Çıldırmak üzereyim

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Eşimin amcası nişanı var kızlar. Kız da çok tatlı iyi biri. Neyse eşimin halasıyla telefonda konuşuyorduk. Konu güzelliğe geldi nerden geldi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Sonra halanın kızı var biz telde konuşurken (halayla) o sırada kızı benim için o daha güzel Dedi. Kız da küçük onu da severim. Neyse hala da demez mi hayır bziim gelin daha güzel diye ( amcanın eşi yani) . Size anlatamadım ama. Sizce bu konuşma hoş oldu mu. Beni güzel bulmayabilir ama böyle demesi normal mi. Dünden beri ağlıyorum. Fikir verin Napim :( kimseyede anlatamıyorum gururum kırıldı kızlar. Doğru düzgün anlatamadım size de zaten. Sizden başka yazacak kimsem yoktu. Bana yardım edin.

Bunun için ağlanır mı

Densiz işte

Belki o güzeldir ama bu sizin duyacağınız şekilde söylenmez

Ama ne önemi var hayattaki tek meziyet güzellik mi

Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter malına güvenme bir kıvılcım yeter diye boşa dememişler

Yaşınız küçük olabilir belki size önemli gelebilir ama eşimin halasının beni güzel bulup bulmaması cidden önemli değil hatta eşimin de beni güzel bulup bulaması önemli değil

Eşimin amcası nişanı var kızlar. Kız da çok tatlı iyi biri. Neyse eşimin halasıyla telefonda konuşuyorduk. Konu güzelliğe geldi nerden geldi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. Sonra halanın kızı var biz telde konuşurken (halayla) o sırada kızı benim için o daha güzel Dedi. Kız da küçük onu da severim. Neyse hala da demez mi hayır bziim gelin daha güzel diye ( amcanın eşi yani) . Size anlatamadım ama. Sizce bu konuşma hoş oldu mu. Beni güzel bulmayabilir ama böyle demesi normal mi. Dünden beri ağlıyorum. Fikir verin Napim :KK43: kimseyede anlatamıyorum gururum kırıldı kızlar. Doğru düzgün anlatamadım size de zaten. Sizden başka yazacak kimsem yoktu. Bana yardım edin.
Önemli olan insanın içi huyudur. Güzellik gelir geçer ama huy değişmez. Insanin huyu kişiliği güzel olmalı. Takmayin Bosverin gülün geçin:KK56:

Kim ne dusunurse düşünsun bence sizin ne düşündüğünüz önemli.. Güzellik göreceli, neye ve kime gore.. Kendinizi uzmeyin..

Eşin senden memnun . Gerisini neden umursuyorsun ki hem sidikmi yarıştıracaklar benim ki daha güzel diye.
Sen kendini biliyorsun boşversene.

Bunda cildiracak birsey yok ki. Hem sizden guzel olsa nolur sanki. Bosverin siz bunu. Yeni gelin o simdi azcik gozde olur ailede. Zamanla oda normal gorunur goze bi yeni gelen daha olursa o en guzel olur. Hem esiniz sizi sevmis begenmis. Halasi begenmese kac yazar su saatten sonra;)

Ayyyyy kimmis ooo yaa çirkin güzel ayrmakmi olurmus bir tırnak. Bile yaratamayiz biz rabbim vermiş begenmenmek ne hadlerine herkesin bir guzlligi vardr kimine göre neye göre düşün memek lazm kocam beni sevsin güzel bulsn ki bulmustur yoksa niye evlensin dimi :)

Neyse hala da demez mi hayır bziim gelin daha güzel diye ( amcanın eşi yani) . Dünden beri ağlıyorum.

Laf sokma amaçlı bile olsa birinin bir başkasının benden daha güzel olduğunu söylemesine oturup bir gün boyunca ağlamak, "çıldırmak üzereyim" demek hayatta aklıma gelmez.

Şu haliniz sorunun kendisinden daha büyük bir problem.

Canınızı sıkan ve sizi mutsuz eden başka şeyler olmasa sizde bu durum bu kadar uç bir tepkiye yol açamazdı diye düşünüyorum, sizi bu kadar içlendiren esas meseleyi yazarsanız daha sağlıklı yorumlar alırsınız.

Hayatımda bir insan hakkında kötü düşünmedim Allah biliyor... Çirkin olduğumu da hiç düşünmedim özgüvenim yerinde çok şükür. Ben sadece insanlar Nasıl bu kadar kötü olabiliyor. Ben gayet saf ve temiz hislerle sohbet ederken neden bunu diyor.

Ne kadar şanslısınız ki dünden beri bunun için ağlıyorsunuz.
Huzurunuz, mutluluğunuz daimi olsun.

Back
X