Çıldırmama ramak kaldı.

Yok gördüm de sen hala yazabiliyorsun , düşüne biliyorsun :KK70: genelde boş bakıyor 3 bebeliler xjnsjd
Yok yahu..o kadar da değil.yazıyorum,kitanımı okuyorum,sporumu da yapıyorum.bir tek dışarı pek çıkamıyorum.onun dersi bunun uyku saati derken vakit kalmıyor.hem korona belası gezmeyi unutturdu.

Yine hayal dünyasındasın🤣😃🤦🏻‍♀️Kız ben yanına gidiyorum çocuk kuala gibi bensiz durmuyor öyle içerim yatarım yok bizde . İçiyor beni görüyor öyle yatıyor
Of hahhaha :D ulan koca herif olmuşsun. Gelmişsin 2 yaşına iç yatsana , kadında rahat bi uyku uyusun.

Bizde bir ilk oluyor kızım hala uyuyor. Dün aşırı yoruldu. Offf tuce ya çocuğa çocuk lazım 😬
Bence de yaaaa of yatıp kalkıp oyun grubu öğretmenine laf sayıyorum 😠3 kişi olunca grup açıyorlardı 2 kız buldular birde benim bebem ne güzel gideceklerdi bu kadın yüzünden ben yollamadım diğer çocuklar içinde grup açılmamış dün kardeşime sordurdum meraktan

07:00 de eşim işe gitti akşama da nöbetçi 🤣 yarın sabah çalışmaya devam edecek akşam 18:00 de gelecek kendime başarılar diliyorum 🤣🤣

Olsun yeni birini bul. Kusurlarını da biraz görmeyeceksin. Emin ol dinlenmeye vaktin kalıyor.
Benim evde robot süpürgem var inanılmaz rahatlattı beni . Çamaşır işine çözüm yok çünkü biz ailecek çok fazla üst değişiyoruz o iş çok zor . Birde burada güvenlik mevzusu var eve herkesi alamıyorsun.

Orda biraz yordum acaba akşama etki eder mi 😂
Deneyelim merak ettim 🤣bizim evdeki olay düzen çok garip . Günün yarısını sokakta geçirdiğimiz günler daha zor uyuyor evde ve sakin geçirmişsek daha kolay uyuyor 🤣

Back
X