çıldırmak üzereyim :((

ipek_melike

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
37
0
36
Ankara
şimdi kızlar forumda da yazmıştım kuzucuğum biraz hasta ben çalışan bir anneyim kızıma normalde kayınvalidem kendi evinde bakıyor ama şimdi kızım hasta diye bizde kalıyor yani bizde bakıyor. iyidir hasdır ama çok dağınıktır bende aksi gibi düzene çok önem veriririm.

dün kızımı tekrar doktora götürmek için işten izin aldım neyse eşim kızımı ve kayınvalidemi alıp gelmişler hastanede buluştuk.neyse uzatmayayım hastane işleri falan hallettik şükür kızımda bişi yokmuş eve gittik. aman Allahım kapıyı açınca ne göreyim yerlerde oyuncaklar mutfak tezgahında yemekler elma kabukları yere dökülmüş kırıntılar yastıklar yerde yataklar darmadağın offfffffffffff inanın gece 2ye kadar evi temizledim sabahta işe geldim sinir oldum anlayacağınız

şimdi sizce hani fazla dağıtmayalım nasıl diyebilirim kırılmasını da istemem :26::26:

Bende evdeki düzene çok dikkat ederim bunu en iyi bilen eşimdir.
Benim kayınvalidede çok çok fazlaca dağınıktır
ben doğum yaptığımda bana geliyordu güya bana yemek yapıyordu
ama yemin ediyorum mutfaktaki tüm eşyaları kullanıyordu bütün mutfak berbat oluyordu
1 2 3 derken dayanamıyordum çıldırmak üzereydim
bir akşam eşime açtım konuyu güzelce
beni bilirsin bu konuda çok titizim ama annen çok dağıtıyor sonra toplamıyor ben çok bunaldım dedim
eşimde kendi rahatsız oluyormuş gibi annesine söyledi
ve kurtuldummm

EŞİNLE KONUŞABİLİRSİN

VEYA KAYINVALİDENE SÖYLE CANIM SANKİ KIZINA KIZARMIŞ GİBİ DE DÜN EVİ DAĞITMIŞSIN TEMİZLEDİM ÇOK YORULDUM BABAANEYİ DE YORUYORMUSUN GÜNDÜZLERİ FELAN DE

Son düzenleme:

çok haklısınız çalışan bir bayanın eve geldiğinde evi darmadağın bulması hoş değil;

Ancak ufak çocuğun sorumluluğu ve onun bakımı bir başkası tarafından yapılıyorsa;

varsın bu işler kalsın,çocuğunuza birşey olmasında...

demekki çocukla ilgilenmekten başka işleri önemsemiyor;

bence çocuğunuzun bakımı evin dağılmasından çok daha önemli,biliyorum ki sizin içinde öyle...

hiç sesinizi çıkarmayın,işler nasılsa olur,çocuğa baksında...

eşim konuşur mu bilmem şimdi darılır küser diye o küsük bir şahsiyettir de

benim de senin gibi bir kardeşim var.
takmayacaksın. allah razı olsun kızına bakıyor. biraz idare edeceksin.

sorun değil bence.
sen titizsin bence:) kızın halinden memnunsa ne ala

katılıyorum...

önemli olan çocuğunuza bakması ise ve iyi de bakıyorsa varsın ev dağılsın..çocuğunuz nasıl bir çocuk bilmiyorum ama

yaramaz ise belki onunla uğraşmaktan etrafı toplayamıyordur..

katılıyorum...

önemli olan çocuğunuza bakması ise ve iyi de bakıyorsa varsın ev dağılsın..çocuğunuz nasıl bir çocuk bilmiyorum ama

yaramaz ise belki onunla uğraşmaktan etrafı toplayamıyordur..

inanın sadece kuzucuğuma baktığı için susuyorum ama benim kızım 1 haftadır falan hasta her gece 2 demeden uyumuyorum sabah iş zor oluyor

dağınık olduğunu biliyorsanız niye evinizde baktırıyorsunuz sonuçta eğer iyi bakmıyorsa kendi evinde sizdede bakamaz gibi geliyor....:26:

çocuğunuza bakarak hem bakıcıya para vermekten, hem de tanımadığınız insana kuzucuğunuzu teslim etmekten sizi kurtardığı için kendisine teşekkür etmeli; ellerinden öpmelisiniz..

evinizi de bir zahmet toplayıverirseniz..

