- 18 Mart 2010
- 417
- 233
- 333
- Konu Sahibi ipek_melike
-
Ebru acaba konu sahibinin de annesi baksaydı böyle bir konu okuyor olacakmıydık .
benim annem bakacak durumda ama ben eşimin ailesinin ilk torunları onlarıZn gönlü kırılmasın torunlarıyla iç içe olsun diye anneme böyle birşey teklif bile etmedim
bence zalimce yorumlar yapmak yalan yanlış günah almak çokta doğru bir davranış diil
çıldırıyorsam sadece kendi evimde olanlar için diil genel bir başlıktı anlayana
şimdi ben bazı arkadaşların türkçeye tam hakim olamadıklarını anladım.
ben kendi evim için yazmadım sadece kendi evinde de aynı dedim.
ben bu tabloyu nasıl hafifletebilirim 2 evde de durum aynı dedim.
iyidir ama dağınıktık bana iş yapsın falan demedim demem de
çıldırıyorsam sadece kendi evimde olanlar için diil genel bir başlıktı anlayana
konu benim için kapanmıştır
ama sizin için
durmak yok yerden yere vurmaya devam
2 evde de durum aynıysa tek çare bi temizlikçi tutmak bebişim:)))) 2 evide miss gibi yapar hem o zavallı kadın yorulmamış olur. tek çare böyle hafifletmek bu tabloyu
Kesinlikle katılıyorum. Benim kendi annem bakıyor kızıma gayette temiz bir kadındır. Ama çocuk bu bir dakika durmuyorki bizim evde de heryer dağınık mutfak toplanmamış yerlerde kırıntı oluyor valla üstelik benim kızımda çok uslu sayılabilecek bir çocuk. Ama bütün gün onunla oyun oyna ilgilen yemeğini yap yedir ilgisini çek şarkı söyle uyut derken hiçbişey yetişmiyor valla. Ben annem olmadan bakınca inan dahada dağınık oluyor ev. Bunun tek çözümü düzenli yardımcı. Kayınvaldene annecim çok yoruluyorsun haftada bir gün kadın tutayım sana dersin. Hem onu düşündüğün için o kırılmamış olur hemde sen oraya gittiğinde daha az yoruluyor olursun. Ayrıca oyuncakların toplu olması gibi bir durum çocuklu evde pek söz konusu olamaz. 1 milyoncuda satılan oyuncak sepetlerinden salona-oturma odasına ve çocuk odasına birer tane koyarsanız elinize geçeni içe koymak daha rakat olabilir. Kayınvaldenize 3 farklı sepet alın bence
benim annem bakacak durumda ama ben eşimin ailesinin ilk torunları onların gönlü kırılmasın torunlarıyla iç içe olsun diye anneme böyle birşey teklif bile etmedim
bence zalimce yorumlar yapmak yalan yanlış günah almak çokta doğru bir davranış diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?