- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
Gerçekten zor zamanlar. Belki faydalanmak istersiniz diye paylaşmak istedim: İBB’den salgına karşı psikolojik destek hattı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanamalı alanım var spor yapmam yasak .Şikayet etmek ağlamak yerine çözüm bulun.
Benim de spor salonum kapandı. Evde leslie artı pilates yapıyorum. Zeynep gözübüyük hamile pilatesi yazın YouTubea yapabilirisniz evde.
Ama siz sürekli şikayet ediyorsunuz. Ve bunu yaparken eskiden düşünmediğiniz şeyleri aklınıza getiriyor musunuz mesela?
Bayramdan sonra tatilde kayınvalidenize gitmek var mu mesela planınızda. Anne baba özlemini yaşadınız mesela. Eşiniz de bir evlat. O da annesini özlüyor.
Empati çok önemli
Beni tahrik edip cildirtamadi sıra size geldi . Lütfen cevap vermeyin şuna 2 saattir benimle uğraşıyor bir de size yapismasinArkadaşım ben kendi fikrimi söyledim. En sonunda şahsi fikrimdir dedim. Bana yürüme boşu boşuna. Her gün hastaneye işime gidip geliyorum tedbirimi alarak gözümün önünde bütün tablo her gün şüphen olmasın. Kara cahil değilim ben herkes el ele sokaklara koşsun demiyorum. Demek istediğimi kendi fikrim olarak yazdım 15 dakika açık hava yürüyüşü imkan varsa buda hamile kadının ruh ve psikolojik sağlığı çok etkilendiyse diye düşünerek söyledim.
Sende öğretmen gibisinArkadaşım ben kendi fikrimi söyledim. En sonunda şahsi fikrimdir dedim. Bana yürüme boşu boşuna. Her gün hastaneye işime gidip geliyorum tedbirimi alarak gözümün önünde bütün tablo her gün şüphen olmasın. Kara cahil değilim ben herkes el ele sokaklara koşsun demiyorum. Demek istediğimi kendi fikrim olarak yazdım 15 dakika açık hava yürüyüşü imkan varsa buda hamile kadının ruh ve psikolojik sağlığı çok etkilendiyse diye düşünerek söyledim.
-de ayrı yazılırYahu gicik olan okumasin konumu . Gozunuz gormuyor mu konunun kimin açtığını ? Bende size gıcık oluyorum . Cevap vermiyorum yazdıkça yazıyorsunuz hırsla
Hata yaptığınızı kabul etmeniz erdem. Tebrik ederim. Görmemişim bunu.Kanamalı alanım var spor yapmam yasak .
Ben o konuda defalarca yazmıştım bencilce davrandım eşimden özür diledim bilet bakıyoruz diye sonradan pişman oldugumu söylemiştim .
Siz neden döndürüp döndürüp o konuya geliyorsunuz ? Siz hiç hata yapmıyor musunuz ?nefsinize yenilmiyor musunuz
Yürüme lafını kibarca söylemiştim ama sen resmen saldırıyorsun sağa sola. Bana yürümediysen niye benim yorumumu alıntı yapıp cevap yazıyorsun. Arkadaşım kabul et herkes özgür irade ile fikir paylaşabilir buna karışmaya kimsenin hakkı yok. Evet seninde yok. Herkes senin fikirlerine eyvallah demek zorunda onaylamak mecburiyetinde değil. Zaten bakıyorum herkes aşağı yukarı konuda aynı düşünceleri paylaşıyor. Yapma sana zarar şahsi tavsiye psikolojini sağlam tut.Sende öğretmen gibisinben sana yürümedim yalnız dikkatli oku
Ahahahajaja sende mi dayanamadın geldin gel-de ayrı yazılır![]()
![]()
Ben zaten 14 gündür sesimi çıkarmadım. Bugün çok bunaldim yazmak paylaşmak istedim herkes sokaklarda gezerken eve tikilmak zoruma gitti . Ama iyice moralimi bozdunuz .Hata yaptığınızı kabul etmeniz erdem. Tebrik ederim. Görmemişim bunu.
