Çıldırmak üzereyim !!!

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Merhaba kızlar .
Sinirden çatlıyorum resmen .
Konuya gireceğim fikirlere ihtiyacım var .
Bizim alt komşumuz görgüsüz, zır cahil, dar görüşlü sinir bozucu bir kadın .
Birde oğlu var sürekli bağırır, sürekli .
Durduk yere küfreder .
Babalı oğullu birbirlerine küfrederler ses bizim evde yankılanır .
Biz ağzımızı açıp bir şey demedik bugüne kadar .
Oğlu gecenin bir vakti bağırıp beni kaç kere uykudan uyandırdı kaç kere uykuda sıçradım tahmin edemezsiniz .
Ama benim annem dedi hep komşudur boş ver bir şey deme .
Hep sustum .
Kocasıyla gelirler oturmaya kocası bana her seferinde " kız kısmı okumaz okuma açıktan devam et sen " der .
Ona neyse kızlar okula gidince o.. oluyor dedi .
Hep sustum .
Annesi bir gün benim kız kardeşlerim kavga edince aşağıdan zile basıp dışarıdan bağırdı " susun ben sizin sesinizi mi dinleyecem " diye bende cama çıktım " Fatma teyze noldu sesten mi rahatsız oldun, biz hergün sizin sesinizi çekiyoruz bir şey demedik te dedim "
O günden sonra benim adım edepsize çıktı .
Ertesi gün geldi " kız kısmı konuşmaz öyle herşeye dedi kızsan otur çeyiz düz ben koca karıyım derim ama sen susacaksın dedi .
Bende dedim " Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz demiş Hz Ali ben susmam " dedim .
Annem dedi çok sert çıkma falan diye .
Yine sustum geldi gitti hoş geldin dedim acıktım dedi sofra hazırladım yedi kötü olmuş berecemiyorsun dedi yine sustum .
Annem pek alakadar değil bu kadınla babaannem bizimle yaşıyor onun için geliyor .
Babaannem ayrı bir tür zaten .
Dünde diyormuş ki " Sizin evden gider bu edepsizde Allah gittiği yere sabır versin çekilecek dert değil bu oğlanla fingirdeyip eve geliyor .
Babaannem gelmiş bunu anneme anlatmış sinirden çatlıyorum resmen .
Sanane be kadın sanane !
Benim 6 yıllık bir sevgilim var bunun adı findirdemek mi ?
Ben gidecektim aşağı annem bırakmadı .
Dedi " Edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanırmış bırak öyle sansın " dedi .
Ama ben duramıyorum ya .
Ne yapıyım bir fikir verin .
Çıldırtacak bu kadın beni .
Bu anlattığım sadece bir kısmı .
Öyle bir kadın ki bu biz annemle çarşıya giderken yakaladı peşimize takıldı bana cevizli sucuk alın dedi aldık yolun ortasında onu yiyip dolandı ya çocuk gibi .
Kadın 45 yaşında ya yaşlıda değil ki .
Sabredemiyorum artık .
Babaannemde hala ona laf söyletmiyor .
Fikir verin lütfen .

o ailenin içinde kalmış her şey

ben bu kadar gerici insanların bu ayıpladıkları şeyleri yaşayamadıkları için içlerinde kaldığını ve patladığını düşünüyorum

böyle düşünen herkes gereksiz oksijen tüketiyorlar

ülkeye vatana millete ne faydaları var allasen akılları fikirleri fingirdemekte çünkü.yapamamışlar ya

azcık yapsalardı rahata ererdik millet olarak...

Buyun dertleri ne biliyor musun bunlarin? Cinsel durtu! Baska hic birsey degil. Her olayi belaltina baglayan insan cinsiyeti ne olursa olsun seytanin askeridir.

Bosver hiccc muhattap bile olma salla gec.

Tek yapman gereken canım yuz vermıceksınız sız de annenız de..O kım oluyorda sızın ozel hayatınıza herseye karışa biliyor..
Gerekirse cevap da verın ,yuz vermeyın yuz bulmuş kı böyle konuşa bılıyor..

Ben oturduğum yerden sinir oldum ki, sen çıldırmakta haklısın.

Kadının problemleri var belli, normal insan davranışı sergilemiyo.

Sabret, uyma sen ona. Sen olgunluk gösterdikçe o belki yola gelir, gelmese bile kimse sana bişi diyemez olaylarda suçlu duruma o düşer, rezil olur.

Valla benim lugatımda "eve gelene laf edilmez" diye bi'şey yok evime gelip "edepsiz" kelimesini kullanabiliyosa oturduğu yere bi'cümlemle gömerim onu. Annem bu yüzden arkadaşının hakkımdaki eleştirilerini bana duyurmamaya çalışıyo hep sonradan duyuyorum. Annem laf ettirmemeye çalışıyo ama eve gelmiş diye saygılı belirttiği için asıl edepsiz olan iyi sözden anlamıyo. En son anne bi'şey daha desin senin misafirin demem lafımı ortaya koyarım beğenmeyen de bi'daha gelmez dedim. Her gelmede "siz bunu (?) çok şımartıyosunuz, kursunun parasını niye siz veriyosunuz bak, telefonunu niye yenilediniz, her gün dışarı neyle çıkıyo." şımartma olayı benim 23 yaşımda ingilizce kursuna üniversite okurken baba parasıyla(?) gitmiş olmammış. Bunu diyende 18lik oğluna evi icralıkken 400 milyonluk saat alan kadın Hayır sanane yani bizim aile düzenimizden. Kaldıki ben staj maaşlarımı bile gelip babamın avcuna sayan bi'insanım.

