Çıldırmama ramak kaldı.

Yoruluyosa yorgunluktan da uyumayabılır
Bence evde daha çok yoruluyor dışarda bebek arabasında veya arabada filan . . Ama şunu da düşündüm benim oğlan evde cidden yoruluyor çünkü poposu 30 saniye yere değmiyor sadece yemek masasında oturuyor o kadar . Böyle olunca evde yoruluyor birde dışarı çıkıyor bin beter mi oluyor yorgunluğu nedir

Ben Bi tek bu 2 yaş krizini biliorm valla cunku cidden fark var.. Bebeklıkten cıkmıs cocuklu ga giriş.. Zor Bi süreç.. Onun dısında hiç bakmadım ataklara.. Genelde diş cıkarınca huysuzlanıp uyumuyodu😄
2 yaş direk ergenlik 🙄🙄

Bence evde daha çok yoruluyor dışarda bebek arabasında veya arabada filan . . Ama şunu da düşündüm benim oğlan evde cidden yoruluyor çünkü poposu 30 saniye yere değmiyor sadece yemek masasında oturuyor o kadar . Böyle olunca evde yoruluyor birde dışarı çıkıyor bin beter mi oluyor yorgunluğu nedir

Biz bebek arabasını Nadir kullanıyoruz artık.. İstemıo beyefendi.. Büyüdü ya😂 ben tek avmye fılan gıdersek arabaya koyuyorum.. Onun harıcınde ıstemıo arabayı.. Deli dana gibi koşturuyor dısarda 🤣

Biz bebek arabasını Nadir kullanıyoruz artık.. İstemıo beyefendi.. Büyüdü ya😂 ben tek avmye fılan gıdersek arabaya koyuyorum.. Onun harıcınde ıstemıo arabayı.. Deli dana gibi koşturuyor dısarda 🤣
Ben zorla oturtuyorum eline birşeyler vererek 🤦🏻‍♀️ Elimi de tutmuyor çünkü koşuyor düşüyor vs yıpranıyorum

Ya iyide bebekleriniz daha 2 yaşında😬 ne bileyim zamanı vardır diye beklerdim ben sanırım :KK70: yeğenimin bir tanesi ( kız) ufak olan yani 3 yaşında ve anne baba bile demiyor.
Yeğenim (erkek) 2 yaşındayken konuşmuyordur. Iı ıı işaret ederek anlatıyordu derdini. 2,5 yaşında bir başladı konuşmaya şakır şakır, ama nasıl cümleler kuruyor ağzın açık kalır. Meğer çocuk biriktirmiş biriktirmiş patlamış sonunda :D

Yeğenim (erkek) 2 yaşındayken konuşmuyordur. Iı ıı işaret ederek anlatıyordu derdini. 2,5 yaşında bir başladı konuşmaya şakır şakır, ama nasıl cümleler kuruyor ağzın açık kalır. Meğer çocuk biriktirmiş biriktirmiş patlamış sonunda :KK70:
Altivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdj

Altivite yapıyor musunuz ? Sende pek yapacak hava sezmedim hxjdjdj kendimi yalnız hissetmek istemiyorum jdjdjdj
İlk 5 ay yaptım. Zeka kartları, tummy time, oyun halısında debelenme vs bu ara saldım ben de çünkü ben önüne dünyayı da yığsam çocuk gidip pet şişe kemiriyor, sehpa demiri yalıyor🤣 her gün kitap okuyoruz ama mutlaka etkinlikten sayılır mı bilmiyorum. Bir de müzik dinleyip dans ediyoruz. Daha çok ben ediyorum tabi o bana bakıp çırpınarak gülüyor :D

İlk 5 ay yaptım. Zeka kartları, tummy time, oyun halısında debelenme vs bu ara saldım ben de çünkü ben önüne dünyayı da yığsam çocuk gidip pet şişe kemiriyor, sehpa demiri yalıyor🤣 her gün kitap okuyoruz ama mutlaka etkinlikten sayılır mı bilmiyorum. Bir de müzik dinleyip dans ediyoruz. Daha çok ben ediyorum tabi o bana bakıp çırpınarak gülüyor :KK70:
Canım saat1 onların hepsi tükendi jxjjdjdjxj
Geriye kaldı 8 saat . Maşallah 🧿

Back
X