Cildirmak uzereyim

Şikayet etmek ağlamak yerine çözüm bulun.
Benim de spor salonum kapandı. Evde leslie artı pilates yapıyorum. Zeynep gözübüyük hamile pilatesi yazın YouTubea yapabilirisniz evde.
Ama siz sürekli şikayet ediyorsunuz. Ve bunu yaparken eskiden düşünmediğiniz şeyleri aklınıza getiriyor musunuz mesela?
Bayramdan sonra tatilde kayınvalidenize gitmek var mu mesela planınızda. Anne baba özlemini yaşadınız mesela. Eşiniz de bir evlat. O da annesini özlüyor.
Empati çok önemli
Kanamalı alanım var spor yapmam yasak .
Ben o konuda defalarca yazmıştım bencilce davrandım eşimden özür diledim bilet bakıyoruz diye sonradan pişman oldugumu söylemiştim .
Siz neden döndürüp döndürüp o konuya geliyorsunuz ? Siz hiç hata yapmıyor musunuz ?nefsinize yenilmiyor musunuz

Arkadaşım ben kendi fikrimi söyledim. En sonunda şahsi fikrimdir dedim. Bana yürüme boşu boşuna. Her gün hastaneye işime gidip geliyorum tedbirimi alarak gözümün önünde bütün tablo her gün şüphen olmasın. Kara cahil değilim ben herkes el ele sokaklara koşsun demiyorum. Demek istediğimi kendi fikrim olarak yazdım 15 dakika açık hava yürüyüşü imkan varsa buda hamile kadının ruh ve psikolojik sağlığı çok etkilendiyse diye düşünerek söyledim.
Beni tahrik edip cildirtamadi sıra size geldi . Lütfen cevap vermeyin şuna 2 saattir benimle uğraşıyor bir de size yapismasin

Arkadaşım ben kendi fikrimi söyledim. En sonunda şahsi fikrimdir dedim. Bana yürüme boşu boşuna. Her gün hastaneye işime gidip geliyorum tedbirimi alarak gözümün önünde bütün tablo her gün şüphen olmasın. Kara cahil değilim ben herkes el ele sokaklara koşsun demiyorum. Demek istediğimi kendi fikrim olarak yazdım 15 dakika açık hava yürüyüşü imkan varsa buda hamile kadının ruh ve psikolojik sağlığı çok etkilendiyse diye düşünerek söyledim.
Sende öğretmen gibisin 😁 ben sana yürümedim yalnız dikkatli oku

Ya canim benim cok uzuldum olabiliyor boyle seyler ben de evde yalnizim dun epey bunalimdaydim yataktan cikmadim resmen dokunsan aglayacak gibiydim.

Ben bunalima girince sunlari yapiyorum belki size de iyi gelir:
- ailemi whatsapptan goruntulu aramak
- uzun suredir konusmadigim arkadaslarimi arayip konusmak
- sevdigim dizileri izlemek
- kitap okumak
- ev temizlemek
- uzun suredir erteledigim isleri yapmak
- spor (YouTube'dan Leslie ile walk at home ve Zumba videolari yapiyorum evde inanilmaz iyi geliyor tavsiye ederim)
- yemek yapmak
- gitar calmak, resim yapmak, meditasyon...

Evde kalmak gercekten zor ama bu ruh halini asabilirsiniz. Cok cok zorunda olmadikca disari cikmamak en iyisi.

Kanamalı alanım var spor yapmam yasak .
Ben o konuda defalarca yazmıştım bencilce davrandım eşimden özür diledim bilet bakıyoruz diye sonradan pişman oldugumu söylemiştim .
Siz neden döndürüp döndürüp o konuya geliyorsunuz ? Siz hiç hata yapmıyor musunuz ?nefsinize yenilmiyor musunuz
Hata yaptığınızı kabul etmeniz erdem. Tebrik ederim. Görmemişim bunu.
Kanamanız varsa evde yürüyebilirsiniz. Dakika tutarak. Krizi fırsata çevirn. Bol bol sınava çalışın evde yürüyüş yapın, farklı yemek tarifleri deneyin, izleyemediğiniz diziler filmler bitirmek için bol vaktiniz var.
Şikayet edip karalae bağlamak yerine yaza kadar sabretmek için kendinize motivasyon verin.
Ben 3,5 yaş çocuğumla evde delirmemek için öyle yapıyorum. Güzel bir mola. Kendime dönmem aileme dönmem için mola diyorum. Sizin de riskli gebelikte okula gitmemeniz içib iyi oldu belki de bilemeyi. Sızlanmak yerine sabredin

Sende öğretmen gibisin 😁 ben sana yürümedim yalnız dikkatli oku
Yürüme lafını kibarca söylemiştim ama sen resmen saldırıyorsun sağa sola. Bana yürümediysen niye benim yorumumu alıntı yapıp cevap yazıyorsun. Arkadaşım kabul et herkes özgür irade ile fikir paylaşabilir buna karışmaya kimsenin hakkı yok. Evet seninde yok. Herkes senin fikirlerine eyvallah demek zorunda onaylamak mecburiyetinde değil. Zaten bakıyorum herkes aşağı yukarı konuda aynı düşünceleri paylaşıyor. Yapma sana zarar şahsi tavsiye psikolojini sağlam tut.