Kanamanız varsa evde yürüyebilirsiniz. Dakika tutarak. Krizi fırsata çevirn. Bol bol sınava çalışın evde yürüyüş yapın, farklı yemek tarifleri deneyin, izleyemediğiniz diziler filmler bitirmek için bol vaktiniz var.
Şikayet edip karalae bağlamak yerine yaza kadar sabretmek için kendinize motivasyon verin.
Ben 3,5 yaş çocuğumla evde delirmemek için öyle yapıyorum. Güzel bir mola. Kendime dönmem aileme dönmem için mola diyorum. Sizin de riskli gebelikte okula gitmemeniz içib iyi oldu belki de bilemeyi. Sızlanmak yerine sabredin
-de burda da ayrı yazılırAhahahajaja sende mi dayanamadın geldin gel![]()
Dur dur kız heyecanlanma tamam 100 verdim sana-de burda da ayrı yazılır
Valla sen önce bi okuduğunu anla derim. Bu yazdığına cevap olarakta neyin özgürlüğü konuyla ne alaka çözemedim seni o yüzden malesef cevap veremicem. Ha benimde sana tavsiyem okudugunu iyice anlamadan cevap yazma sacma duruyor cunku.Sana iyi gecelerYürüme lafını kibarca söylemiştim ama sen resmen saldırıyorsun sağa sola. Bana yürümediysen niye benim yorumumu alıntı yapıp cevap yazıyorsun. Arkadaşım kabul et herkes özgür irade ile fikir paylaşabilir buna karışmaya kimsenin hakkı yok. Evet seninde yok. Herkes senin fikirlerine eyvallah demek zorunda onaylamak mecburiyetinde değil. Zaten bakıyorum herkes aşağı yukarı konuda aynı düşünceleri paylaşıyor. Yapma sana zarar şahsi tavsiye psikolojini sağlam tut.
Sen şimdi de hırsını buradan mi çıkarmaya calisiyorsunnValla sen önce bi okuduğunu anla derim. Bu yazdığına cevap olarakta neyin özgürlüğü konuyla ne alaka çözemedim seni o yüzden malesef cevap veremicem. Ha benimde sana tavsiyem okudugunu iyice anlamadan cevap yazma sacma duruyor cunku.Sana iyi geceler
Şu saatten sonra zaten böyle saçma ve gereksiz sohbet ortamına girmem. Sizlere iyi ego tatmin etmeler bu sanal ortamda. İnsanın burda sağlam olan sinirleri bile yıpranır.Valla sen önce bi okuduğunu anla derim. Bu yazdığına cevap olarakta neyin özgürlüğü konuyla ne alaka çözemedim seni o yüzden malesef cevap veremicem. Ha benimde sana tavsiyem okudugunu iyice anlamadan cevap yazma sacma duruyor cunku.Sana iyi geceler
Görüntülü arayın. Ben d3 annemi çok özledim vallahi günde 2 kez görüntülü arıyorumBen zaten 14 gündür sesimi çıkarmadım. Bugün çok bunaldim yazmak paylaşmak istedim herkes sokaklarda gezerken eve tikilmak zoruma gitti . Ama iyice moralimi bozdunuz .
Neden ogretmenimSen şimdi de hırsını buradan mi çıkarmaya calisiyorsunnhadi git uyusana
TamamŞu saatten sonra zaten böyle saçma ve gereksiz sohbet ortamına girmem. Sizlere iyi ego tatmin etmeler bu sanal ortamda. İnsanın burda sağlam olan sinirleri bile yıpranır.
Yine sitem.Ben zaten 14 gündür sesimi çıkarmadım. Bugün çok bunaldim yazmak paylaşmak istedim herkes sokaklarda gezerken eve tikilmak zoruma gitti . Ama iyice moralimi bozdunuz .