- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
- #1.161
O olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalıEn azından vu ara değil
Daha sonra unutursam veya bebek özlersem olabilir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalıEn azından vu ara değil
Daha sonra unutursam veya bebek özlersem olabilir![]()
Ay kessin, şimdi bile bağırıyor yanından ayrılsam. Oyun oynarken bile kucağıma oturmak istiyor.Ben şur da kadın şuursuzlaşmışbişi dicem senin ki daha ufak gelsin bi 11-10 ayına bi emeklesin görücem seni
sürekli dibinde bitecek.
Neyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorumO olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalı![]()
Fotokopi alabilir miyim hocamO olmasın diye günlük tutuyorum hxhshdhhshshdhd bebek neden yapılmamalı![]()
Nasıl daha alışabildin mi ?Neyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorum
Hayat uzun yolumuz uzun
Kestiremiyorum![]()
Sen şimdiden yolunu yapıyosunNeyse ben yine de büyük konuşmak istemiyorum
Hayat uzun yolumuz uzun
Kestiremiyorum![]()
Sen sürekli buralardasın kıazz :d ben sadece o yatarsa gelebiliyorumFotokopi alabilir miyim hocam![]()
Anam sen banlanıyosun ben napim banlanmasan sen de onlaynsın bırak şimdiSen sürekli buralardasın kıazz :d ben sadece o yatarsa gelebiliyorumsen yap bi üj bej daha ;D
Olm ben banlanmıyorumAnam sen banlanıyosun ben napim banlanmasan sen de onlaynsın bırak şimdi![]()
Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimiDün zar zor uyuttum. Of tuce memelerim berbat halde. Ağlıyorum cidden![]()
Yok emerek uykuya geçmiyor.Ben anlıyorum seni ya full keseceksin yada böyle devam İnan ki başka çare yok emerek uykuya geçiyor dimi
Çok tatlısınNasıl daha alışabildin mi ?
Yok yolunu yapmıyorum da büyük konuşmaktan çok korkuyorumSen şimdiden yolunu yapıyosun![]()
Geri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.Olm ben banlanmıyorumsite huzuru için geri çekiliyorum hdjhdd
Bana beğenmedim attın gördümsen mi şikayet edion lan beni
![]()
Ayy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşşÇok tatlısın
Her güne yeni bi bebeğim var gibi
Mesela bi gün 20 saat uyumadı
Bıgünse 2 saar uyanık kalmadı diyebilirim
O yüzden alışamıyorum
Yok yolunu yapmıyorum da büyük konuşmaktan çok korkuyorum![]()
Eeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorunduYok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorumyani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi
![]()
Yalnız o öyle olmadıGeri çekilme bi korunma yöntemi değildir yalnız.
1300 ₺ faturadan şikayet edip evde pardon rezidansında tişörtle gezdiğini görünce bastım eksiyi evet![]()
Senin bebik koç mu?Yok emerek uykuya geçmiyor.
Memeyi sevdiğini sanmıyorumyani emerken sürekli ayaklarını yere falan vuruyor. Zorla emiyor gibi, dudak tiryakisi
![]()
Normalde biz de öyle başında dikilmeli versiyondukAyy o zamanlar ben varya başında beklerdim. Dikerdi beni başına. Bi gün gaz çıkartırken uyuya kalmışım hxhsjd annem kucağımdan almışşş
Ben bi uyandım , sersemlikte var tabi. Ohh anasını satıyım rüyaymış ehehe dedim djdhhd sonra birden bi vıyaklama geldi hxhsjdjjshd
Kızlar ya ben çok yoruluyorum oğlan evde kendine survıvor parkuru kurduruyor atla zıpla bitiyorum resmen
Tucii sörvayvır izletme de izlemedeEeee o zaman çok kolay gece verme cidden emerek uykuya geçse sorundu![]()