Yani demem o ki bunlardan her yerde var. Asıl hatalı olan annelerimiz ağızlarını kapamak onlara düşüyo hayır bi'dese herkes kendi ailesine baksın kapayalım konuyu daha da konuşursa yuh yani.

Benim annem senin annenin yerinde olsa agzının payını verir evden kovardı açık ve net ! O kim oluyo ki senin evinde sana laf söylüyor, hayatına karışma hakkını kendin de buluyor ? Ben memlekete gitmiştim 11-12 yaşlarında . Bildiginiz köy .. Neyse annem bana renk renk taytlar almıştı bende hergün birini giyiyorum ..Köyden bi adam ablasını ( yengem olur aynı zaman da ) bize yollamış .. Geldi burcu abin diyo ki tayt giymesin ! Bende koşa koşa gidip anneme anlattım .. Annem solugu evlerinde aldı . ' Kimse benim kızımın ne giyecegine karışamaz istedigini giyer istedigini yapar bu kimseyi ilgilendirmez,ben onun annesiyim benden başka kimseye laf düşmez ' deyip çenelerini kapattı ! Bence hata annen de ki bırak yakınlıgı altı üstü komşu yani yüz vermesin muhattap olmasın !

Şimdi her şeyi kenara bırakalım.

1. Senin ona sinirlenmen ve önemsemen bile hatalı.
2. O kadın cahil. Senin onunla diyolağa geçmen bile hatalı.
3. Babaanne ne sana zarar verdiğini kabullandirmen lazım. Sizin eve gelemesin.
4. Gece gürültü olduğu zaman polisten yardım iste. Fakat senden kaynaklandığı asla anlaşılmasın. (bu tipler polisten çok korkar)
5. Namusuna bir daha laf edecek olursa, fiziki olarak saldır. Bunu normalde asla tavsiye etmem. Gerektiğinde kim hangi dilden anlıyorsa, ona öyle cavap vermek gerekir. Adını çıkartırsa, çamurun izi kalır.

Dipnot: Cahil insanlar her daim sinirlerimi bozar. Bu nedenden ötürü çok kızdım. Tıpatıp aynı şey genç yaşlarda benim başımada geldi. Sonunda canıma tak etti. Kadını saçlarından çekip merdivenlerden yuvarladım. Özendirmek gibi olmasın :)

Bir insanın hayatıyla oyna ama asla namusuyla oynama...

Yaşça büyük bi'kadına fiziki saldırması ne kadar doğru.
1.maddeyle çelişiyo sanki. Hem böyle bi'durumda konu sahibi haklıyken haksızın dibi olur milletin gözünde

Ailenizde hata , o kadına cevabını vermek annenize yakışır.
Okuyan kız o.... Olur dediğinde cavebını vermeliydi.
O zaman bu kadar ileri gitmeye cesaret edemezdi.
Meydanı boş bulmuş sallıyor.

Annenin sessizliği onu daha da coşturuyo
Ben annenin yerinde olsam böyle birini evime bile almam
Eşi de kendi de çok çirkin konuşuyo
Böylesiyle ne kadar az muhabbet o kadar iyi

Hepiniz çok haklısınız teşekkür ederim .
Anneme kalsa annemde eve almam diyor ama babaannem havadan nem kapan biri .
Konu açılınca dedim ben o kadını sevmiyorum diye babaannem bana küstü beni sevmiyorsun da laf vuruyorsun alttan diye .
Fiziki şiddete gelince bir keresinde kendimi zor tutmuşluğum vardır .
Çünkü bazıları cidden dayağı hakkediyor .
Hala sinirliyim .
Bu cesareti babaannemden bulması asıl mesele .

Sizi korumasi gerekirken sustugu icin tek suclu anneniz bence.

Ne alaka size edepsiz diyen birini evinize aliyosunuz??

Annenizin haberi var ama sonucta.

Kadina saldirmasin tabi ama en azindan " benim cocuguma kimse agzini acamaz herkez haddini bilicek" gibi basit bir sozle kesin uyari yapabilir.
Annene bir soyle bakalim belki denemek ister.

Ah benim annemin şu kimse kırılmasın huzursuzluk çıkmasın sözü yok mu .

canım çok üzüldüm durumuna ama öylesi cahil insanlara sen ne anlatacaksin ki bosver onlar laftan anlamaz sen kulaklarını tıka cevap verme.. haa sana haksızlık ederse tabi susma konus ama onun dısında atıp tutmalarını bosver onların seviyesine inme..

Elimden gelse ..
İnan parçalayasım geliyor yüzünü gördükçe .

Fikir verin lütfen kafayı yiyeceğim babaannem senin yüzünden komşularımla aramı bozamam dedi .
Sinirden çatlayacağım .

Bence en güzeli eve almamak da, babaannen küsüyormuş. Ah bu büyüklerimiz, yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar. Şahsen ben olsam, o kadın geldiğinde değil dediklerine cevap vermek, yanında oturmak, yüzüne dahi bakmam. Hoşgeldin bile demem. Komşuymuş, eve gelene birşey denmezmiş bunu anlamıyorum. Herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bu ister komşu ister akraba olsun. Karşındaki insanlıktan yoksunsa neden formalite icabı samimiyetsiz ilişki kurasın. Ki sana saygısı olmayan bi insana saygı duymak zorunda hiç değilsin! Bunlar karşılıklı gelişecek şeyler. Saygısızlık yap demiyorum ama kulaklarını tıkamak, onu eve geldiğinde yok saymak en iyi çözüm gibi duruyor. Kadın sana edepsiz desin kendi edepsizlik yapmaktan geri kalmasın. Yok öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…