kendi kuzucuğumdur diye demiyorum çok akıllıdır yormaz üzmez ya aslında kayınvalidem kendi evinde de böyle ben haftada 3-4 kere giderim gidince oturduğumu hiç hatırlamam etrafı toplamaktan

inanın sadece kuzucuğuma baktığı için susuyorum ama benim kızım 1 haftadır falan hasta her gece 2 demeden uyumuyorum sabah iş zor oluyor

o kuzucuğun bakımı evin darmadağın olmasından çok daha önemli ;

Evet siz bedenen yoruluyorsunuz, kolay değil bilirim ben;

ama kuzucuğun hayatından memnun olması gerisinin teferruat olduğunu gösterir annesi...

belli yaşa gelmiş bir kadın için, tüm gün çocuk peşinden koşmak sizce kolay mı? üstelik çocuk torun da olsa emanet! hem daha çok evinde bakıyormuş, hastayken sizde kalmışlar. yani geçici bir durum. benim kızıma da babannesi bakıyor, çocuğuma benden güzel bakıyor ne evimin dağınığını görüyorum ne başka şeyi. allah razı olsun. bende kaldıklarında evimi gece topluyorum. napsın kadın kızımı eğlendirmek, mutlu etmek, ağlatmamak için daha toleranslı. kızım evimden daha önemli, yeterki sevgiyle büyüsün, canına bir şey olmasın.

ben her zaman için minnettarım bu konuda yanlış anlaşılmasın iş istemiyorum ya da evimi temizlemiyor demedim sadece fazla dağınık görüntü huzursuz ediyor beni

kendi kuzucuğumdur diye demiyorum çok akıllıdır yormaz üzmez ya aslında kayınvalidem kendi evinde de böyle ben haftada 3-4 kere giderim gidince oturduğumu hiç hatırlamam etrafı toplamaktan

benim henüz çocuğum yok ama çalışıyorum ve az buçuk anlabiliyorum sizi,yorulduğunuza hatta benden de fazla yorulduğunuza da eminim..

demek ki kayınvalidenizin huyu bu,siz güzel bir şekilde söyleyin diyeceğim ama evinde böyle ise bu da pek anlamlı olmayacak sanırım....

çocuk bakmak inanın hiç kolay değil. bende titizin önde gideniydim ama şuan heryer dağılıyo toplamaya ne vakit bulabiliyosun ne de güç kuvvet. kayınvalideniz yaşlıysa bence hiç sesinizi çıkarmayın bu duruma alışmaya çalışın yazık kadın kaç çocuk büyütmüş rahat etmesi gereken zamanda senin çocuğuna bakıyor. benim eltimde kayınvalidemin aşırı titiz olmasından yakınır mesela. işten geliyorum oturamıyorum diye söyler bana. kvdem hem evini düzenler hem çocuklarına bakar hem yemeğini yapar bi de arkasından söylemedik söz bırakmaz eltim. üzülüyorum kadına

Ben yerinizde olsam bişi diyemezdim,bebeğim iyileşene kadar sabır ederdim.sonuçta evladınıza bakıyor tatlı dillede olsa söylenecek şeye alınabilir.
Belki bebeğin hızına yetişemiyordur,sonuçta sizin gibi genç değil yetiştiremiyor olabilir.

şimdi arkadaşlar beni kimse yanlış anlamasın sadece bu dağınık tabloyu nasıl hafifletebilirim diye sordum

elbette ki belli bir yaşa gelmiş kadına evimi neden temizlemiyorsun het hüt diyecek değilim kızıma bakıyor sahip çıkıyor ilgileniyor Allah razı olsun kendi evinde de böyle bende evlerine gidince hiç oturmam yani kayınvalidem dağınık bunu tatlı bir dille nasıl ifade edebilirim dedim

Valla canım yanlış anlama kadın temizliğini yapmak zorunda değil ki benim çoocuğum yok ve kara kara düşünüyorum keşke çocuğuma bakan olsada bende çalışma hayatıma devam etsem ama bu gidişte çocuk olursa çalışamam annem çokk uzakta kayınvalidem rahatsız bakacak durumda değil keşke çoocuğuma bakan olsada bende evi toparlasam bende sinir olurum evin dağnıklığına mesala annemgeldiğin de 10gün kalır onun temizlik yapmasını istemem mecburmu canım akşam olunca ben gene yaparım.

canım zaten normalde kadın kendi evinde bakıyormuş, kuzun iyileşene kadar az sabret dişini sık..

eşine de sana yardım etsin olmazsa.. koskoca kadına tatlılıkla matlılıkla anlatamazsın, ayıp aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…