekten size 4 5 bina uzaklıktaki ailenizi bile görmüyor musunuz
Hayır görmüyorum sabredicez yapicak bir şey yok.

Ben bugun binanin onunde kundakta bebekle disarda yürüyen kadin gördüm belliki yeni dogum yapmis yürümekte bile zorlaniyordu kalabalik bi gruptu gectiler onumden sok oldum yani takan yok ama ben çıkmıyorum annemi babami 12 gün oldu gormedim risk geçene kadarda evdeyim hem ailem icin hem sevdiklerim icin

Biz görmüyoruz. Evden çalışıyoruz . Kalan zamanlarda film izle yemek yap kitap oku vs derken zamanı kullanıyoruz. Dışarı çıkıp bunun taşıyıcı olma riskini anne babamıza hele hiç riske atmiyoruz. Markete bile tek kişi eldiven ve maskeyle gidiyor. Çok ozlersek ki ozluyoruz anne babayi arkadaşları günde bi iki kez kameradan arıyor goy goy yapiyoruz. Hamilelik kaynaklı olduğuna inanmak istiyorum evde bu kadar bunalınmaz. Anne baba riske atilmaz hapishanede değil yuvanizdasiniz

Benimde annem 2 bina aşağımda gitmiyorum küçük beneğim var annemle ikisini riske atamam bazen bebek bakımı bile zorluyo anemle bakıyoduk çünkü ama sabır hatta babam dayanamıyo çok özlüyo dün arabayla kapının önünde bekledi bende çocukları balkondan gösterdim😂

Sağlık çalışanları için, zorunlu olarak işe gidenler için bizim yaptığımız şey nasıl bir lüks haberiniz var mı. Saçma sapan her türlü konuyu kaos haline dönüştürmek sizin yapınızda var, her açtığınız konu ayrı irrite edici oluyor. Yapmanız gereken evde oturmak, sadece oturmak. Boş boş yata yata vakit geçirmek. Bir insan evde nasıl sıkılır benim aklım hafsalam almıyor mesela. Ben kaç gündür gardırobumu düzenliyorum, kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım, hepsini temizledim bugün de ütülerini hallettim. Yarın da normal zamanda çalışmaktan fırsat bulamadığım, yorgunluktan üşenip sonra yaparım diye ötelediğim ne varsa onlara girişeceğim. Çocuğum da var üstelik. Çocuğum olmayacak akşama kadar netflixi kökler talan ederdim orayı. Allah aşkına dramatize etmeyin olayları ve mis gibi evde oturmanın keyfini çıkarın.
Can sıkıntısı çekmek solunum sıkıntısı çekmekten daha iyidir ayrıca.

Sağlık çalışanları için, zorunlu olarak işe gidenler için bizim yaptığımız şey nasıl bir lüks haberiniz var mı. Saçma sapan her türlü konuyu kaos haline dönüştürmek sizin yapınızda var, her açtığınız konu ayrı irrite edici oluyor. Yapmanız gereken evde oturmak, sadece oturmak. Boş boş yata yata vakit geçirmek. Bir insan evde nasıl sıkılır benim aklım hafsalam almıyor mesela. Ben kaç gündür gardırobumu düzenliyorum, kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım, hepsini temizledim bugün de ütülerini hallettim. Yarın da normal zamanda çalışmaktan fırsat bulamadığım, yorgunluktan üşenip sonra yaparım diye ötelediğim ne varsa onlara girişeceğim. Çocuğum da var üstelik. Çocuğum olmayacak akşama kadar netflixi kökler talan ederdim orayı. Allah aşkına dramatize etmeyin olayları ve mis gibi evde oturmanın keyfini çıkarın.
Can sıkıntısı çekmek solunum sıkıntısı çekmekten daha iyidir ayrıca.
Defalarca bunu da belirttim sağlık çalışanlarına dua ediyorum diye ama okudugunuzu anlayamadiniz sanirim olsun canınız sağolsun .
Irrite değil irite olmak bu arada ben düzelteyim de yarın mahcup olmayın:) . Irite oluyorsanız konu actigimi görünce okumayın. Nasıl fikir ?

bu sabırsız sebatsız ruh haliyle nasıl öğretmenlik yapıyorsunuz ?
Kadın hamile ülke vahim durumda psikolojisi nasil olabilir ki sanırım anne degilsiniz.Ogretmenlik yapmakla bunun ilgisi de yok zaten karantina gunleri filmlerde olurdu bizler şu an imkansiz gördüğümüzü yaşıyoruz. Meslekten vurmaya gerek yok.

Back
X