- 13 Eylül 2015
- 21.901
- 68.808
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
Ayy munecim benim bebislerim pek bı laftan anlardi maşallah:)Konudaki bebelilere sağlı sollu vuruyoruz
Çocuk konuşmaya başladığı andan itibaren asosyal olmakta yarar vargittiğiniz hiçbir yeri pas geçmeden ne görürlerse tutturuyorlar.
Şimdi uykusuzluktan yakınıyorlar, bebeler bir palazlansın her istedikleri üründe uykuları kaçacak:))
Anacım her şey alıp başını gitmiş, bu zamanda holding sahibi olmadan çocuk yapmayı protesto ediyorum
20 bin liraya bebek arabası mı olur? 20 bin lira veriyorsam park sensörü, dikiz aynası, deri döşeme, kamera ve müzik sistemi isterim
20 bin bayılıp gezdirdiğim bebe kim bilir kaç bin liralık oyuncak ister
Şuraya bir de not düşeyim okuyanlar topiği yanlış anlamasın, elbette çocuk sahibi olmak isteyenler için annelik güzel bir duygu ama her güzelliğin zorlukları var![]()
Param olsa bile çocuğun her istediğini almayi doğru bulmam zaten de,bir markete vs girdiğimde,1 büyük 1kucuk alma hakkınız var derdim,büyük dediğim de çikolata cokonat vs işte.
Ciddi ciddi gezer bakar,birini daha begenirlerse diğerini birakirlardi,hatta market çalışanı demişti başka çocuk olsa yerlere yatar aldırmak için diye:)
Ağırlığı düzgün beslenmelerine veriyordum,tereyağı,köy yumurtası,taze süt vs.
Ama tabii umulmadik masraf çıkmaması için duaciydim,bütçeyi ince ince manevralarla dağlardan asirdim

Bugünden sonra hele ana baba olacaklara Allah kuvvet versin..
Zor iş zor,filizleniyorsun ama ana kök soğan çürüyor valla

Neden,dünya yüzü insansız kalmasın,belki bir gün dunya guzel bir yer olur