Çıldırmama ramak kaldı.

Basak burcu olduğumuda eklersek nefes alacak vaktim yok 3unun de aynı anda uyudu zaman miladim oluyor bi kahve bi banyo yapmak gibi lükslerim var 🤣
Hahah tam dert yanacaktım seni gördüm :D huni az kalır ya sen delirsen haklısın 😬 bebekler isteyerek olmamıştır değil mi ? Çünkü büyükte aslında küçük😬

Hahah tam dert yanacaktım seni gördüm :KK70: huni az kalır ya sen delirsen haklısın 😬 bebekler isteyerek olmamıştır değil mi ? Çünkü büyükte aslında küçük😬
Tüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttu

Tüp bebek teyzesi elinden öper 8 yaşında oglum var sağlık probleerimizden dolayı tup bebekle hamile kaldım çift embryo transferi yapıldı rabbime şükür ikiside tuttu
Ben büyüğü 1 yaş üzeri sandım :D yani 1,5/2 falan. O epey büyümüş. Ah maşallah bebişlere. En çok şeyi merak ediyorum. Aynı anda nasıl uyutuyorsunuz ?

Bugün bebem babasına küsmüş kendi kendine suratına bakmıyor yanına gitmiyor filan .Sebebini sonradan çözdük iş çıkışı orduevine parka oradan çarşıya gittik avmdeki Oyun alanına gitmedik diye trip attı 🤣 eşim yarın oyun alanına gidiyoruz diyince hemen boynuna sarılıp öpüyor 😁🤦🏻‍♀️ Yarın akşam dikişleri alınacak oradan avm gideceğiz ben geçmiş olsun hediyesi alacağım babası da oyun alanına götürecek öyle anlaştık uyumadan 😁

Bugün bebem babasına küsmüş kendi kendine suratına bakmıyor yanına gitmiyor filan .Sebebini sonradan çözdük iş çıkışı orduevine parka oradan çarşıya gittik avmdeki Oyun alanına gitmedik diye trip attı 🤣 eşim yarın oyun alanına gidiyoruz diyince hemen boynuna sarılıp öpüyor 😁🤦🏻‍♀️ Yarın akşam dikişleri alınacak oradan avm gideceğiz ben geçmiş olsun hediyesi alacağım babası da oyun alanına götürecek öyle anlaştık uyumadan 😁
Tucee bdv de kopuyoruz :D gel eğlen az

Back
X