Hata yaptığınızı kabul etmeniz erdem. Tebrik ederim. Görmemişim bunu.
Kanamanız varsa evde yürüyebilirsiniz. Dakika tutarak. Krizi fırsata çevirn. Bol bol sınava çalışın evde yürüyüş yapın, farklı yemek tarifleri deneyin, izleyemediğiniz diziler filmler bitirmek için bol vaktiniz var.
Şikayet edip karalae bağlamak yerine yaza kadar sabretmek için kendinize motivasyon verin.
Ben 3,5 yaş çocuğumla evde delirmemek için öyle yapıyorum. Güzel bir mola. Kendime dönmem aileme dönmem için mola diyorum. Sizin de riskli gebelikte okula gitmemeniz içib iyi oldu belki de bilemeyi. Sızlanmak yerine sabredin
Ben zaten 14 gündür sesimi çıkarmadım. Bugün çok bunaldim yazmak paylaşmak istedim herkes sokaklarda gezerken eve tikilmak zoruma gitti . Ama iyice moralimi bozdunuz .

Yürüme lafını kibarca söylemiştim ama sen resmen saldırıyorsun sağa sola. Bana yürümediysen niye benim yorumumu alıntı yapıp cevap yazıyorsun. Arkadaşım kabul et herkes özgür irade ile fikir paylaşabilir buna karışmaya kimsenin hakkı yok. Evet seninde yok. Herkes senin fikirlerine eyvallah demek zorunda onaylamak mecburiyetinde değil. Zaten bakıyorum herkes aşağı yukarı konuda aynı düşünceleri paylaşıyor. Yapma sana zarar şahsi tavsiye psikolojini sağlam tut.
Valla sen önce bi okuduğunu anla derim. Bu yazdığına cevap olarakta neyin özgürlüğü konuyla ne alaka çözemedim seni o yüzden malesef cevap veremicem. Ha benimde sana tavsiyem okudugunu iyice anlamadan cevap yazma sacma duruyor cunku.Sana iyi geceler

Valla sen önce bi okuduğunu anla derim. Bu yazdığına cevap olarakta neyin özgürlüğü konuyla ne alaka çözemedim seni o yüzden malesef cevap veremicem. Ha benimde sana tavsiyem okudugunu iyice anlamadan cevap yazma sacma duruyor cunku.Sana iyi geceler
Sen şimdi de hırsını buradan mi çıkarmaya calisiyorsunn:D hadi git uyusana

Şu saatten sonra zaten böyle saçma ve gereksiz sohbet ortamına girmem. Sizlere iyi ego tatmin etmeler bu sanal ortamda. İnsanın burda sağlam olan sinirleri bile yıpranır.

Ben zaten 14 gündür sesimi çıkarmadım. Bugün çok bunaldim yazmak paylaşmak istedim herkes sokaklarda gezerken eve tikilmak zoruma gitti . Ama iyice moralimi bozdunuz .
Görüntülü arayın. Ben d3 annemi çok özledim vallahi günde 2 kez görüntülü arıyorum

Yine sitem.
Sitem etmek yerine yanlış bir tarzdı evdeyim sağlıklıyım, eşim annem babam sağlıklı diyebilirsiniz.
Şakası yok. Bir günde dünyada yüzlerce insna ölüyor. Ve biz evimizde güvende olan şanslı kesimdeniz şükür.
Moral bozmak yerine güçlü olmalısınız.
Annelikte her şeye yer var ama en çok güçsüzlüğe yer yok. Ben çocuğumu etkilememek içib korkumu bile gösteremiyorum. O da şu an sinir stres korku hepsini hissediyor. Suçlu aramak, şikayet etmek yerine kendinize çeki düzen verebilirsiniz.
Herkes sizi pışpışlamak zorunda değil. Herkes karantinada. Kimi işe gitmek zorunda. Bankacı, kasiyer, kargo elemanı... sadece doktor hemşire de değil bu tip elemanlar da korka korka gidiyor ama sağlam duruyor. Siz de evinizde sağlam durcaksınız.
Anne olacaksıanız hele. Sallanmaya hiç hakkınız yok.!’
Çocuklar korktuğunda önce annelerinin gözğne bakar çünkü korktu mu anlamak için. Anlarsa daha çok ağlar.

aa dur kavgayı bölün , size uygulama tavsiye etmek istiyorum ama reklama girer mi bilmiyorum.görüntülü görüşme dedik dedik bari fiziksel bi örnek sunayım.Ho*separty (evet çok sansürledim gerçekten :olamaz: ), canı sıkılan indirsin telefonuna tabletine, 100 kişiye kadar kişi eklenebiliyor sohbete, görüntü kalitesi falan çok iyi, ve oyun oynayabiliyorsunuz en iyi tarafı o.(ingilizce ama).canı sıkılan , görüntülü görüşmeyle idare eden bunu kullanabilir.biz her akşam arkadaşlarla toplanıp oyun oynuyoruz.
tamam devam edin :KK70:

Back
X