- 31 Temmuz 2017
- 1.042
- 1.208
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
Ne memnun olması annem babam sırf bu meseleden ne kavgalar ettiler. Yıllarca babamın ailesi çektirdi o kadar şimdide hastalıklarla uğraşıyor.Anneniz memnun mu durumdan peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne memnun olması annem babam sırf bu meseleden ne kavgalar ettiler. Yıllarca babamın ailesi çektirdi o kadar şimdide hastalıklarla uğraşıyor.Anneniz memnun mu durumdan peki?
Sonuna kadar haklısınız.Yalnız babanızın pasif kalmasından ziyade annenizin duruşu da önemli.Anneniz babanıza kesin olarak tavır koymalı başka türlü olmaz . Annenize söyleyin kız arkadaşı ile yalnız kalmak isteyen otele gider, hiç alakanız olmayan insanlar rahat sevişecek diye amcanız niye sizde kalsın.En gıcık tarafı yatılı misafir evdeki kadının bilgi ve onayı ile gelir . Annenizde biter bu iş.Herkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
Geçen ev arkadaşının misafiri gelecek 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?
Yaptığı terbiyesizlik ya. Babam şu an şehir dışında çalışıyor. Dedem memlekette. Direk gidip dedemi aramış. Biliyor işini haspamSonuna kadar haklısınız.Yalnız babanızın pasif kalmasından ziyade annenizin duruşu da önemli.Anneniz babanıza kesin olarak tavır koymalı başka türlü olmaz . Annenize söyleyin kız arkadaşı ile yalnız kalmak isteyen otele gider, hiç alakanız olmayan insanlar rahat sevişecek diye amcanız niye sizde kalsın.En gıcık tarafı yatılı misafir evdeki kadının bilgi ve onayı ile gelir . Annenizde biter bu iş.
Bu şekilde devam ederse ayrı evde yaşayacağınızı ailenize söyleyin.
O zaman şu bir hafta rahat ettirmeyecek amcanızı. Ki bir daha gelmek istemesin.Ne memnun olması annem babam sırf bu meseleden ne kavgalar ettiler. Yıllarca babamın ailesi çektirdi o kadar şimdide hastalıklarla uğraşıyor.
Bu mesele yüzünden çok tartışıldı babamın yaptığı anneme bağırmak üzerine yürümek ve bi kaç saatliğine evi terketmek. Hiç bi şekilde çözüme kavuşturulmadı. Amcam evlenmeden bize rahat yok onu anladımSonuna kadar haklısınız.Yalnız babanızın pasif kalmasından ziyade annenizin duruşu da önemli.Anneniz babanıza kesin olarak tavır koymalı başka türlü olmaz . Annenize söyleyin kız arkadaşı ile yalnız kalmak isteyen otele gider, hiç alakanız olmayan insanlar rahat sevişecek diye amcanız niye sizde kalsın.En gıcık tarafı yatılı misafir evdeki kadının bilgi ve onayı ile gelir . Annenizde biter bu iş.
Bu şekilde devam ederse ayrı evde yaşayacağınızı ailenize söyleyin.
Hiç kimse Türkçe anlamıyor mu sinirim bozuldu. Kız açık açık yazmış ya![]()
34 yaşında. Ya burda markette çalışıyor. Gidip memlekette anasının babasının yanında da çalışabilir.Amca kaç yaşında? Evlilik düşünmüyor mu ?
13 dk önce düzenlemiş ama ben 19 dk önce yorum yapmıştım bilemedim
Ben de öyle düşünmüştüm ama sanırım biz düzenlenmiş halini okumuşuz.
Ondan önce nasıl yazdıysa, kimse anlamamis![]()
Evet ben de konuyu anlamıştım. Biz bdv'de bayağı uzman olmuşuz.13 dk önce düzenlemiş ama ben 19 dk önce yorum yapmıştım bilemedimİleri görüşlü olabilirim
![]()
Sizin mesajdan sonra düzenledim kim kimde kalacak anlaşılmadı galiba13 dk önce düzenlemiş ama ben 19 dk önce yorum yapmıştım bilemedimİleri görüşlü olabilirim
![]()
Kesinlikle haklısınız, madem bir işiniz var sizde yakın bir yerden daire tutun kendinize, alınacak hiçbir şey yok.. Anneniz kendi yapamadığını sizin yapabilme ihtimalinize bozuluyor muhtemelen :) en kısa zamanda kurun kendi düzeninizi..Herkese merhabaa
Biz 6 kişilik aileyiz. Zamanında babamın ailesinin baskısıyla amcam bizimle beraber 6-7 sene kaldı. Düşünsenize 80m2 lük evinizde kanepenize yayılıp uzanamıyprsunuz rahatça gezemiyorsunuz . Başımıza gelen her şeyin nedeni babamın ailesinin sözünden çıkmaması. Neyse kavga tartışmayla birkaç senedir bizden ayrı yaşıyor amcam.
ev arkadaşı var. ev arkadaşının kız arkadaşı gelecekmiş. 1 haftalığına amcam bizde kalacak 1 haftalık kalmak için annemi arayıp sormak yerine direk dedemi arayıp araya sokmuş. Babam da hayır der mii kim anneme sorar sanki.
Nöbet ten geldim evde görünce çıldırdım. Biliyorum ki bunun devamı gelecek. Hiç baba evinde prensesler gibi olayını yaşamadım sırf bu yüzden kendi düzenimi kurmak istiyorum. Böyle diyince de annem alınıyor. Bu konuda haklı değil miyim?
7sene idare etmişiz daha ne. Bu yüz bulursa kalmaya devam edecek cinsten. Dedemi arayıp söylemiş. Anneme de arayıp sormak yerine sadece geliyorum diye mesaj atmış. Babam haber vermiş napalım kalsın evde 1 hafta diye.anneniz çok şikayet eden bir insanda siz o yüzden mi pisikolojik baskı hissediyorsunuz acaba ? Bir hafta uzun bir süre değil siz zaten çalışıyorsunuz ? Şimdi adam gelecek hem abisini hem yengesini ayrı ayrı arasın bide sizi mi arasın. Aileler birazcık idare edebilir birbirini. Bilemiyorum
Yaptığı terbiyesizlik ya. Babam şu an şehir dışında çalışıyor. Dedem memlekette. Direk gidip dedemi aramış. Biliyor işini haspam
Babam iyi evlat olma peşinde çünküü.Babanız neden hayır dememiş.
Ben annemin ezilmesine izin vermezdim. Söyleyin amcanıza bir daha sizi arasın. Yada küçük ev rahat olmuyor yatılı gelme diye söyleyin.